Kysymys

uutta tarjousta tulee

  • 26 lokakuu 2010
  • 5 kommenttia
  • 1555 katselukerrat

Saunalahti Tikka+, sis. puhelut Saunalahden, Elisan ja Kolumbukset liittymiin yli 3 miljoonalle suomalaiselle 0 /min (3000 min/kk)
Koko paketin hinta 29,90 /kk. # HTC Desire -puhelin, tutustu!
# Nopeudeltaan rajoittamaton Mobiililaajakaista Nopsa

5 kommenttia

Käyttäjätaso 1
mites tää eroaa oikeen edellisestä? ei mitenkään?
Ehkä loppukiri ja haluavat päästä "vanhoista" Desirestä eroon uuden tieltä?  😎 Uutta odotellessa.. Miten tuo Joutsen liittymä muuten. Kattavatko viestit myös multimediaviestit, vai pelkästää normaalit tekstari?  ???
Käyttäjätaso 3
Noniin, tuolla ei suoraan lukenut (tai ainakaan mä en nähnyt), mutta onko tämä taas sellainen vain-uusille-vanhat-imekööt-peukkua -tarjous?

Minulla on nyt HTC Desire ja MLK Plus Nopsa, saanko "vaihdettua" nämä liittymäni tuohon uuteen tarjoukseen ja jos saan, mitä sitten tapahtuu? Jos tuon tarjouksen saa, niin alkaako määräaikaisuus "alusta", eli maksanko koko 24kk sitten tota 29,90 /kk hintaa? Kun tota Desireä on nyt jo muutama kuukausi maksettu, niin meneekö nämä jo maksetut kuut "hukkaan" vai putoaako tarjouksen loppupäästä sitten pois Desiren verran kk-maksusta?

(Tämä kaikki siis olettaen, että sen edes SAA otettua vanhaan liittymään...)

EDIT: Gah, ei mitään. Tuossahan ei ollut MLK PLussaa - tartten ehottomasti MultiSIM:n. ei sitten mitään, jatkakaa 🙂
Käyttäjätaso 1
voisi olla harkinnan arvoinen jos unohtaisivat tuon nopsan ja ilmaset 3:lle miljoonalle ja antaisivat oikeasti halvan tarjouksen esim megasella yhteydellä ja normiliittymällä. Tosin tuommoinen mieluummin sitten zetan kanssa 🙂 (edellyttäen että saisi nykyisen sopparin siirrettyä toki :P)
Täh?

Edellinen tarjous oli Joutsen-liittymällä. Mielestäni iso ero.  😛

Osallistu keskusteluun