Kysymys

ZTE Blade ja lisävarusteet/tarvikkeetNäytä ensimmäinen kirjoitus

162 kommenttia


Vielä kun saisi rootin helposti SGSII:seen..


offtopic

Esim. http://www.matkapuhelininfo.com/f22/samsung-galaxy-s-ii-stargate-kerneli-64666/ ' TARGET='_blank kernelillä saa rootattua helposti SGSII

/offtopic
[quote]

"Mistäköhän tuohon mahtaa saada lisävarusteita ja tarvikkeita esim. akku?"

Huuto.netistä löytyy ainakin suojakoteloita ja akkuja.

Z-fani


Juuri sain toimittajan alkuperäisille ZTE Blade akuille. ZTE Bladelle tarkoitettuja koteloita on aika vähän saatavilla markkinoilla, mutta muutamia toimivia olen löytänyt. Toisaalta itselläni on kestäny hyvin ilman koteloa, ainoastaan suojakalvon näytölle olen laittanut Esim. ebaysta ja huuto.netistä saa tietenkin myös kaikkea.


[/quote]

Alkuperäisille akuille? Noissa on kuitenkin 1300 mAh eikä 1250 mitä alkuperäisessä akussa on. Eli oikeasti hyviä kopioita? Tai voihan ne oikeastikkin olla ZTE:n  valmistamia/ sen joka ZTE:n akut tekee.
Alkuperäisiä nuo eivät kuitenkaan ole.
Samapa tuo kun nuo kyseiset akut ovat saaneet kehuja mutta ebay:stä saa alle 10 eurolla toimitettuna ihan samoja.

[url=http://cgi.ebay.co.uk/Orange-San-Francisco-ZTE-Blade-Rechargeable-Battery-/180648043023?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item2a0f76620f]http://cgi.ebay.co.uk/Orange-San-Francisco-ZTE-Blade-Rechargeable-Battery-/180648043023?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item2a0f76620fSamalta alihankkijalta tulevat miltä ZTE:kin näitä akkuja teettää, tuo on vaan uudempi malli. Spekuloisin että ZTE:lla on vielä muutama sata tuhatta näitä 1250 mAh akkuja niin näitä 1300 mAhisia ei out-of-box nähdä pitkään aikaan (en tosin tiedä että aikooko ZTE niitä ottaa koska maksavat jokusen ropon enemmän..?). Omassa testissäni tuntui ihan merkittävä ero 4 kuukautta vanhaan 1250seen verrattuna.

Mutta joo tuosta hinnasta, totesin itsekkin että tuo 30 euroa on aivan liikaa hintaa tuolle toimituksen kanssa. Joten otettiin riski ja tilattiin 10 kertaa isompi erä niin saadaan hinta alle 17 euroon toimituksen kanssa. Etuna sitten ebayhyn on, että toimitus seuraavaksi päiväksi ja kunnon asiakaspalvelu : ). Firmalla tuohon kun tulee Suomen alvit, tullit ja varastoriski päälle niin en noihin ebay-hintoihin oikein pääse, mutta jos noita alkaa menemään vauhdilla niin hintaa pystyy laskemaan aika paljon..

Alle 2 viikkoa niin pitäisi olla Suomessa. Sitten jännitetään että mitä käy tullissa :O


Selvä homma, saatanpa laittaa tilaukseen sitten kun niitä teillä varastossa on. (elleivät kaikki heti mene :D)
Mutta tuosta kalibrointi ohjeesta vielä se että kannattaa poistaa se batterystats.bin myöskin ja sitten pitää vielä pari kertaa antaa mennä tyhjäksi ja ladata täyteen niin on kunnolla kalibroitu.
Tässä[/url] kätevä ohjelma siihen, mutta tarvitsee root-oikeudet.


Vaikuttaa todella hyvältä ohjelmalta, sääli että oma akku on nyt kalibroitu niin ei pysty kokeilemaan  😉. Suosittelen myös jos rootattu on poistamaan tuon kalibrointitiedoston. (Takuusyistä en voi tätä kaupan sisällä suositella mitään roottaamiseen liittyvää..). Vielä kun saisi rootin helposti SGSII:seen..

Itse olen sitä mieltä, että superuser-oikeudet kuuluisi saada suoraan (esim. syöttämällä g-tunnus ja jokin koodi), onhan nämä laitteet itselle ostettuja ja maksettuja.
_____________________________

Suoraan

http://kauppa.apsafe.fi/blade-akku-1300-p-1252.html ' TARGET='_blank

.
Noni! Nyt pamahti 100 kappaleen erä noita akkuja Suomen kamaralle, eikä luulisi että loppuu (ihan heti) kesken.

Postiin on kanssa tullut näytteitä kotelosta mitä saatamme alkaa tuomaan maahan, hädin tuskin maltan täällä lähetellä tavaraa kun paketti kuumottelee noutajaansa 😛
toimiiko nokia bluetooth headset BH- 104 ZTE bladessa? onko kukaan kokeillu ko. kuulokkeen toimintaa ???

toimiiko nokia bluetooth headset BH- 104 ZTE bladessa? onko kukaan kokeillu ko. kuulokkeen toimintaa ???


Jotkut ovat valittaneet, että bluetooth ei toimi hyvin. Itselläni Nokian bluetooth-härvelit ovat pelanneet, mutta tuota BH-104:ää en ole kokeillut
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Olen kokeillut BH-104. Se toimi Bladessa. Ääni oli ihan hyvä molempiin suuntiin ja häiriötön. Kokeilu oli tosin vain kaksi puhelua, joten tiettyä epävarmuutta on siitä miten hyvin toimivat
Jabra 3030 toimii myös loistavasti Bladen kanssa.
Mulla toimii toi nokian "sinihammas" handsfree  puheluissa.
Mutta onkohan kukaan saanut toimimaan myös muussa mediassa, kuten nettiradiot ja soittimet. Nimittäin nokian 3210c:stä tuli soittimen ääni tästä handsfreestä.
Kiitoksia.

Mulla toimii toi nokian "sinihammas" handsfree  puheluissa.
Mutta onkohan kukaan saanut toimimaan myös muussa mediassa, kuten nettiradiot ja soittimet. Nimittäin nokian 3210c:stä tuli soittimen ääni tästä handsfreestä.
Kiitoksia.


Tuo Jabra 3030 pelitää myös nettiradiossa ja soittimessa, Niin ja stereona tietenkin 😉
Mistä Bladeen saa verkkolatureita?
Sellaista jossa olisi about samat arvot kuin alk. per. laturissa eikä mitään Nokian 1000mA pikalatureita.

Sanokaas viisaammat että mistä saisin uuden takakuoren bladeen?


http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270843824367 ' TARGET='_blank


Sanokaas viisaammat että mistä saisin uuden takakuoren bladeen?


http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270843824367 ' TARGET='_blank


Neljä päivää kesti tulla Englannista ja en epäile yhtään ettei voisi olla ZTE:n tehtaalta. Hyvin meni kiinni runkoon, paljon tiukemmin kuin vanha itseasiassa, mutta sehän on nyt ollut vuoden käytössä tietysti. Kameran kohdalla lukee kyllä 3.2 eikä 5.0, niin kuin alkuperäisessä, mutta eipä haittaa. Olen erittäin tyytyväinen.

Osallistu keskusteluun