Kysymys

ZTE Blade 3 ja nappikuulokkeet handsfree:llä

  • 30 syyskuu 2013
  • 6 kommenttia
  • 3091 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
  • Aktiivinen keskustelija
  • 55 kommenttia
Hei,

Osaisko joku sanoa mistä saisi ostettua Blade 3:selle nappikuulokkeet handsfree:llä jossa ääni ei kuulu ns. "kaikuna". Olen kokeillut Logitech:in ja Samsungin kuulokkeita ja molempien merkkien kohdalla ääni kuuluu "kaikuna" ellei pidä handsfree-nappia pohjassa niin kuuluu kunnolla. Osaisko joku sanoa mistä tämmöinen johtuu? Kiitos paljon jo etukäteen.

6 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Jos useammat kuulokkeet ja vielä eri valmistajilta oireilevat samalla tavalla puhelimessa, niin voi syypää olla myös itse puhelin. Oletko kokeillut mainitsemiasi kuulokkeita muissa laitteissa, onko ääni silloin kunnossa?

Mitään kuulokkeita en valitettavasti osaa suositella, koska hyvin vähän kuulokkeita itse käytän. Kokeilemalla selviää ja kannattaa testailla esimerkiksi kavereiden puhelmien mukana tulleita handsfree-kuulokkeita ja selvitellä, onko vika kuulokkeissa vaiko puhelimessa.

Voit myös kokeille pyöritellä kuulokkeiden liitintä puhelimessa, jos se saa jossain asennossa paremman kontaktin tai tarkistaa, että liitin on aivan loppuun asti työnnetty puhelimeen.
Käyttäjätaso 1
Moro,

Joo, eli puhelimessa vika niin kuin arvelitkin, mutta en tiedä mistä moinen voisi johtua. Tosi outoa. ZTE:n omat kuulokkeet ei ole sellaiset nappikuulokkeet jotka korvakäytävään niin ovat tosi kehnot, ja hankin jopa uudetkin kuulokkeet ja ihmettelin kun kuuluu niin kummallisesti, ja kävin vaihtamassa nuo ostamani kuulokkeet vielä takuuvaihtona uusiin josko olisi maanantai-kappaleet, mutta ei. Sama ongelma toistui takuuvaihdetuissakin kuulokkeissa, ja sama juttu Samsungin kuulokkeissa. Ei vaan ymmärrä.. Help me?! Thanks!
Käyttäjätaso 1
Ääni kuuluu normaalisti muissa laitteissa, eli puhelimessa on jotain häikkää, eikä oma ymmärrys riitä. Kova musiikin ystävä niin tämmöinen pettymys..
Käyttäjätaso 5
Puhelimen kuulokeportissa voi olla ihan fyysistä vikaa, eli siellä voi olla likaa, pölyä tai vaikkapa kosteusvaurio.

Tietysti ongelma voi olla myös ohjelmistopuolella, mutta yleensä tälläiset ongelmat ovat nimeomaan laitteistossa. Ohjelmisto-ongelmaa voit rajata esimerkiksi lataamalla puhelimeen toisen musiikkisoitinohjelman. Voithan myös jossain kaupassa käydä kokeilemassa toista Blade 3:a, että onko sama ongelma kaikissa puhelimissa vai ainoastaan sinun puhelimessasi.

Melkeinpä kuitenkin sanoisin, että huollon paikka todennäköisesti edessä. Onhan laitteessa vielä takuuta jäljellä?
Käyttäjätaso 1
Laitteessa on takuuta jäljellä, ja laitteen saa huoltoon ainakin Elisa Shopitin kautta.
Käyttäjätaso 1
Hei,

Tähänkin tuli ratkaisu mutta ei vaan toimi esim. Samsungin kuulokkeet Blade 3ssa. Miten muuten saa viestin merkkiääneen värinän päälle? Kiitos.

Osallistu keskusteluun