Kysymys

Toivomus ylläpidolle: oma Android-kategoria

  • 2 tammikuu 2011
  • 1 kommentti
  • 1224 katselukerrat

Kuten otsikossa. Perusteenani se, että ei-mihinkään-merkkiin kuuluvat android-sovellusjutut löytyisivät helpommin tuosta ketjusta.

Ehdotan vaikkapa otsikkoa Android ja sovellukset

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Jos tuommoinen päätetään tehdä, mielestäni se pitäisi laittaa tuonne otsikon "Yleinen keskustelu" alle. Tuohan ei oikein sovellu kohtaan "GSM-puhelimet ja mallikohtaiset asetukset". Sen sijaan merkkikohtaiseen keskusteluun sopii edelleen ongelmat tietynmerkkisissä puhelimissa.

Androidin kohdalla kyse on käyttöjärjestelmästä ja siihen liittyvistä sovelluksista. Saman "Yleinen keskustelu" -otsikon alle perustettaisiin siis periaatteessa ajateltuna Symbian-, Meego- Linux ja Windows Mobile -puhelinkäyttöjärjestelmiin liittyvät keskustelut.

Tämä on siis vain minun näkemys asiasta. Selkeä tarve tuolle käyttöjärjestelmien erottamiselle laitteista on minunkin mielestä.

Samalla muuten voisi muuttaa tuon "Laajakaista" -otsikon muuttaa muotoon "Kiinteä laajakaista" ja otsikon "ADSL-modeemit, asetukset ja ongelmatilanteet" voisi muuttaa muotoon "Modeemit, asetukset jne...."