Kysymys

ZTE Blade saunalahti brändillä

  • 22 marraskuu 2010
  • 370 kommenttia
  • 2361 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

370 kommenttia


No mutta mitä te odotitte puhelimelta jonka kokonaiskustannukset pyörii jossain 5 paikkeilla?

Sitä "ihmettä", mikä tuo SF on...    ...mutta aina ei voi voittaa.

No mutta mitä te odotitte puhelimelta jonka kokonaiskustannukset pyörii jossain 5 paikkeilla?

Yksisarvista, sateenkaareja ja kahvinkeittimen nyt ainakin alkuun 😃
Käyttäjätaso 5

No mutta mitä te odotitte puhelimelta jonka kokonaiskustannukset pyörii jossain 5 paikkeilla?


No tietysti parempi näyttö kuin Galaxy S:ssä, enemmän muistia, 32 GB muistikortti ja autolaturi kaupan päälle.
Liittymään nopsa, 500 min puheaikaa ja 100 tekstiviestiä.
Kaikki tuo hintaan 6,90 / kk.  ;D ;D

Jos puhelimen hinta paketissa on 4,90 / kk eli kokonaishinta 117,60 ja nopsasta maksat 48 / 24 kk (normaalihinta 333,60 ) niin ei kyllä kannata valittaa puhelimesta eikä paketista, jos tuntee tulleensa petetyksi niin peruuttakaa tilaus.

P.Lehti kommentoi näyttöasiaa matkapuhelinfoorumilla asiaa näin.

"ZTE Blade:ä EI ole valmistettu Amoled -näytöllä. Ensimmäisissä keväällä / kesällä valmistetuissa versioissa oli OLED -näyttö, mutta ko. näyttö vaihdettiin sen jälkeen kapasitiiviseen monikosketus TFT -näyttöön.

/ Panu."
Siis tässä kun on tosi vähän muistia itsessään, niin miten tuon SD-kortin käyttäminen siinä toimii? Yleisestikkin näissä älypuhelimissa, tunkeeko porukka ne täyteen eri softia jne. ja workkii ok?

Anteeksi tyhmä kysyjä, mutta tämä on hieman sellainen ala jota ei ole tullut kummemmin seurattua.
Kuinkahan kauan tämä tarjous mahtaa olla voimassa? Vaikka laite ei ollutkaan ihan mitä aluksi luulin, on tarjous silti todella hyvä. Paikallinen Elisa-liike sanoi saavansa puhelimia mahdollisesti torstaina, mutta en haluaisi riskeerata sitä, että jäisin ilman laitetta / sopimustarjousta koska odotin saavani sen suoraan mukaan liikkeestä, en nettitilauksen kautta.


No mutta mitä te odotitte puhelimelta jonka kokonaiskustannukset pyörii jossain 5 paikkeilla?


Sitä "ihmettä", mikä tuo SF on...    ...mutta aina ei voi voittaa.


Niin ja en nyt hauku tätä tarjousta huonoksi. Mutta luonnollisesti harmittaa kun uskomattoman hyvä tarjous muutui vaan hyväksi tarjoukseksi...
Mun mielestä on väärin aatella, että "tässä saa nyt sybernopeen netin halvalla ja vielä luurin kaupan päälle!" Kuitenkin 24kk avioliitto on pitkä aika, kun aattelee että siinä ajassa noitten nettien hinnat ja laadut voi muuttuu vaikka kuin, ja että puhelinkin on kiinasta jolla ei asiakastukea oo suomessa.
Käyttäjätaso 3


Joo-o, ainakin Porissa päin elisan verkko on yhtä scheißeä..

...


Tämä. Tuon paremmin asiaa ei voi ilmaista. Lisää kipuja tekee se, että Elisa ilmoittaa (kuuluvuuskartassaan) asioiden olevan aivan toisenlailla kuin se oikeasti on...

Mutta ei tästä sen enempää tässä threadissa.

Itse hankin tuon ZTE Bladen tuolla hintaa ihan vaikka leluksi. Saahan siitä kelvon liittymän vaikka mihin, vaikkei puhelinta edes käyttäisi. Mutta itselläni on ideoita tuolle puhelimelle (ja vaikka kahdelle) ja tosiaan ihan vaikka siihen että jos ei ole Androidia ennen käyttänyt niin ostaa tuon testikappaleeksi. Tai jos ei kalliimmalla luurilla uskalla "räpeltää" niin tuo testialustaksi ja kokeilemaan roottausta ja unofficial rommeja. Tai vaikka pelkäksi GPS-laitteeksi autoon (hämmennyin kun luin että tuossa oikeasti olikin GPS, en olisi sitä uskonut), saa pitää kaikki nettipäivityksetkin päällä tuolla liittymällä :D

Tuo on omasta mielestäni kyllä niin törkeän halpa tarjous, että hullu olisin ellen sitä hyväksi käyttäisi 🙂 Vaikka puhelin ei ehkä olekkaan sitä mitä muualla maailmassa myydään, mutta ei se minua ainakaan kovasti hetkauta. Eri asia olisi, jos hinta olisi jotain 6.90 /kk PLUS MLK, mutta tästä en valita. (Pelkän puhelimen osuus 4.90 /kk ei sekään ole paha, verrattuna vaikka Noksun 5230:aan, joka ei todellakaan millään venytyksellä ole huippupuhelin. Noista kahdesta en kahta kertaa miettisi tuota Noksua ja ottasin ZTE:n.)

Mun mielestä on väärin aatella, että "tässä saa nyt sybernopeen netin halvalla ja vielä luurin kaupan päälle!" Kuitenkin 24kk avioliitto on pitkä aika, kun aattelee että siinä ajassa noitten nettien hinnat ja laadut voi muuttuu vaikka kuin, ja että puhelinkin on kiinasta jolla ei asiakastukea oo suomessa.


Saa olla aika optimisti jos ajattelee saavansa ihan lähiaikoina rajattoman nopeuden ja kaistankäytön mobiilinetin alta 6.90e/kk mitä tuo nyt maksaa.
Käyttäjätaso 3

Mun mielestä on väärin aatella, että "tässä saa nyt sybernopeen netin halvalla ja vielä luurin kaupan päälle!" Kuitenkin 24kk avioliitto on pitkä aika, kun aattelee että siinä ajassa noitten nettien hinnat ja laadut voi muuttuu vaikka kuin, ja että puhelinkin on kiinasta jolla ei asiakastukea oo suomessa.


SL myy = SL hoitaa asiakastuen. Näin sanoo Suomi. Ei siitä pääse yli eikä ympäri.

Enkä usko, että 24kk aikana (tai ikinä, itseasiassa) tuo MLK putoaa noin alas... lasketaanpa:

6.90 /kk, sis. 4.90 /kk puhelimen osuus, 0.66 /kk liittymän osuus... eli MLK:n hinnaksi jää 1.34 /kk. Siinä vaiheessa kun MLK *Nopsan* saa halvemmalla kuin 1.34 /kk lupaan ostaa kaffeet ja saat nauraa mulle viikon putkeen 🙂 Ja juon vaikka itekkin kupillisen (hyi. en pidä).
Joo, niinhän siinä kävi että tuli laitettua tilaukseen perheelle "kakkospuhelimeksi / mobiililaajakaistaksi". Vaimo reissaa jonkin verran ja tarvii nettiä, pojat tykkää pelata angry birdsiä tai kattoa piirrettyjä autossa (toivottaavsti AB toimii tuolla) ja Au pair voi ottaa navigaattori/nettiyhteydeksi jos lähtee säätämään johonkin tuntemattomille seuduille.

Eipähän tartte antaa tota omaa desireä noille leikkikaluksi  ;D

Mutta pääosin netin hinnan takia, ja onhan tuo puhelinkin kiva bonus ja varmasti sillä jotain käyttöä löytyy. Erinomainen tarjous, vaikka puhelin ei ihan niin hotti ollutkaan kun aluksi luultiin (kamera on parempi kuin aluksi luultiin?). Nyt tässä on sitten se, että tekee heti mieli ostaa desireen isompi muistikortti jotta saa ton 8 gigasen siitä tohon, kun ei tohon 2 gigaan kovin montaa piirrettyä mahdu... Vai olikohan mulla jossain joku kortti...
Hmm itse tein nyt liittymävaihdoksen ( oli vanha perusGSMsoppari alla ). Toivon mukaan liittymän vaihdos uuteen nyt onnistui ja puhelin on minulle tulossa. Sitä kun ei näytä mistään oma.saunalahti.fi- sivustolta löytyvän, siis informaatiota vaihdosta..
Tulipahan itsekin tilattua kyseinen luuri, ja päällimmäisenä kiinnosti nimenomaan mobiililaajakaista nopsa, mutta kyllä se luurikin kiinnostaa 🙂 loistava tarjous, pakko sanoa! Tilasin sen eilen melkein heti kun tarjous tuli, mutta eipähän ole vielä toimitettu, eli hetki saattaa vierähtää. Luulenpa, että tilauksia on varmaan melko paljon tullut  😉 tuossa kun olis liitetty vaikka 300sms tekstaripaketti euron lisähintaan, niin olisihan ollut jo täydellinen paketti, heh.
Itse otin tuon kun yhden liittymän määräaika menee just umpeen niin siitä kohdasta "vaihda puhelin"
Saapahan toisen Androluurin edullisesti joko itselle kun on noita multisimmejä useampi tai sitten annan pojalle joululahjaks jos tulee ennen joulua.
Mulla on jo mobiililaajakaista ja sehän toimii multisimmeissäkin, eikös vaan...?
Kävin katsomassa luuria Elisa Shopit:ssa ja päätin ottaa sen myös mukaan. Koko ilta on nyt räpläilty.

Näyttö nyt on mitä on. Värit ovat surkeat.  Puhti ei oikein vakio rommilla riitä VLC striimin katsomiseen. Youtube pyörii ihan hyvin. Multitouch visible test on aika karua kahdella kosketulsella. Kuitenkin netti sivujen zoomailu toimii ihan kelvollisesti. Kieleksi kun laittaa englannin niin viikko alkaakin sunnuntaista eikä sitä voi mistään muuttaa. Kontakit toimivat myös erikoisesti eli Gmailissa olevat näkyvät vain ryhmissä. Kompassi näyttää länteen kun Galaxyn näyttää pohjoiseen. Kalibroitu on.

Mitäs hyvää.. GPS ainakin My Tracksillä piirsi ihan kelvollista jälkeä. Tietenkin kun katsoo hintaa niin.

Jatketaan testejä..
Itse hain omani Elisa Shopitista eilen illalla, ja minusta näyttö on värientoistoltaan ja kontrastiltaan hyvä. Turha verrata moninkertaisesti kalliimpien puhelimien näyttöihin, etenkin näin edullisen puhelimen kanssa. Valikot toimivat jouhevasti ja muutenkin miellyttävä käyttää. Kamera on etenkin hämärässä melko surkea.

Dataa liikkuu parhaimmillaan 2-3 megan nopeudella.  🙂
Ainoa miinus tulee tuosta muistin määrästä. Jos on raportoitu, että tällä vähempimuistisella mallilla ei onnistu custom romien lataus, niin paha juttu.
No niimpä tietysti, arvasin että joku kikka tässä on kun kerran huonomman version puhelimesta tarjoavat. Omani on nettitilauksena tulossa... vai peruisikohan nyt tilauksen.
Tuosta näytöstä wikipediassa: As of 2008, many color LCD TVs and monitors use this technology.(viittaa TFT:hen).
Että ei tuossa nyt kovin vanha tekniikka ole kyseessä.
"The new AMOLED (Active Matrix Organic light-emitting diode) screens also contain a TFT layer."
Kuka sitä aina ihan topnotch uusinta kaipaa, ainakaan tähän hintaan.. tietäähän tuon jo, että ei se ole oikein mahdollistakaan(paitsi vanhat orange san franciscot, jotka nekin oli oled).

Muistista ja prosessorista sitten: Ei kai kukaan oikeasti kuvitellut tällä tai yli päänsä jollakin puhelimella pelaavansa jotain pelejä(patsi angry birdsiä)? Sehän on ihan typerää, kun löytyy kaupoista psportableja yms laitteita, joilla se on paljon mukavampaa.

Hyviä pointtejakin vois varmaan välistä heitellä, että ei nämä himokkaat puhelinmodaajat vuodata pelkästään kyyneliään täällä...
Minusta kyseessä on erittäin halpa kosketusnäyttöpuhelin, jolla onnistuu netin selaukset, androidin kaupan antimista nauttiminen, itse puhuminen ja tekstailu, näyttö ei ole pieni, näyttö ei ole mustavalkoinen, näyttö ei ole keltainen, siis näyttö ei ole vanhanaikainen. Puhelimeen mahtuu isokin muistikortti, puhelimessa on 3.5mm liitäntä, puhelin ei näytä Nokian puhelimilta, eli on tyylikäs. Puhelimessa ON ylipäänsä kamera, vaikka oikea kamera olisi taas fiksuinta omistaa, eikä itkeä täällä, että kun kuvat on perseestä. Ja kun joku vielä jossain vaiheessa tulee varmasti avautumaan akun kestossa musiikin kuuntelussa, niin semmosia välineitäkin on olemassa kuin ipod esim.

Itse näen tässä siis tyylikkään android pohjaisen puhelimen, hyvillä varustuksilla(ei huipuilla, mutta ei ole hintakaan huippu). Jos henkilöltä löytyy jo erikseen pelivehkeet ja kamerat, tämä on ihan must-hankinta. Työntäkää nyt se negatiivisuus jo jonnekin huitsin nevadaan ja menkää räpeltämään niillä insinöörisormilla jotain muita puhelimia.
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki


Saako tuohon heti tai jossain vaiheessa vaihdettua tuon Norppa-liittymän Tikka-liittymäksi?

Kyllähän siihen heti tuon Tikka+:n saa, tai minkä tahansa. Siihen ei vaan tule sitten tuota Mobiililaajakaistaa ellei ota erikseen normaalihintaisena. Korjatkaa jos olen väärässä.


Hollow,

olet täsmälleen oikeassa.
Soile, tai joku toinen SL-edustaja. Eikö tämän puhelimen kanssa avattuun Norppa+ -liittymään tule puheaikaa kuten nyt tulee ilman puhelinta? Tarjous on oikein hyvä Nopsan ansiosta näinkin mutta tosiaan alkaa mennä vaikeaksi seurata mitä tulee missäkin kun nimet ovat samoja ja liittymän edut riippuvat siitä mitä muuta on samaan sopimukseen ottanut.
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki

Soile, tai joku toinen SL-edustaja. Eikö tämän puhelimen kanssa avattuun Norppa+ -liittymään tule puheaikaa kuten nyt tulee ilman puhelinta? Tarjous on oikein hyvä Nopsan ansiosta näinkin mutta tosiaan alkaa mennä vaikeaksi seurata mitä tulee missäkin kun nimet ovat samoja ja liittymän edut riippuvat siitä mitä muuta on samaan sopimukseen ottanut.


Hei VS,

ZTE Blade tarjousliittymään ei valitettavasti sisälly puheaikaa, vaikka Norppa+ kyseessä onkin. Alle Euron Päivät hintaetu on kuitenkin mahdollista tilata myös Blade tarjouksen Norppa+ liittymään.


Soile, tai joku toinen SL-edustaja. Eikö tämän puhelimen kanssa avattuun Norppa+ -liittymään tule puheaikaa kuten nyt tulee ilman puhelinta? Tarjous on oikein hyvä Nopsan ansiosta näinkin mutta tosiaan alkaa mennä vaikeaksi seurata mitä tulee missäkin kun nimet ovat samoja ja liittymän edut riippuvat siitä mitä muuta on samaan sopimukseen ottanut.


Hei VS,

ZTE Blade tarjousliittymään ei valitettavasti sisälly puheaikaa, vaikka Norppa+ kyseessä onkin. Alle Euron Päivät hintaetu on kuitenkin mahdollista tilata myös Blade tarjouksen Norppa+ liittymään.


Onko tämä tarjouksen Nopsa-dataliittymä rajoittamaton myös siirtomäärältään? En tämmöistä tietoa löytänyt mistään.
"Rajoittamaton jopa 15 Mbit/s"

http://saunalahti.fi/gsm/mobiililaajakaista.php

"Rajoittamaton jopa 15 Mbit/s"

http://saunalahti.fi/gsm/mobiililaajakaista.php


Siis nopeus on rajoittamaton.