Vastattu

ZTE Blade Q

  • 30 marraskuu 2013
  • 8 kommenttia
  • 6756 katselukerrat

Käyttäjätaso 3
Hienoa että tämäkin saatiin tänne. Onko mitään tietoa onko pikku/iso-veljet tulossa myös saataville? Eniten kiinnostaisi se Blade Q Mini tällä hetkellä.

Jos jollain on jo tämä, niin pistäisittekö käyttökokemuksia? Tässä taas eniten kiinnostas vertailu Galaxy Trendin kanssa (kun tuo nyt on ihan selvästi sen pahin kilpailija). 

Onko esim. Blade Q:n dual 1.3GHz oikeasti havaittavasti nopeampi kuin Tredin single 1GHz? Blade 3:n kun ei samantasoisille kilpailijoilleen oikein pärjännyt. Vaikka 1GHz cpu:n omasikin, niin ei se käytössä siltä tuntunut. Kovasti tökki koko käyttöliittymä ja muutenkin oli vähän "lagisen" oloinen koko luuri. Mutta nyt dual-coren myötä voisi sitä "oikeaa" tehoa jo löytyäkin? Eihän sillä vielä mitään huippupelejä pelata (vaikka Mali-400 onkin jo ihan ok GPU), mutta laitteiden olisi tarkoitus korvata alkup. ZTE Blade ja Motorla Defy, joten ekassa tapauksessa ei ainakaan paljoa vaadi, että olisi parempi 😛
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Vispi 19 helmikuu 2014, 13:36

Ja sitten sitä Raiverin lupailemaa lisätietoa. Kyselimme asiaa eri tahoilta, mutta vastaan ei ole tullut ilmoituksia ongelmista kyseisen puhelimen MMS-viestien toimivuuden osalta verkossamme.
Katso alkuperäinen viesti

8 kommenttia

Käyttäjätaso 2
Joo ei tota taida monella vielä olla joten pitää vissiin odottaa kärsivällisesti ensimmäisiä käyttökokemuksia ennen osto päätöksen tekoa.Mullakin on Blade 3 ollu puoli vuotta ja yhdyn näkemykseesi tökkivästä,lagaavasta puhelimesta jonka mielellään vaihtais,ei tosin ole ainoa älypuhelin mutta kuitenkin se on aika rasittava peli..Blade Q kyllä kiinnostas tolla hinnalla ja noilla jo ajan mukaisilla specseillä tilata kuhan vähän tietäis lagaako se ihan niin älyttömästi kuin hidas Blade3 ja kuinka nopee Q on,toisaalta luuliset se on jo kunnon peli tupla ydin prossun takia?.Ei näistä ZTE vehkeistä kyl koskaan osaa sanoa varmasti miten ne käyttäytyy.Toi Trend ei kiinnosta sen takia koska sillä ei voi kuvata hd videoo niinku Q:lla eli toi Q on siinä mielessä mielekkäämpi ostos ainakin itelle ja on siinä muutakin edistystä 3:n verrattuna,1gb ram,salama,jb 4.2,etukamera,eli melko hyvä paketti alle 150e jos vaan toimiis sulavasti..
Käyttäjätaso 3
Tilasin sitten pari kappaletta noita Q:ita joululahjoiksi. Päätin luottaa siihen, kun paperilla on -niin- paljon parempi kuin Galaxy Trend (muttei silti kovasti kalliimpi), niin melkein pakko sen on olla ihan ok "luonnossakin". Nyt on laitteet postissa ja jos pääsen käsittelemään noita niin, ettei lahjan saajat näe vielä (pitää ne kuitenkin asentaa "kuntoon", tulevat henkilöille jotka eivät ihan vielä kaikkea osaa 😉, niin pistelen jotain ensi-kokemus-kommenttia sitten tänne kunhan kerkeän.

Toivotaan nyt, etteivät ihan persiistä ole 😛
Blade III on huomattavasti käyttökelpoisempi ku siihen laittaa cyanogenmodin (Android 4.3.1).

Odottelen nyt, josko joku julkaisisi Blade Q:lle cyanogenmod-tuen.. sitten heitän Blade III:n mäkeen. Suuri ongelma III:ssa on pieni RAMin määrä, koko ajan joutuu odottelemaan kun ohjelmat käynnistyvät uudestaan.
Käyttäjätaso 3
Pientä käyttökokemusta: Ei nuo lainkaan huono valinta ollut. Galaxy Trend jää kuin tikku.. eh.. ruskeaan mönjään Q:n verrattuna. Ei se nyt varmaan samalla viivalla kilpaile esim Galaxy S2:n kanssa, mutta lähempänä se sitä on kuin Trendiä tai Blade III:sta. mitään huomattavaa lagaamista isommin en huomannut, vehjas toimii kuten olettaa saattaa.

Vastaanottajat olivat sen verran tyytyväisiä laitteisiin, etten ole sen jälkeen niitä saanut käteeni :P

Voin kyllä suositella tuolla hinnalla muillekkin, mikäli olette siinä ja siinä ottaako vai ei. Kyllä kannatti. Vielä ei tietysti tiedä, paljonko tuo tukkii kun sitä on vähän käyttänyt, mutta lupaavalta vaikuttaa.
Olisin kiinnostunut kyseisestä puhelimesta, kuitenkin Verkkokauppa.com:in sivustolla törmäsin tällaiseen tekstiin: HUOM! MMS-viestien lähettämisessä ja vastaanottamisessa on operaattorikohtaisia eroja, MMS-viestit eivät toimi kaikkien operaattoreiden kanssa! Varmista MMS-viestien toimivuus oman operaattorisi asiakaspalvelusta. Onko kenelläkään ollut vastaavanlaista ongelmaa? Ja ensinnäkin "tukeeko" Saunalahden liittymä näitä MMS-viestejä?
Käyttäjätaso 5
En löytänyt meidän tiedoista, että kyseisellä puhelinmallilla olisi ollut ongelmia MMS-viestien kanssa. Laitoin kuitenkin vielä tästä varmuuden vuoksi kysymyksen eteenpäin, että saadaan varmistettua onko moista ongelmaa havaittua muualla meillä. Vastailemme lisää, kun saamme tietoa.
Käyttäjätaso 3
Ja sitten sitä Raiverin lupailemaa lisätietoa. Kyselimme asiaa eri tahoilta, mutta vastaan ei ole tullut ilmoituksia ongelmista kyseisen puhelimen MMS-viestien toimivuuden osalta verkossamme.
Käyttäjätaso 1
Nyt olen tyytyväinen älyluurin omistaja. BladeQ on minulle tosi riittävä kapistus. Minulla ollut Blade1 ja Blade 3. Tämä Q on hintansa väärtti. Erilaisia unelmia ja jotain muitakin uusia ominaisuuksia.

Osallistu keskusteluun