Kysymys

Voiko akku vaikuttaa näyttöön ?

  • 1 syyskuu 2013
  • 4 kommenttia
  • 2325 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Nyt on Galasy s alkanu temppuilee. Kuviolla oleva lukitusnäyttö ei välttämättä reagoi ollenkaan. Useasti saa yrittää ennen kun avautuu tai sitte pitää välillä koko akku irrottaa. On myös alkanut "heittämään" peleistä ulos. Voiko akku vaikuttaa, sovellus vai alkaako olla vaan valmista kauraa koko luuri?

Taitaa olla tossa alkuperäinen akku ja luuri  sen pari vuotta ollu tai vähän yli( en muista enää), mikä kai nykyään on luurin kestoaika.

Ei jaksas taas alkaa ettii uutta luurii kaheks vuodeks, jos selviäis muulla konstilla.  smileyembarrased:  

4 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Ilmeisesti akku voi vaikuttaa puhelimen toimintaan virransyötön osalta. Ongelmat voivat tosin johtua muistakin syistä. Ainahan voi kokeilla jos tehdasasetusten palautus virkistäisi luurin toimintaan. 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Akkua vois ehkä kokeilla ja sit tehdasasetuksia. Tai sitte uus luuri vaan lapselle, johan tolla on räplättykkin :)

Rasittavaa se asetusten väkerteleminenkin on,kun ei taas muista mitä missäkin piti olla 🙂 Toki jos miettii 400 euroo, ni ehkä sitä saattaa jt jaksaakkin.  
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Moi.

Oletko yrittänyt vaihtaa kuviosuojausta johonkin toiseen suojaustapaan esim. salasanaan tai numerokoodiin?

Auttaisikohan se?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Ei o kokeiltu vielä vaihtaa sitä pois. Voihan siinä olla useampikin vika. Peleistäkin on alkanut " heittää " välillä ulos. En sitten tiedä onko kyse pelisovelluksista, vai oikeesti luurissa jotain häikkää. No pitää seurailla vielä ja kokeilla vaikka akkua ja poistaa se piirtokoodi.

Osallistu keskusteluun