Vastattu

valvontakameran katsominen puhelimelta on 4g reititin ja siinäelisan kortti miten saan yhteyden reitittimeen jotta voin katsella puhelimesta mitä talolla tapahtuu

  • 2 March 2020
  • 3 kommenttia
  • 1932 katselukerrat

Yhteyden muodostaminen reitittimen ja puhelimen välille kameran katsomista varten

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi irritus 2 March 2020, 08:14

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

Jos kamera käyttää pilvipalvelua, mitään erikoista ei tarvitse tehdä. Kameran valmistaja hoitaa yhteydet. Ja tällöin myös päättää puolestasi kameran parasta ennen päiväyksestä.

Jos kameraan otetaan yhteys suoraan ilman pilvipalvelua, tarvitset reitittimen liittymään julkinen ip-osoite lisäpalvelun. Palvelun tilaamisen jälkeen reitittimen APN asetukseksi tulee vaihtaa internet4. Lisäksi reitittimeen tulee määritellä portinohjaukset kameran ohjeiden mukaisesti.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

Yhteyden muodostaminen reitittimen ja puhelimen välille kameran katsomista varten

 

Heippa @Peltotie ja tervetuloa OmaYhteisöön!

@irritus vastasikin jo varsin tyhjentävästi :thumbsup: Meillähän on muuten tänään julkaistu Laitenetti-liittymät juurikin valvontakameraa varten, johon kuuluu hintaan Julkinen IP-lisäpalvelu. Lisätietoa täältä!

Kannattaa hankkia wifi valvontakamera johon saa yhteyden kameran valmistajan Android- sovelluksella. Sellaisen asentaminen on helppoa ja ei vaadi kuin nettiyhteyden kameralle wifin kautta esim. Mokkula mökille tai kotona langaton reititin.