Verkkokauppa

  • 30 syyskuu 2019
  • 6 kommenttia
  • 707 katselukerrat

Käyttäjätaso 2
Miksi ette ole ottaneet myyntiin Xiaomi valmistajan puhelimia?

6 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hei.

Ihan sama kysymys.

Ostin yli vuosi sitten maailman parhaan pouhelimen, asiakasetuhintaan, Xiaomi MI A1. Vieläkin käytössä, jotkut luulleet iPhoneksi... Näyttää kopiolta. Laadukas laite, mutta ei Elisalta.

Elisalla myynnissä ollut vain Pocophone, joka Xiaomin.

Ostin puhelimeni teleoperaattoriltani DNA ja voin sen sanoa ylpeydellä. Ratinan myymälässä oli todella huikeaa palvelua. Elisan mökki vieressä, mutta ei siellä tuollaisia ollut, miksi?

Nyt soi Doomjaychrizz - Kryptonite (Nutty T Remix).
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
Miksi ette ole ottaneet myyntiin Xiaomi valmistajan puhelimia?

Ihan suorilta on vaikea vastata tähän. Onko joku tietty puhelin, jota kaipaisit valikoimiin tuolta valmistajalta? Toivetta kannattaa laittaa Ideapajalle 🙂
Käyttäjätaso 2

Miksi ette ole ottaneet myyntiin Xiaomi valmistajan puhelimia?Ihan suorilta on vaikea vastata tähän. Onko joku tietty puhelin, jota kaipaisit valikoimiin tuolta valmistajalta? Toivetta kannattaa laittaa Ideapajalle :)

Lähinnä kiinnostais noi Xiaomi Mi Mix mallit.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
Lähinnä kiinnostais noi Xiaomi Mi Mix mallit.

En ole varma, olitko sinä vai joku muu, mutta vastaava keskustelu on nyt avattu Ideapajalle ja sieltä viedään asiaa eteenpäin 🙂 Eli sinne tykkäämään ja keskustelemaan 🙂
Käyttäjätaso 2

Lähinnä kiinnostais noi Xiaomi Mi Mix mallit.En ole varma, olitko sinä vai joku muu, mutta vastaava keskustelu on nyt avattu Ideapajalle ja sieltä viedään asiaa eteenpäin 🙂 Eli sinne tykkäämään ja keskustelemaan :)

Kehotit miuta laittaa sinne nii laitoin. 🙂
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Xiaomilla ei ole virallista maahantuontikanavaa Suomessa, vaan Xiaomin maahantuonti Suomeen tapahtuu ns. kolmansien osapuolien vastuulla ja heillä (näillä kolmansilla osapuolilla) on myös maahantuojan vastuu mm. takuuasioissa.

Toki Xiaomin tuotteita tuodaan jonkin verran Suomeen myös harmaatuontia, kun monet kotimaiset kuluttajatkin ovat hankkineet oman Xiaominsa suoraan Kiinasta eri hankintakanavia pitkin. Monet kiinalaiset nettikaupat myyvät Xiaomin tuotteita ja joistakin saa Xiaomin luurin kotiin asti ohi tullin verovapaasti.

Osallistu keskusteluun