Kysymys

ZTE Blade rikki! AUTTAKAA PLIIS!!!!!!!!!!!!!!

  • 16 marraskuu 2011
  • 3 kommenttia
  • 2506 katselukerrat

Siis niinku yhdistin kännyn koneeseen ja latasin ton saunalahden päivitysohjelman: http://www.elisa.fi/elisa/docimages/attachment/tuki/Sales_DL_P729B_Finland_Elisa_V1.00.01.exe

Kaikki sujui mutkitta kunnes siin 63% kohal tietsikka rupes päivittää ITSEÄÄN! Blade menee suoraan mustaan näyttöön ja alhaal pieni valk viiva. Siis voisko joku auttaa saamaaan kännyn takas kuntoon ilman elisa shopittiin menemistä eli ns kotikonstein?

3 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Käytä hakua tai kysy Konstalta.
http://android.modaco.com/topic/343587-guide-de-bricking-a-zte-blade/
Itselläkin vähän ongelmia Bladen kanssa, kun yritin päivittää CyanogenMod 7.1.0 puhelimeeni, joten arvostaisin apua!

Tilanne tämä:

1. Itselläni on Saunalahden kautta hommattu Blade 2.1 Androidilla, joka on Gen1 versio, ja koska Saunalahden omasta 2.2 päivityksestä tuntuu ainakin täällä olevan huonoja kokemuksia, koitin päivittää suoraan 2.3:een CyanogenModin avulla.
2. Latasin OneClick Recoveryn joka asenteli minulle onnistuneesti Clockwork recovery 3.0.1.4:n. Latasin myös uusimman CyanogenModin ("update-cm-7.1.0-Blade-signed.zip") ja laitoin sen muistikortin juureen.
3. Blade boottasi onnistuneesti Clockworkmodeen, jossa otin backupin ja menin "wide data/factory reset" ja "wipe cache" ja "advanced"-> "wipe dalvik cache".
4. Tämän jälkeen menin "Install zip from sdcard"->"choose zip from sdcard" ja valitsin tuon CM ROMmin (update-cm-7.1.0-Blade-signed.zip). ClockworkMod sanoi asennuksen sujuneen onnistuneesti, mutta kun painoin "reboot now" boottasi puhelin jatkuvasti uudelleen: Saunalahti-logo tuli näyttöön --> oli siinä pari sekuntia --> näyttö mustaksi --> Saunalahti-logo --> näyttö mustaksi jne.
5. Otin akun irti ja laitoin uudestaan kiinni ja boottasin takaisin Clockworkmodeen ja koitin palauttaa ottamaani backupia. Jälleen puhelin sanoi asennuksen onnistuneen, mutta kun painoin "reboot now", niin tällä kertää puhelin jämähti Saunalahti-logoon, eikä edennyt siitä mihinkään.

Pystyn siis edelleen boottaamaan ClockworkMod Recoveryyn, joten ilmeisesti tilanne ei ole vielä huolestuttava, mutta en uskalla itse sörkkiä, etten pahenna tilannetta. Kannattaisiko minun edetä yllä olevan kyostikk:n linkin ensimmäisen methodin mukaan eli ladata jokin toinen ROM, laittaa se Clockworkin "mounts and storage"-kohdan avulla muistikortille ja asentaa sitä kautta? Jos näin, niin mikä ROM olisi tähän sopiva? Vai kannattaako tässä edetä jollain muulla tavalla?

Kiitos kaikesta avusta!

E: Ilmeisesti virhe on siinä, että yritin asentaa CyanogenModia Gen1 laitteeseen. ::) Koitan nyt wipettää ja pistää vaikka tuon Konstan Moldovanin sisään, jonka pitäisi toimia myös Gen1 luurissa.

E2: Moldovan TPT-systeemi, jonka pitäisi päivittää puhelin Gen1-->Gen2 ja asentaa Moldovan ei jostain syystä toiminut. Kun boottaa vol+ ja menu -näppäimet pohjassa, jämähtää ruutu jälleen Saunalahti logoon eikä mitään tapahdu. Koitan nyt asentaa Moldovanin Clockworkin kautta, jos lähtisi siten toimimaan.

E3: Noniin, NYT TOIMII! Eli laitoin Konstan Moldovanin muistikortin juureen, formatoin bootin, systemin, datan, cachen ja sd-ext:n ja asensin ROMmin. Hyvältä näyttää Moldovan, en tajua miksi olen Android 2.1:llä näin kauan kituuttanut.

Osallistu keskusteluun