Kysymys

ZTE ja kosketusnäyttö ei toimi. Takaisin nappi villkkuu punaisena...

  • 26 joulukuu 2010
  • 29 kommenttia
  • 1988 katselukerrat

Nyt tilttas blade. Kun puhelimen käynnistää niin kosketusnäyttö ei toimi. Takaisin nappi vilkkuu punaisena. Vikatila?

Onko neuvoja? Akku irroitettu jo moneen kertaan....

//Poistettu identtinen viestiketju samasta aiheesta. Yksi topic per aihe riittää. -Minna/SL

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

29 kommenttia

http://palsta.saunalahti.fi/index.php/topic,16373.0.html
Just, oliskohan tuossa poistetussa viestiketjussa ollut jotain hyviä neuvoja?
No nyt oli akku irti yön yli. Puhelimen näyttö toimi noin 30s. käynnistyksen jälkeen. Sitten ei taas mitään eloa kosketusnäytössä. Napit kyllä toimii...

Olisiko softa härö? Saako tuon softattua itse uudelleen?
No softaileppa ihmeessä!

Eikö se kannattaisi lähettää ihan asianmukaiseen huoltoon kuiteski?!

Just, oliskohan tuossa poistetussa viestiketjussa ollut jotain hyviä neuvoja?


Ketjussa oli ainoastaan Timlordin aloitusviesti (sisällöltään sama kuin täällä) ja siihen yksi vastaus, jossa oli linkki tähän ketjuun.

No softaileppa ihmeessä!

Eikö se kannattaisi lähettää ihan asianmukaiseen huoltoon kuiteski?!


Noh, pistetään huoltoon. Onneksi on varaluuri. Kestää tuo huollossa käynti varmaan sitten hiukan kauan....

Luuri myyntiin kun tulee takas.
Käyttäjätaso 2
En jaksanut mitään viikkojen huoltoja, ZTE:n USB-ajurit tietokoneelle ja ClockworkMod Recoverylla wipe data / factory reset... säästin Saunikselta kuluja HSPA+ verkon kehittämiseen.
http://android.modaco.com/content/zte-blade-blade-modaco-com/319565/oled-tft-30-nov-2-5-1-3-clockworkmod-recovery/

Eihän siinä mitään menetä, paitsi tietenkin mahdollisesti takuun... ja puhelimen    😉

En jaksanut mitään viikkojen huoltoja, ZTE:n USB-ajurit tietokoneelle ja ClockworkMod Recoverylla wipe data / factory reset... säästin Saunikselta kuluja HSPA+ verkon kehittämiseen.
http://android.modaco.com/content/zte-blade-blade-modaco-com/319565/oled-tft-30-nov-2-5-1-3-clockworkmod-recovery/

Eihän siinä mitään menetä, paitsi tietenkin mahdollisesti takuun... ja puhelimen    ;D

Android-pyhelinta on melkeimpä mahdoton saada brickatuksi. Fastbootilla voi aina päivitää sopivan imagen.
Ja takuu on taas voimassa, kun päivität SL:n omat imaget takaisin.
Käyttäjätaso 2
Niin ja minulla oli siis sellainen ongelma, että innostuin vähän Marketista asentelemaan kaikkea kerralla, ja lopulta näyttö oli mustana, vain yläpalkki näkyi. Käynnistettäessä kosketusnäyttökin tökki sen verran, että lukituksen poistokuvion piirtäminen oli hankalaa, piti nopeasti tehdä se kuvio ettei katkennut kesken. Ehkä joku softa oli seonnut ja kahmi resursseja. Nappula ei vilkuttanut punaista.

Tuon factory reset / data wipen jälkeen puhelin käynnistyi samanlaisena kuin se oli Saunalahdelta tullessaan. Tarpeellisia sovelluksia asentelen uusiksi. Näköjään joulukuvat on kuitenkin säilyneet muistikortilla, mikä on positiivinen yllätys    :)

Mitä se cache wipe tai jokin sellainen vaihtoehto muuten meinaa? Mikä ihmeen cache?
Täysin sama vika täällä. Luuri käynnistyy todella hitaasti ja käynnistymisen jälkeen ei reagoi kosketukseen ja "takaisin" näppäin vilkuttaa punaista. Laitoin jo pari viikkoa sitten huoltoon. Oli käytössä viikon ennen kuin vika tuli. Sovelluksia ladattu ainoastaan marketista.
Juu. Ei ollu mullakaan ku market tavaraa. Tuntuu olevan tuota vikaa noissa luureissa. Jos saa kuntoon softan päivityksellä niin varmaan tarvii opetella tekee se itte. Mitä teet puhelimella joka on huollossa 6kk vuodesta? Varsinkaan tää "SCF Huolto - Who cares. We do!" ei todellakaan hoida hommiaan kunnolla. Ei ajallaan, eikä muutenkaan.
Kävin SCF huollon sivuilla, missä näköjään voi seurata huollon tilaa syöttämällä IMEI-koodi ja siellä "työtila" kohdassa lukee että "Odottaa vaihtolaitetta", että kai sieltä tulee uusi luuri jossain vaiheessa. Käytin puhelinta melkein pelkästään modeemina, että oisko se siitä jotenkin tiltannut, aika kuuma ainakin oli koko ajan?
Ahaa. En ollu kyllä itse käyttänyt "kuumana" . Täytyisihän sen kyllä tuollainen lämpimänäkin käynti kestää...
Samaa ongelmaa täälläpäin, toimii näyttö todella huonosti, näytön yläkulmasta kun sivuilta rutistelee niin toimii koskettelu taas muutaman sekunnin ajan. Täytyy laittaa puhelinta menemään huoltoonpäin.
Jaahas, saa nähdä minkä luurin sitä saa jos menee vaihtoon. Voip olla että bladea ei enää valmisteta.
Käyttäjätaso 2
Käsittääkseni Bladea valmistetaan ja myydään täydellä höyryllä monissa maissa. Näköjään Saunalahtikin taas on saanut satsin ja toimittelee aiemmin tehtyjä tilauksia.
Minulla on tällainen ongelma. Apua.

Avasin puhelimen pakkauksesta 46 tuntia sitten. Sen jälkeen asensin joitakin ohjelmia, joista yksi oli paljon puhuttu Angry Birds. Ajattelin, että testaanpa miten se toimii. Muutaman tason jälkeen peli jumitti täydellisesti, sammutin puhelimen. Kun yritin käynnistää sen uudestaan, Saunalahden logon jälkeen ruudulle ilmeistyi keltainen varoituskolmio ja vihreä droid-hahmo, johon puhelin jäi ikuisesti. Etsin tietoja Internetistä ja toimin myös tämän threadin ohjeiden mukaan.

1. Asensin tietokoneeseeni ZTE-ajurit.
2. Poistin ZTE Bladesta virran, asetin akun uudestaan.
3. Käynnistin ZTE Bladen vikasietotilaan painamalla samaan aikaan power up- ja volume up-nappeja.
Tällä hetkellä ZTE Bladen ruudulla on ikuisesti Saunalahden logo ja tietokone tunnistaa laitteen
4. Latasin ohjelman "fastboot" ja tiedoston "recovery-clockwork-2.5.1.3-blade.img"
5. Suoritin komennon "fastboot-windows flash recovery recovery-clockwork-2.5.1.3-blade.img" onnistuneesti.
6. Suoritin komennon "fastboot-windows reboot"
Tällä hetkellä ZTE Blade käynnisti itsensä uudestaan, Saunalahden logo muuttui siniseksi ja ruudulle ilmestyi pian ClockworkMod
7. Suoritin ZTE Bladella ClockworkMod-toiminnon "wipe data/factory reset", joka teki seuraavaa:
-- Wiping data...
Formatting DATA...
Formatting CACHE...
Formatting SDEXT...
No app2sd partition found. Skipping format of /sd-ext.
Formatting SDCARD:/.android_secure...
Data wipe complete

8. Suoritin ZTE Bladella ClockworkMod-toiminnon "reboot system now"
9. ZTE Blade käynnistyi uudestaan, mutta taas ClockworkMod-tilaan?

Olen nyt poistanut USB-kaapelin puhelimesta ja asettanut akun uudestaan kiinni muutaman kerran sekä yrittänyt ilman SIM ja SD-kortteja. ZTE Blade käynnistyy nyt joka kerta ClockworkMod-tilaan, ja jos ClockworkModissa suorittaa toiminnon "reboot system now", laite käynnistyy taas ClockworkMod-tilaan.

Millä kummalla te olette saaneet puhelimen toimimaan normaalisti tai ylipäätään auki tämän toimenpiteen jälkeen?

Minulla on tällainen ongelma. Apua.

Avasin puhelimen pakkauksesta 46 tuntia sitten. Sen jälkeen asensin joitakin ohjelmia, joista yksi oli paljon puhuttu Angry Birds. Ajattelin, että testaanpa miten se toimii. Muutaman tason jälkeen peli jumitti täydellisesti, sammutin puhelimen. Kun yritin käynnistää sen uudestaan, Saunalahden logon jälkeen ruudulle ilmeistyi keltainen varoituskolmio ja vihreä droid-hahmo, johon puhelin jäi ikuisesti. Etsin tietoja Internetistä ja toimin myös tämän threadin ohjeiden mukaan.

1. Asensin tietokoneeseeni ZTE-ajurit.
2. Poistin ZTE Bladesta virran, asetin akun uudestaan.
3. Käynnistin ZTE Bladen vikasietotilaan painamalla samaan aikaan power up- ja volume up-nappeja.
Tällä hetkellä ZTE Bladen ruudulla on ikuisesti Saunalahden logo ja tietokone tunnistaa laitteen
4. Latasin ohjelman "fastboot" ja tiedoston "recovery-clockwork-2.5.1.3-blade.img"
5. Suoritin komennon "fastboot-windows flash recovery recovery-clockwork-2.5.1.3-blade.img" onnistuneesti.
6. Suoritin komennon "fastboot-windows reboot"
Tällä hetkellä ZTE Blade käynnisti itsensä uudestaan, Saunalahden logo muuttui siniseksi ja ruudulle ilmestyi pian ClockworkMod
7. Suoritin ZTE Bladella ClockworkMod-toiminnon "wipe data/factory reset", joka teki seuraavaa:
-- Wiping data...
Formatting DATA...
Formatting CACHE...
Formatting SDEXT...
No app2sd partition found. Skipping format of /sd-ext.
Formatting SDCARD:/.android_secure...
Data wipe complete

8. Suoritin ZTE Bladella ClockworkMod-toiminnon "reboot system now"
9. ZTE Blade käynnistyi uudestaan, mutta taas ClockworkMod-tilaan?

Olen nyt poistanut USB-kaapelin puhelimesta ja asettanut akun uudestaan kiinni muutaman kerran sekä yrittänyt ilman SIM ja SD-kortteja. ZTE Blade käynnistyy nyt joka kerta ClockworkMod-tilaan, ja jos ClockworkModissa suorittaa toiminnon "reboot system now", laite käynnistyy taas ClockworkMod-tilaan.

Millä kummalla te olette saaneet puhelimen toimimaan normaalisti tai ylipäätään auki tämän toimenpiteen jälkeen?
 

Lataa alkup rom:in backup: "http://dl.dropbox.com/u/2284862/saunalahti_android2.1.rar".
Kopioi paketissa oleva hakemisto x:clockworkmodackup.
Päivitä se clockworkmodin restorella, niin sinulla on alkup. SL:n ROM.

Lataa alkup rom:in backup: "http://dl.dropbox.com/u/2284862/saunalahti_android2.1.rar".
Kopioi paketissa oleva hakemisto x:clockworkmodackup.
Päivitä se clockworkmodin restorella, niin sinulla on alkup. SL:n ROM.


Olette jumala.

Ihan näin yksinkertaistahan se ei vielä ollut, koska laitehallinnassa oli useampikin asentamaton ZTE HSUSB-laite, joille piti asentaa ajuri. Ne käyttivät samaa ajuritiedostoa, mutta asennus piti tuntemattomasta syystä hoitaa eri nappeja painamalla ja ikään kuin väittää Windowsille, että kovalevylläni oleva ajuritiedosto asentuu A-levykkeeltä. Ensimmäiselle ajuriasennukselle tätä ei tarvinnut tehdä näin.

Sen jälkeen onnistuin mounttaamaan puhelimen SD-kortin tietokoneen usb-väylään käyttämällä ClockworkModin mounttaustoimintoa. Siirsin tiedostot mainitsemaasi hakemistoon, ajoin restore-toiminnon ja boottasin Bladen. Ruutuun ilmestyi android-logo ja laite uteli PIN-koodia.

Kiitos, ilman tuota Saunalahden backup-tiedostoa en olisi saanut puhelinta toimimaan. Jos joku muu sitä tarvitsee, niin minä voin mielelläni myös jakaa sitä apua tarvitseville.

-jaakko
Osaisiko joku kertoa mikä on vikana (jos on). Takaisin-nappi vilkkuu punaisena mutta en ole huomannut mitään ongelmia.
Minullakin tuo Back-nappi hetken aikaa vilkkui punaisena jostain syystä mutta sitten se lopetti vilkkumisen. Syytä en tiedä, vielä ei ole niin paljon kerinnyt tutustumaan tuon ledin sielunelämään. Kaikki kuitenkin toimii edelleen normaalisti. hmm... Olisikohan tuo ollut se yksi vastaamaton puhelu joka tuota vilkutteli? Sellainen oli kyllä tullut suunnilleen samoihin aikoihin kun näin tuon ledin vilkkumisen.
Käyttäjätaso 2
Sehän on hyvä jos vilkkuuu niin kuin pitää...

http://palsta.saunalahti.fi/index.php/topic,16438.0.html
Sama vika täällä (Kosketusnäyttö ei toimi)

Puhelin tuli Maanantaina 3.1. Laitoin saunalahden sim:in kiinni vaikka sitä ei ole
vielä kytketty käyttöön. Latasin ja asensin tarvittavat ohjelmat WLAN:in kautta Android Marketista.

Puuttumaan jäin Navionics merikartat kun sitä ei löytynyt marketista. Puhelin onkin EEST rommilla Eikä EFIN!

5.1 keskiviikkona vaihdoin vaimon DNA sim:in puhelimeen tarkoituksena siirtää yhteystiedot jo valmiiksi puhelimeen.
virta päälle -> PIN koodia syöttämään. Mitä hemmettiä Kosketusnäyttö ei reakoi kosketukseen!

Noin 6 tuntia "säätelin" puhelinta:
- ilman Simmiä, saunalahden ja DNA simmillä.
- Patteri pois ja kiinni

Lopputulos oli että sain kosketusnäytön toimimaan kaksi kertaa hetkeksi.

Huomenna 7.1 puhelin lähtee huoltoon!

Eli puhelin toimi kunnolla kokonaiset kaksipäivää.

Saas nähdä koska vaimo saa puhelimen takaisin.

Lisäys:

kyllä minullakin punainen valo vilkku. Muuta onko se normaalia että se vilkkuu PIN koodin syöttö vaiheessa?
Pystyttekö tätä kokeilemaan?
Vilkaskaapa niitä käyttöohjeitakin joskus.  😉

Vilkaskaapa niitä käyttöohjeitakin joskus.  ;D


Tai asenna No lock -app marketista tai kokeile tätä kikkaa http://www.youtube.com/watch?v=boRM35x1K6E ' TARGET='_blank