Kysymys

ZTE Blade modeemiksi/mokkulaksi Android tablettiin

  • 14 lokakuu 2011
  • 5 kommenttia
  • 2488 katselukerrat

hieman toivoin että olisi ollut plugnplay mutta ei ihan

eli olisi Android tabletti ja tämä Blade,koitin väkertää usb:llä ne yhteen mutta eihän ne ihan vörki kuten elokuvissa.. ???

eli mitkä asetukset (vai ohjelma) pitää asentaa että Androidit löytää toisensa?

sitten vielä kun täällä lueskelin 2.2 päivitystä että uskaltaako moista asentaa vai meneekö koko puhelin jumiin,ja mistä moinen TOIMIVA 2.2 löytyisi?

..ja kun tämä ihanuus olisi sitten valmiina niin onko 2.2 itsessään jotain parannuksia mitä luin että ei tarvitse esim JoinMeetä tms jos esim kannettavan kanssa kylillä ja Blade taskussa?

tässä näitä alkuun 😉

5 kommenttia

Käyttäjätaso 1
Android 2.2:ssa on Androidin oma usb-tethering, eli jos päivität puhelimesi niin sitten pitäisi toimia. Lueppa ohjeita http://palsta.saunalahti.fi/index.php/topic,17407.0.html ' TARGET='_blank.
Helpointa varmaan vaan asentaa GSF http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1204407 ' TARGET='_blank niin varmasti toimii tethering eikä tarvitse edes päivittää gen2:ksi.
pitää tutkia,lukenut jotain päivitettyjä luureja ja mitä sen jälkeen..ei uskalla :-)

hmm..onpas onpas..mitenhän tässä käy ;-)

saisiko tähän hieman opastusta/vinkkiä tms?

pitää tutkia,lukenut jotain päivitettyjä luureja ja mitä sen jälkeen..ei uskalla :-)

hmm..onpas onpas..mitenhän tässä käy ;-)

saisiko tähän hieman opastusta/vinkkiä tms?


Jos et ole kokennut tietsikan ym. pelien kanssa etkä aio isommin harrastella ZTE:n säätämistä, tee Sauniksen oma Windows-päivitys 2.2:ksi. Se on helppo ja ilmeisen varma. Ainakin mulla meni heittämällä. Virrankulutus putosi aikalailla ja web-selain toimii mielestäni nopeammin. Muitakin herkkuja on, myös salasanalla suojaamaton wifi-tukiasemajuttu.

Jotta saisit 2.1-Bladesta wifi-tukiaseman tabletille tai vaikka kannettavalle, 2.1 on täysin ok. Asenna Bladeen Universal Androot ja Barnacle Wifi Tethering. Käynnistä Androot ensiksi, paina root-nappia ja sitten Barnacle käyntiin. Ilman salasanasuojausta oleva yhteys on näin valmis, kunhan tabletin asetukset ovat oikeat tai tietsikan wifin etsintä on päällä jne. Barnaclen yhteyden voi asetuksista suojata salasanalla.
no niin eikun testaamaan,koneella on kyllä puuhattu mutta päivitykset,varsinkin käytössä olevaan puhelimeen tuntuu vähän karmivalta kun joskus mennyt jo joku takapakkia kun yrittää parantaa

juu kun pääidis olisi tämä Blade saada tablettiin ja mix ei läppäriinkin modeemiksi

kerran sainkin Bladen toimimaan läppärille JoinMeellä mutta poistin sen Bladesta kun läppäriin tuli "oikea" yhteys

miten muuten jos ryhtyy 2.2 päivitykseen,pitääkö ottaa nyt olevaa matskua puhelimelta talteen vai päivittääkö nahkoineen kaikkineen?

tuota tuota..asennettu on mutta kun BWT:n laittaa päälle (ja asetuksia muokattu miten neuvottu) näyttää softa vaan pyörivän paikallaan
jos joku käyttäjä osaa kertoa mitä mitä?!  :)

"could not make the binary ececutable"-sanoo hän..
päivitettä..

eli kännyn kautta näkyy läppäri että softa toimii,läppäri ei vaan yhdisty
..nyt lukee että yhdistetty mutta silti on ruksia ja herjaa että ei toimi..joo olkoon

Osallistu keskusteluun