Kysymys

zte docs to go ohjelma

  • 4 toukokuu 2012
  • 3 kommenttia
  • 1285 katselukerrat

zte luurin mukana tuli docs to go ohjelma. Nyt tuo kyseinen ohjelma vaatii täysversion ostamista eikä enää suostu avaamaan pdf ja word tiedostoja. Miten tuon ohjelman saa poistettua puhelimesta, kun sitä ei voi poistaa sovellustenhallinnan kautta? Minä kun en kokoversioita osta. Löytyykö mistään ilmaista open source softaa androidille jolla voi aukaista word, excel ja pdf tiedostoja?

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Tarkemmin puhelinta tuntematta, onko ko. softa "pultattu" käyttöjärjestelmään?
kyllä se taitaa olla. Saako sitä pois ollenkaan? Miten saa sitten gmailissa tulleet pdf ja word liitteet auki, kun aina avautuu tuo docs to go ohjelma joka itkee "osta täysversio". Menee pian herne nenään.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
En ole mikään asiantuntija Androidissa, koska minulla on nykyään Windows Phone, mutta uskoakseni tuon pultatun ohjelman pitäisi lähteä kun roottaat puhelimen tai lataat sinne jonkun muun kuin ZTE:n version Android-käyttöjärjestelmästä.

Tuosta varmaan Google tai joku muu kaveri täällä osaa sanoa tarkemmin miten puhelimen järjestelmän voi päivittää toiseen. PDF:ään ainakin on Adobelta ohjelma Google Playssä ja .doc-tiedostot taitaa avata/tukea Googlen Dokumentit (Documents) -ohjelma, joka sekin on Google Playssä.

Osallistu keskusteluun