Wifi- ja voLTE puhelut

  • 25 toukokuu 2018
  • 9 kommenttia
  • 1911 katselukerrat

Kuinka muilla on toiminut nämä puhelut, onko ollut ongelmia?
Itsellä ei toimi vielä ollenkaan, odottelen Elisalta tukea puhelinmalliin Nokia 7 plus, koska se on vielä niin uusi malli. Muutenhan tällä pitäis olla kyllä valmistajan puolelta valmiudet näihin. Tällä hetkellä tässä ei toimi myöskään ns operaattorin kautta käytettävät videopuhelut koska tarvitsee voLTE verkan ymmärtääkseni. Videopuhelut whatsapp lla ja muilla vastaavilla toimii kyllä normaalisti

9 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +4
Itsellä on toiminut loistavasti koko palvelun olemassaolon ajan. Laitteita on ollut monia millä testata: S7 Edge, S8, S9+, Mate 10 Pro, OP5T, OP6.

Saisivat kyllä tuoda tuen myös iPhoneille.
Nyt tuli elisalta tuki nokian 7 plus mallille wifi-ja voLTE puheluille ja ne myös toimii, mutta videopuhelut ei tomi edelleenkään. Eli se yhteystietojen videopuhelut nappi on harmaana mistä ei tapahdu mitään. Puhelin ei myöskään vastaanota videopuheluita. Ja puhun nyt operaattorin kautta käytettävistä videopuheluista. Duon ja whatsappin kautta toimii kyllä. Onko muilla tätä samaa ongelmaa. Käyttöohjeessa lukee että Asetukset ja puhelut alla pitäisi olla valinta estetäänkö videopuhelut vai otetaanko ne käyttöön. Tuota puhelut vaihtoehtoa ei edes ole
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hyvää huomenta!

dna-asiakkaana sain Wifi- ja Lte-puhelut vastikään ja ne toimivat hyvin Samsung Galaxy J5 2016 -puhelimissa. VoLTE on parantanut puheluiden yhdistettävyyttä 3G-tasolle ja äänenlaatu on parempi. Täytyy soittaa pian varmaan kaverilleni, että tulossa ollaan!

Jos videopuheluissa on ongelmia, suosittelen olemaan yhteydessä Elisaan häiriöilmoituksen tekemiseksi. Sen voi tehdä 24/7. Hesan rusassa 4G on toiminut aina hyvin.

Nyt täytyy testata VoWIFIä vielä jossain, sillä kotonani ei sitä ole.

Nyt soi Noisecontrollers - Down Down (Original Mix).

Mukavaa päivän jatkoa ja lämmintä kesää!
Mulla on se ongelma Ukrainasta soitettaessa, että ääni kuuluu sinne, mutta ei tänne. Täältä soitettaessa yhdistyminen kestää 20 sekuntia eikä ääni kuulu sieltä tänne, mutta täältä kuuluu sinne.
Täällä päässä on tavallinen känny, Ukrainan päässä Nokia 3. On wifi verkossa. Tekstarit kulkee molempiin suuntiin. Puhelut toimi alussa 23 minuuttia, sen jälkeen eivät ole toimineet sunnuntain jälkeen.
Äsken kun sammutti kaikki ohjelmat ja käynnisti puhelimen uudelleen. Soitto suomeen, puhelin ilmoitti wifi-puhelu. Puhelu toimi molempiin suuntiin 30 sekuntia, sen jälkeen vaan kuului Ukrainan päässä ei Suomen. Tekstarit toimii molempiin suuntiin.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
@Käyttäri toimiiko puhelut normaalisti jos nappaa asetuksista VoLTE ja VoWiFi asetukset pois päältä?
On vähän vaikea neuvoa, kun on Ukrainassa eukko eikä mulla ole samanlaista kotona. Kun mun muistissa on, että VoWiFi on puhelimen asetuksissa ja VoLTE taas asetuksissa.
Ei ole puhelut eikä tekstarit ilmaisia, ovat joitain puoli ilmaisia ulkomaan hintoja kun katsoo omaElisasta.
Kuka turkale on keksinyt että käyttöliittymä puheluun on erilainen jos kyseessä on Volte tai vowifi vrt normaali?? Hukkaan puhelun vahingossa, kun nappi löytyy eri kohdasta puhelinta... Hupsu pieni yksityiskohta pilaa kokemuksen. Nokia 6.1.

Tänään tuli päivitys Nokia 7.2 puhelimeen joka toi volte ja wifi puhelujen tuen. 

Osallistu keskusteluun