Kysymys

Xperia Arc S ei käynnisty

  • 19 syyskuu 2012
  • 3 kommenttia
  • 2108 katselukerrat

Kännykästäni loppui eilen akku, jota ennen se toimi moitteettomasti. Nyt kun laitan sen lataukseen, latausvalo ei syty eikä puhelin käynnisty.

Koitin korjata poistamalla akun ja sim-kortin, sekä yrittämällä päivittää puhelimen Sony PC Companionilla, mutta tietokoneeni ei tunnista puhelinta.

En tiedä mitä voin enää tehdä.

Puhelin on Saunalahdelta tilattu viime jouluna.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Moi Opsi88,

Uudet akut saattavat alkaa latautumaan vasta pitkänkin ajan kuluessa (jopa 30 minuuttia) laturiin kiinnityksen jälkeen, mikäli akku on päässyt täysin tyhjäksi. 

Mikäli puhelin ei kuitenkaan toimi, kannattaa sinun toimittaa puhelimesi huoltoon lähimmän Elisa Shopit -myymälän ( www.elisa.fi/shopit )kautta. Tulosta mukaan takuutodistu OmaSaunalahdesta.
Moi,

Mulla sama ongelma, Ootko saanu luurin kuntoon, löytyikö ongelmaan järjellistä syytä?
Itse itselleni vastaten. Luuri tuli eilen huollosta. Ei selitystä mitä on korjattu. Käyttöliittymän kieli oli latviaa tms. Kaikki vanhat asetukset hävitetty. Postiviista on, että tuli kuntoon takuun piikkiin. Negatiivista on, että ei kerrottu mikä oli vika/mitä korjattu ja tietysti se, että laite oli putsattu. Luuri ostettu siis Saunalahden kautta ja huolto ElisaShopin kautta. Elisalla palvelu esimerkillistä.