Kysymys

ZTE Blade modeemina?

  • 25 marraskuu 2010
  • 85 kommenttia
  • 9846 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

85 kommenttia

HEI! minulla on vanha xp pöytäkone joka menisi nettikoneena täydelleen. ongelma on kuitenkin että kun yrittää joinmen kautta yhdistää, niin tietokoneesta kuuluu naksahduksia ja tulee ilmoitus "Ei valintaääntä" itse en asetuksista löytänyt mistä tämän saisi pois.
sitten vielä semmonen että kahdessa muussa koneessa kun käytin ztetä modeemina niin puhelimen nimi oli joku toinen kun xp:ssä, jossa oli vanhan modeemin nimi....
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

tietokoneesta kuuluu naksahduksia ja tulee ilmoitus "Ei valintaääntä" itse en asetuksista löytänyt mistä tämän saisi pois.


Windows NT4:ssa tuon sai vielä asetuksilla kuntoon, mutta uudemmissa Windowseissa ei onnistu.

Kun Windows XP ei löydä tikkua, se lähtee omavaltaisesti yrittämään mitä hyvänsä tietokoneeseen liitettyä modeemia. Tietokoneessasi on perinteiseen analogiseen puhelinlinjaan kytkettäväksi tarkoitettu modeemi ja yhteysyritys lähtee ulos sitä kautta. Nyt, kun modeemia ei ole kytketty mihinkään, saat ilmoituksen ei valintaääntä. Jos modeemi olisi kytketty vanhaan puhelinlinjaan, kuulisit modeemista puhelinoperaattorisi tiedotteen Numero ei ole käytössä, olkaa hyvä ja tarkistakaa numero, sillä lankapuhelinverkossa numero *99***1# ei johda minnekään.

Ensimmäiseksi pitäisi nyt selvittää miksi Windows ei näe tikkua. Kun Windows on saatu houkuteltua näkemään tikku, sen jälkeen voit vaihtaa käytettävän modeemin oikeaksi.

Toki, jos et tarvitse sitä 1800-luvun tekniikkaan turvautuvaa modeemia, voit käydä asettamassa sen laitehallinnasta tilaan Ei käytössä. Mikäli koneessa ei ole kolmattakin modeemia, XP:n pitäisi hieman rauhoittua, jonka jälkeen saat hieman järjellisempiä virheilmoituksia silloin kun tikku ei näy käyttöjärjestelmälle.
kiitos hyvästä vastauksesta!
pitää tänään kotona koettaa neuvojasi. vanhaa modeemia ei ole enää edes olemassa joten pitää ottaa laitehallinnasta pois ja koettaa saada se kone löytämään blade.
nyt toimii, mutta jos joku vielä vastaisi että mitä riskejä on pitää bladea modeemina? esim onko jtn datasiirto juttua jos vaikka lataa jotain esim. freeware pelejä etä ei siitä tule sanomista jne..
Ei ole mitään eroa menetkö nettiin Bladen kautta vai "oikealla" modeemilla. Samat riskit.
niin ei ole mitään datarajoituksia???
Käyttäjätaso 1

niin ei ole mitään datarajoituksia???


Ei Saunalahdella.
Olenkohan jälkijunassa, kun en ymmärrä modeemikeskustelua ollenkaan. Puhelimessahan on valmiina koko juttu. 3G päälle, asetuksista Internet- jako ja langaton verkko ja sieltä USB- jakaminen. Toimii kuin junan vessa meidänkin mökkiin. Parhaimmillaan tuuppaa paria megaa, enemmän kuin tuplasti Soneran lankayhteydellä. Toki piuha pitää olla lisäksi kiinnitettynä. Mulla on se 2.2.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
an kirjoitti:
Oman EEST-Bladeni muistikortilla ei ainakaan ollut tuota JoinMe-ohjelmaa. Se ja muut apuohjelmat ovat tosin täysin turha, koska internetyhteys USB-kaapelin läpi toimii muutenkin.

1. Asenna puhelimen ajurit.
2. Luo uusi modeemiyhteys. Laita puhelinnumeroksi *99# ja poista käytöstä mahdollinen suuntanumero ja ulkolinjan valinta.
3. Käy lisäämässä modeemin alustuskomennoksi AT+cgdcont=1,"ip","internet.saunalahti"

Edit: Wikissä ainakin on näköjään jonkinlaiset ohjeet.
Kiitti vaan muistutuksesta tökkäsin USB:llä vaan kiinni Win 7 pöytäkoneeseen löysi automatic ZTE Bladen ja TeleFinland sovelsin:

AT+cgdcont=1,"ip","internet" modeemiasetus alustuskomennoksi ja näin jytkii ->Toinen test.

Osallistu keskusteluun