Uudet "askel askeleelta"-ohjeet Android-puhelimista julkaistu asiakaspalvelusivuille

  • 3 toukokuu 2016
  • 8 kommenttia
  • 1158 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
  • OmaYhteisön yhteisömanageri
  • 1303 kommenttia
Asiakaspalvelusivuillamme on aloitettu pilotti, jossa valikoiduista laitteista on julkaistu ihan uudenlaiset, interaktiiviset ja visuaaliset asetusohjeet.

Uusilta sivuilta löydät ohjeet kaikkiin yleisimpiin asetuksiin. Ohjeissa näytetään laitteen kuvan avulla kuinka esim. sähköpostitili määritellään laitteeseen askel askeleelta. Me ainakin uskomme, että näiden ohjeiden avulla saat puhelimesi asetukset kerralla kuntoon :)

Android-puhelimien ohjeita löydät täältä ja täältä.

Tervetuloa tutustumaan ja kerro toki meille, miltä näyttää!


8 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Näin kaikki ohjeet pitäisi toteuttaa, sanallisesti ja sama kuvana. Hienoa Elisa.

Jos joku saa Samsung Galaxy S6 -kännykän jäämään näyttölukitukseen eikä mikään muu auta lukituksen avaamisessa, niin täällä http://www.hardreset.info/devices/samsung/samsung-g920f-galaxy-s6/ on samalla periaatteella toteutetut ohjeet laitteen resetointia varten. Kun vielä pitää aina huolen varmuuskopioinnista, niin muutaman tunnin kuluttua puhelin on taas käytössä kaikkine sovelluksineen ja datoineen.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Kiitos Penanen 🆒 Ollaan itsekin tosi tyytyväisiä näihin 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Olemme saaneet pilotille jatkoa ja ohjeisiin on juuri lisätty uusia laitteita 🆒 Mukana on mm. Huawein ja Sonyn laitteita :)

Tervetuloa tutustumaan ja antamaan palautetta!
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Nyt ohjeita löytyy myös Honor-laitteista 🆒
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
No niin - nyt on saatu taas uusia laitteita tuutista ulos. Tällä kertaa saatiin OnePlus 2 ja OnePlus 3. 🙂
No niin - nyt on saatu taas uusia laitteita tuutista ulos. Tällä kertaa saatiin OnePlus 2 ja OnePlus 3. :)
Vielä kun saisitte Huawei Honor 8. Niin hyvä. Vaikka aika tuttu tuo alkaa no olemaan mutta olisi ollut muutama viikko sitten tosi iso apu.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Jep, todella hienot ohjeet!

Mutta yksi havainto:

Hankin Samsung Galaxy Tab A 10.1 -tabletin ja määritelin tuolle sekä oman että vaimon sp-osoitteet. Käytössämme on Elisa Internet OY:n sopimushallinnon 28.8.2004 (!) lähettämä ohje 0,256 megan adsl-yhteydestä ja maksimissaan 5 sähköpostiosoitteesta, joista on käytössä kaksi kappaletta, omani ja vaimon 😃.,

Ja tuostapa aiheutui vähän ongelmia: nimittäin molemmille noille laatikoille on käyttäjän nimeksi tuossa paperissa asetettu minun nimeni, mutta meidän postilaatikoillemme on erilliset käyttäjätunnukset (aliakset?) , jotka piti antaa kohtaan 9 käyttäjänimiksi. Ja silloin alkoi toimia.

En kokeillut, olisiko onnistunut, jos olisin noiden tilalle antanut sulkeissa vaihtoehdoksi annetut sähköpostiosoitteemme. Vanhastaan, kun äkkiä muistin aikaisemmasta, että nuo käyttäjätunnukset (muotoa XXnnnn) ovat määrittelyssä rautaa!

Että simmottos!
Käyttäjätaso 2
No siellähän oli historiallinen ohje sitten käytössä. 😃 Hyvä, että sait toimimaan!

Osallistu keskusteluun