Uskollisen fanin Oneplus 5 arvostelu

  • 25 heinäkuu 2017
  • 0 kommenttia
  • 946 katselukerrat

Olen ollut OnePlus fani aina ykkösestä lähtien! Siirryin omenasta OnePlus Oneen aikoinaan ja siitä lähtien olen ollut uskollinen OnePlus-kultin jäsen. Onelle tosin kävi hieman heikosti ja se kärsi vesivahingosta. Mutta siitä sain hyvän syyn ostaa OnePlus 2 jota olen käyttänyt aina siihen asti kun OnePlus 5 julkaistiin. Olin toki erittäin tyytyväinen kakkoseen, mutta uutuuden viehätys houkutteli sen verran, että päätin ostaa vitosen.

Niinpä menin jonottamaan omaa vitostani Elisan julkaisu-eventtiin. Odotukseni eivät olleet korkealla kylkiäisten kohdalla, ajattelin että varmaan sieltä jotkut kivat tarrat saa. Siksi yllätyinkin erittäin positiivisesti kun sain koko bundlen: repun, suojakuoren, t-paidan ja niitä tarroja!Ensivaikutelma itse vitosesta oli huikea! Ostin samantien 128GB version, koska miksi ei? Tykästyin heti siihen, että sormenjälkitunnistin toimi nopeammin kuin kakkosessa ja ylipäätään kaikki oli nopeampaa eikä tarvinnut paljoa odotella sovellusten aukeamista ja lataamista.

Vitosen nopeudesta ja tehokkuudesta huolimatta akku on kestänyt todella hyvin! Yleensä päivän jälkeen minulla on akkua jäljellä vielä n. 60-80%. Puhumattakaan vielä siitä miten nopeasti Dash Charge lataa akun taas täyteen!

Eniten vitosessa odotin kuitenkin paraneltua kameraa ja portrait modea. Sitä olen yrittänyt päästä testailemaan aina kun mahdollista. Ongelmana minulla on ollut kakkosen kanssa kirkkaiden valojen ja hämärän yhdistelmä kuvissa. Vitonen osaa paremmin käsitellä tälläisiä haastavia kuvauskohteita ja olen siihen erittäin tyytyväinen!Minun TOP 5 ominaisuutta OnePlus 5:ssa verrattuna OnePlus 2:seen
1. Kamera (portrait mode)
2. Akun kesto ja Dash Charge
3. Tehokkuus on huippuluokkaa (koska pienikin lagi ärsyttää)
4. Sormenjälkitunnistin, sen nopeus ja luotettavuus
5. Edelleen edullinen hinta!

Suosittelen: 5/5 🆒

Keskustelussa ei ole vielä kommentteja.

Vastaa ensimmäisenä!

Osallistu keskusteluun