Vastattu

Windows ei tunnista kännykkää

  • 24 syyskuu 2013
  • 4 kommenttia
  • 1154 katselukerrat

  • Uusi OmaYhteisön jäsen
  • 2 kommenttia
Hei,

Sain tuossa perjantaina uuden S4:ni, (kiitos nopeasta toimituksesta) ja nyt pienen tutustumisen jälkeen haluasin siirtää tietoa USB kaapelin välityksellä puhelimesta tietokoneelle ja toistepäin. Kun menen tietokoneella tekemään uutta kansiota kännykkäni muistikortille, windows sanoo ettei laitteeseen ole yhteyttä. Olen googlettanut, päivittänyt ajureita niin tietokoneessa kuin puhelimessa, koittanut Samsung Kiesiä, mutta mikään ei toimi. Puhelimen USB asetukset on laitettu MTP:hen. Tietokone jopa näyttää jo valmiiksi muistikortilla olevat tiedostot, mutta uutta kansiota en voi luoda.Käyttöjärjestelmänäni toimii Windows 7 Ultimate 64-bit, ja kuten sanoin olen päivittänyt kaiken mikä tähän voisi vaikuttaa.

Kiitos jo etukäteen :)

EDIT: Jollakin android foorumilla neuvottiin asettamaan USB virheenkorjaus päälle, sekään ei siis auttanut.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi day1 24 syyskuu 2013, 12:14

Vaikuttaisi tuon perusteella vialliselta muistikortilta. Formatointia voi vielä kokeilla mutta on mahdollista ettei senkään suorittaminen onnistu.
Katso alkuperäinen viesti

4 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Onnistuuko kansion luominen suoraan puhelimesta? 
Jostain syystä en voi luoda uutta kansiota muistikortilleni edes suoraan puhelimesta. Puhelimen omaan muistiin kyllä onnistuu, muttei muistikortille.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Vaikuttaisi tuon perusteella vialliselta muistikortilta. Formatointia voi vielä kokeilla mutta on mahdollista ettei senkään suorittaminen onnistu.
Formatoin muistikorttini, ja kappas-vaan, nyt pystyn luomaan uuden kansion sekä siirtämään tietoa laitteiden välillä.

Kiitoksia

Osallistu keskusteluun