Kysymys

!ZTE BLADE ON KUOLLUT APUA!

  • 13 helmikuu 2013
  • 8 kommenttia
  • 3516 katselukerrat

Juuh eli olis sellanen ongelma että ZTE Blade ois kuollut, ei mee yhtäänmihinkään siitä saunalahtilogosta ei edes CWM tai DOWNLOAD modiin FTM vai mikä olikaan ei toimi. Luulen että syy on siinä että päivitin vahingossa GEN1 tohon GEN2 tilalle ja koko ***** kyykkäs sit siihen sitku pitäää vol+ ja - samaanaikaan käynnistyksessä ei tuu näyttöön yhtään mitään eikä se punanen valokaan enään pala Jos joku osaisi auttaa minua (mieluitten step by step ja suomeks) fg

8 kommenttia

AUTTAKAA NYT MUA KAIKENKALTAINEN APU KELPAA
Käyttäjätaso 5
Eli sulla on rootattu puhelin, ku on Clock Work Mod ja ja oot noita GEN1 ja GEN2:sta päivitelly. Eikös ne ollut partitioiden kokojen vaihto pelkästeen, jos oikein muistan.

Ihan ekana pistää silmään kirjoituksestai tämä: "sitku pitäää vol+ ja - samaanaikaan käynnistyksessä"

Eikös tua blade mene recoveryyn pelkällä power ja volume- -näppäimillä pohjassa pitämällä?

 

Ja tuo, että jos puhelin ei inhahda ollenkaan, että ei tule valoa edes näyttöön eikä se punanen latausvalokaan vilkahda, niin onhan sulla siinä akussa latinkia? :D

 

Edit: Ootko kattonut tätä xda:n threadia?

Edit2: Selailin vähän lisää ja löysin tälläsen keskustelun. Seillä sanotaan, että jos se on ihan pimeenä, niin kannattaa koittaa uudelleen partitioida tota GEN2:sta tai GEN1:stä (kumpaan sit ootkin menossa) niin sillain, että koneella siirtä sen tiedoston sinne sd-kortille kortinlukijan avulla ja sit normisti boottaa sillä power ja volume+ ,jollon se menee sinne fläshäystilaan ilmeisesti ja ajaa sen uuden partitioinnin. Tota vois kans koittaa, jos et oo viä sitä testannu. Kannattaa lukasta läpi ajatuksella 🙂
Juu siis asensin tähän vahingossa ton GEN1 vaikka oli CM9 ja sillon käyttis tilee täysin siihen tulee se saunalahti logo mut sitten ei tuu mitää vaikka mitä nappei painas (paitsi jos pitää VIRTA+ VOL UP+VOL DOWN) tulee musta näyttö pitäs olla se punanen valo siin mut ei oo eli tää on luultavasti KUOLLUT Toi englanti ei oo mikää hirveen hyvä mulla nin menee puolet ohi mut siis virtaa on ja kaikki on ihan ok mutta ei pitäs saada jotenkin laitettuu käyttis vaikka cm7 muttakun ei pääse CWM menuun eikä muihinkaan menuihin 😃 KITOKSIA AVUSTA KUMMISKIN :smileyazn:
Käyttäjätaso 5
Yks tarkennus. Mitä se puhelin tekee, kun normaalisti käynnistät sen? Tuleeko kuitenkin näyttöön joku kuva, että se ees alkaa käynnistymään? Koska, jos se ei lähde yhtään mihinkään niin sit se on varmaa rikki, mutta jos pääset ton GEN-fläshäyksen tekee uusiks ni se vois pelastaa sen tilanteen.

Jos lataat uusiks sen GEN1 to GEN2 ja laitat sen sinne muistikortille, käynnistät puhelimen uudestaan power ja se volume up. Etkös sillä sen viimeks tehny kanssa? Ja kato, että otat sen GEN1 to GEN2, josa on mukana se CWM, ni luulis sen flashäävän sen samalla sinne, ni vois olla että lähtis pelittää, sit vaan romppu uudestaa sisään :)

En tietenkään pysty takaamaan, että näillä lähtee toimiin, mutta ite ehkä testaisin noin, jos on tommosesa tilanteessa, miten sen kuvailit. 
SIIS JOO JOO KYL SE KÄYNTIINLÄHTEE tulee se saunalahti logo ja siihen se sit jää se käyttis on pilalla en pysty mennä millään komennolla mihinkään en saa usb kytkettyä

MIKÄ NEUVOKSI
Käyttäjätaso 5
Ei sun sitä puhelinta tarvi mihinkään kytkee, ku ota se microsd pois sieltä ja laita koneeseen tai kortinlukijaan. Jos ei ole, niin käy ostamassa tai lainaa jostain. Sitä puhelinta et varmaan saakkaan mountattua, kun pääse sinne recoveryyn.
Ei se auta ku jos siel muistikortil oiski jotai mut milläs saat ajettua sen sisään ku komento vol+ ei toimikkaa!!
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Pikkupiru kirjoitti:
Ei se auta ku jos siel muistikortil oiski jotai mut milläs saat ajettua sen sisään ku komento vol+ ei toimikkaa!!

Uuden luurin ostaminen varmasti auttaa.

Osallistu keskusteluun