Kysymys

ZTE BLADE 3 mysteeri: tekstiviestin ääni

  • 23 tammikuu 2013
  • 1 kommentti
  • 1042 katselukerrat

Sain uuden ZTE Blade 3:sen tuossa viikko sitten ja rupesin ihmettelemään, kun en ollut kertaakaan kuulltu saavani tekstaria; totesin aina vain, että "Jahas, nyt on tulltu 3 viestiä, kumma kun en kuullut." No, pienen tutkimuksen jälkeen selvisi, ettei luurista kuulu pihaustakaan kun tekstari saapuu. Puhelut soi kyllä normaalisti, ja olen kolunnut sekä ääni- että tekstariasetukset läpi varmistaakseni, että äänet on joka kohdassa säädetty päälle, ja verrannut vielä asetuksia kaverin ZTE Blade 3:sen asetuksiin, eikä eroja varmasti ole.

Tekstariäänityypin vaihto ei auta, eikä myöskään reboottaus. Onpa siis sitkeä ja oudon spesifi bugi. Onko kellään muulla esiintynyt samaa? Mistä tollanen voi johtua, kun äänet kuitenkin muuten toimivat?

1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hei,

Omituinen ongelma.

Mikäli laitteen tehdasasetusten palautus ei auta, kannattaisi laite viedä huoltoon. Oletko muuten varmistanut, ettei tekstarin ääni ole äänetön? Eli kokeilepa varsinkin vaikkapa laittaa tekstariääneksi vaikkapa klassista musiikkia tai tukkaheviä. Irtoaisiko silloin kaiuttimista paremmin ääntä?

Mikäli olet kaikkesi koittanut, niin ei kai muu auta, että viet laitteen Shopitin kautta huoltoon.

Ikäväähän tuo on laittaa uusi puhelin heti huoltoon... 😞

Osallistu keskusteluun