Kysymys

ZTE Blade juuttuu käynnistykseen...

  • 13 lokakuu 2012
  • 1 kommentti
  • 1180 katselukerrat

Minulla on alkuperäinen ZTE Blade (Saunalahden kampanjapuhelin) johon olen päivittänyt ROMmin 2.3.5 (nimeä en nyt muista, joku Konstan Moldovian jotain).

Eiliseen asti luuri toimi hyvin, sitten päätti itsekseen sammua ja käynnistys ei enää onnistunutkaan.

Käynnistyksessä Saunalahden logo jää hieman liian pitkäksi aikaa näkyviin ja kun kiiltelevä Android-logo ilmestyy, se ei katoa koskaan. Välillä logon animaatio pysähtyy, teksti katoaa - ja sama alkaa alusta. Tätä jatkuu ilmeisesti ikuisesti, ei auta muu kuin akun poisto.

En pääse recovery-tilaan, jos pidän volyyminappia pohjassa, luuri juuttuu Saunalahden logoon eikä etene siitä. Sama juttu käy jos kytken luurin tietokoneeseen. Tietokone ei tunnista luuria vaikka asentaisin ajurit manuaalisesti, sanoo että tunnistamaton usb-laite.

Purin puhelimen ja tutkin sisukset, ei ollut juurikaan pölyä eikä mitään jälkiä kastumisesta tms., ihan puhdas koje.

Kokeilin myös ilman SD-korttia, ilman simmiä, ilman akkua (johdon päässä) ja aina sama juttu, joten ei johdu näistä. 

Mitä tehdä? Onko Blade = Brick?

EDIT: Tämän ohjeen http://www.modaco.com/topic/343587-guide-de-bricking-a-zte-blade/ kohta 3 auttoi. Sain flashattua Moldovian Mile High Mountain Pien uudelleen koska se sattui olemaan edelleen sd-kortilla. Nyt Blade on taas käynnissä ja omien asetusten uudelleenlaitto voi alkaa... phuh, onneksi ei ollut näköjään fyysinen vika vaan ohjelmallinen, mikä lie sitten korruptoinut ja mitä kun aiheutti tuollaisen käytöksen ja jumituksen. 

1 kommentti

mulla on sama ongelma ZTE Bladen kanssa laitoin siihen tehdasasetukset ja yritinn käynnistää sitä nii se ei enää lähtenyt käyntin

Osallistu keskusteluun