ZTE Axon 7

  • 15 syyskuu 2017
  • 23 kommenttia
  • 1654 katselukerrat

Olen jo tottunut siihen, että suomenkieli katosi puhelimesta aikaa sitten, mutta kyllähän tää alkaa jo vituttamaan. Kaikki takuun sallimissa olevat temput tehty-mikään ei auta.

23 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Oletko palauttanut puhelimen tehdasasetuksille ja sitten määritellyt kaiken uusiksi??

Manuaali löytyi netistä ( https://assets.kogan.com/files/usermanuals/AXON7.pdf )
jossa sivulla 25
Changing the System Language
1. Touch the Home key > > Settings > All settings >
Language & input > Language.
2. Select the language.
Minulla ei ole hävinnyt kokonaan Suomen kieli, mutta englannin kieltä aivan liikaa. Käyttöjärjestelmän kanssa on suuria ongelmia, vaikka on Android 7.1.1 ja MiFavor 4.2. Mistään ei saa apua. Kukaan ei osta puhelinta. Täytyy vaan tyytyä tähän. Jonkun kyllä pitäisi ottaa vastuu näistä ongelmista. Ei tällaista saisi myydä.
Tehdasasetukset tehty useaan kertaa ja kielivalikosta ei enää löydy suomea. Oli vielä marshmallowssa. Siis kielihän katosi kun muiden ogelmien takia palautin tehdasasetukset. Kummallista.
Marshmallowta en kerinnyt käymään läpi juurikaan, koska puhelimeen päivittyi Android 7.1.1 ja MiFavor 4.2. Päivitykset tulivat mobiilidatana ja ihme kyllä noin tunnin sisällä puhelimen käyttöön otosta. En tiedä mistä haisteli ne. Ei ainakaan zte:n sivuilta, koska siellä on saatavilla ainoastaan 2016:sta versio. Ilmeisesti Android 6.0. Ei uskalla palauttaa puhelinta tehdasasetuksiin koska ei tiedä minkä version lataa. Mobylifestä sanottiin että ei palauta edellistä versiota, eli sitä Marshmallowta. Minkä sitten ? Ei uskalla tehdä mitään kun suurin osa onneksi on Suomen kielellä. Ottaa kyllä helvetisti sieluun kun puhelimessa on sisällä hyvät vermeet mutta hukkaan menevät. Näyttöhän on loistava ja myös ääni, jotain hyvää sentään mutta ei paljon lohduta. Ilmeisesti Zte ei tule satsaamaan Suomen markkinoille, eikä ole satsannut näihin Axoneihin. Mobiili.fi ei osaa auttaa kun eivät ole testanneet Axoneita. Pahoittelivat asiaa. Odottelen mielenkiinnolla tapahtuuko asian suhteen jotain.
No pääasia, että päivityksiä tulee. Seuraavaksi tulossa 7.1.2, jossa yömoodi ja muita korjauksia. Toi yöjuttu on kyllä tervetullut, koska poistaa sinivalo-ongelman-aiheuttaa tutkitusti unettomuutta. JOS HALUAT SÄILYTTÄÄ SUOMENKIELEN ÄLÄ HELVETISSÄ LAITA TEHDASASETUKSIIN, KOSKA 7.1.1 SINNE PALAUTUU JA SIELTÄ EI ENÄÄ SUOMEA LÖYDY. Joo muutenhan puhelin mielestäni hyvä.
Okei. Hieno kuulla että päivitys on tulossa. En palauta tehdasasetuksiin. Mistä sait kuulla että päivitys on tulossa. Kiitos tiedosta. Lohduttaa kuulla, ja toiveekkana odottaen uutta päivitystä.
No ihan nettiä urkkimalla. Päivityshän ei ole mikään suuri ja mullistava, mutta jotain kuitenkin. Milloin saapuu Suomen taajuuksille on ihan toinen juttu. Ekas varmaan USA ja keskieurooppa lähinnä Saksa ja Suomi sitten joskus jälkijunassa niin kuin aina.
Niin, koska sitten on saatavilla. Ei auta muuta kuin odottaa ellei mene hermo sitä ennen. Mitenkähän muilla käyttäjillä. Myynnissä näitä ei näytä olevan, torissa yksi. Vielä en lähde myymään tätä. Odotan vielä jos sais ongelmat kuntoon vaikka vaikealta näyttää. MiFavor 5.0 näyttää olevan netissä tarjolla, mutta ei Suomi versiona. Eurooppaan näyttää olevan oma versio, mutta ei Suomeen.
Jotakin on tapahtumassa kun Zte:n sivuilla on suomenkielellä ne jotka olivat vielä n.kuukausi sitten englanniksi. Ei mitään uutta mutta suomenkielellä kuitenkin. Mobiili.fi julkaisi artikkelin Zte:n puhelimesta jossa on taittuva näyttö 6,8". Odotan edelleen että Axon 7:aan saataisiin päivitys. Ovatko hylänneet kaiken hulinan keskellä tämän puhelimen. Ongelmia on tullut lisää. OP:n mobiiliversio hukkuu näytöltä kesken toimituksen. Minkään muun puhelimen aikana näin ei ole tapahtunut, ja niitä on ollut useita.
No niin. Nyt on lokakuussa 2017 päivätyt ohjelmistopaketit Zte device.com sivuilla. Kaksi pakettia. En tiedä tarkkaan mitä sisältävät. Täytyy purkaa koneelle zip-tiedosto ja koneelta microsd kortille ja kortti puhelimeen. Onko päivitetyt Android 7.1.1 ja miFavor 4.2 käyttöjärjestelmät. Täytyypä tutkia. Laitan informaatioo asiasta kun kokeilen mitä sieltä on luvassa. Palataan.
Tämä on toinen ZTE axon 7,ensimmäiseen tuli päivitys, 7.1.1,seuraavana päivänä. Tähän toiseen se on kirveen alla, kävin Elisa kulma, kaupassa ,sieltäkään ei apua? Toi Englannin kieli nyt ei ole mikään ongelma, nykypäivänä jokainen osaa sen verran, tai sitten google kääntäjä apuun että ymmärtää mitä asetuksissa sanotaan. MUTTA se päivitys Nougatiin v****aa. Siis sen puuttuminen.
Minulle päivittyi automaattisesti Nougat 7.1.1 ja miFavor 4.2. Kyllästyin siihen liialliseen englannin kieleen. Palautin puhelimen tehdasasetuksiin vaikka minua varoitettiin siitä että sen jos tekee niin hukkuu suomenkieli kokonaan, ja näin kävi. Latasin sen jälkeen Zte:n tukisivuilta uusimman päivityksen minkä olivat laittaneet sinne tämän vuoden lokakuussa. Luulin sen sisältävän uusimmat versiot, mutta se sisälsi Android 6.0 ja miFavor 4.0. Ei haittaa, nyt kaikki on suomenkielellä ja puhelin toimii moitteettomasti. Suosittelen tätä myös muillekin. Voi olla että uusimpia versioita ei enää tähän puhelimeen saa. Eikös uusin ole tällä hetkellä Android 8.0 ja uusimmasta miFavor versiosta en tiedä.
Hyvä tietää, sillä luvatut ennakoidut päivitykset ovat kaiketi katteettomia lupauksia. Toki toivon 8.0 tulevaksi. Käsittämätöntä perseilyä ellei sitten tosiaan tehdä huolellisesti kaikkein uusin Android.
Sinä varoitit siitä että älä palauta tehdasasetuksiin, sieltä ei sen jälkeen löydy enää suomea, ja näinhän se oli. Sain onneksi Marshmalowin takaisin. Mielestäni parempi kuin tuo vaillinainen Nougat. Toivottavasti tulee vielä täydellinen 8.0. Odotellaan ihmettä. 😂
No hyvä, että sait alukperäisen ohjelmiston takaisin. Monet puhelinvalmistajat tekevät sen virheen, että päästävät keskeneräisen firmiksen liikkeelle.
Voi herranen aika-siis kaikille ei ole tullut edes sitä Nougat päivitystä. ZTE:llä olis vähän hommia, mutta ei taida periferia kiinnostaa
Ketään ei kiinnosta Suomessa ottaa tätä brändiä siipiensä suojaan. Elisa myy, mutta kukaan ei sielläkään tiedä periaatteessa mitä myyvät. Uusia malleja on maailmalla, ja varmaan on kilpailukykyisiä. Muutama sukulaiseni on kysynyt että mikä puhelin mulla on, mainitsin nimen Zte, kukaan heistä ei ollut kuullut aikaisemmin tästä merkistä.
Minun rakas Zte löysi verkosta päivityksen. Toiveekkana latasin sen. Päivitys oli Android 7.1.1 ja miFavor 4.2 jotka minulla alun alkaen oli tässä. Hetken aikaa käyttiksenä oli Android 6.0 ja miFavor 4.0. Nyt tässä 7.1.1 on vähän vähemmän englantia. Uutena asiana tuli kauan kaivattu yövalo jonka voi asettaa haluamalleen aikavälille. Pikkuhiljaa eteenpäin. Katsotaan kuinka pitkään Axon 7:ään päivityksiä saadaan. Sovellukset päivittyy riittävän usein.
Joo pari pävää sitten tuli vai milloin se nyt oli ja kas kummaa suomenkieli palasi takaisin- olin hämmentynyt.
Joululahja Zte:ltä Suomalaisille käyttäjille.
Heh siltä se tuntuu. Toivotaan, että sieltä pukkais jossain vaiheessa 8.0 ja MiFavor 5.0.
Toivotaan. Jospa ne tulisi ensi vuoden jouluksi.
Jää nähtäväksi että saako Axon 7 Oreon 8 päivityksen. Voi olla mahdollista. Saksassa se luultavasti on saatavilla. Tuli Zte:lle kapuloita rattaisiin kun eivät saa ostaa komponentteja oliko peräti 7:n vuoteen. Taitaa olla lorun loppu.

Osallistu keskusteluun