Kysymys

tekstarit menevät poikki

  • 9 helmikuu 2010
  • 4 kommenttia
  • 10964 katselukerrat

Hei,

Minulla on uusi Hero. Tuttavat ja sukulaiset kertovat että välillä tekstareista tulee muutaman rivin verran ymmärrettävää ja loput silkkaa sekamelskaa, lähinnä erikoismerkkejä. "#¤%&/()=?. (Joku oli tulkinnut ne kiroiluksikin :)  )

Mitenkähän tältä voisi välttyä?

Kiitos

Matti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Samaa on tehnyt joskus multakin lähtevissä viesteissä. Lähinnä silloin kun viesti on mennyt useamman 160 merkkisen viestin pituiseksi. Mitään selkeää kaavaa en ole keksinyt milloin tai mistä syystä tätä tapahtuu, todella harvoin kuitenkin onneksi :)

Käytätkö Heron omaa softaa vai Handcentia? Vai kenties jotain muuta?
Tänään viimeksi teki tuon. Onneksi on tuhat tekstaria kuussa mahdollisuus lähettää, jos joka toinen menee puihin niin viissataa saa perille.

Käytän ihan Heron vakio-ohjelmia. Ikävä etten saanut niitä päivitettyä, ties kuinka moni probleemi olisi ratkennut uudella ohjelmistolla.
HandCentin saa Marketista, toinen yleisesti käytetty on ChompSMS. Omalla kohdalla HandCentin kanssa en ole huomannut mitään sotkuongelmia. Tosin viestit on yleensä lyhyitä ja vaan pari päivässä (ei tuhatta:))
Hep, kiitos, vaihdoin tuohon Handcentiin. Aika samanlainenhan se on. Ainakaan muutamaan päivään ei ole tullut valituksia hölynpölyksi muuttuvista textareista.

edit: poistettu s-postiasiaa. Postattu omana aiheenaan.