Kysymys

ZTE ja land scape ominaisuus

  • 27 joulukuu 2010
  • 2 kommenttia
  • 1497 katselukerrat

Testailin tänään tuolla elisan shopissa kyseistä puhelin ja ihmettelin (entisenä 5800xm käyttäjänä) että miksi näyttö ei kääntyny kun puhelinta käänsi? Eli pystyykö kirjoittamaan vaakatasossa että näppäimistö on koko näytön kokoinen vain onko vain se pieni näppis siinä?
Samalla voitte kertoa muutenkin  + ja - puhelimesta. Itsellenihän puhelin luultavasti tulee vasta ensi vuoden puolella 7.12 tilattu... -.-

2 kommenttia

Kyllä se kääntyy, muttei aloitusruuduissa. Ja näppis menee/venyy landscapessa koko näytön levyiseksi.

hirveesti en ole ehtinyt vieläkää testaamaan sain vasta 23.12.

-Ainakin itsellä katoaa prossatehoa jonnekkin, 10% on täysin tietämättömillä kokoajan ja muutenkin prossa tehon kulutus on aika valtava. vertailin kaverin HTC siinä kylläkin oli  about 1,6 kertanen prossa, ja samoilla ohjelmilla tehoja vei vain murto-osan Bladeen verrattuna.
esim. blade 27% niin HTC 4% nyt ku muistas mikä se ohjelma oli, siinä oli kylläkin android 2.2

-kuulokeääni
-Akun kesto
+ ??? on niitä
Käyttäjätaso 2
Näyttö kääntyy vaakasuuntaan siinä asennossa, jossa kolme nappulaa ovat näytön oikealla puolella ja käytettävissä oikealla peukalolla.

Paitsi jos makuuasennossa käyttää puhelinta ja näyttö on kallistunut alaspäin, silloin näyttö ei kääntyile mutta pysyy kuitenkin siinä asennossa, johon se on jäänyt.

Tässähän myös valoisuuden tunnistin. Näytön kirkkauden voi säätää manuaalisesti, tai sitten laittaa valoisuuden tunnistimen päälle. Kaipaisin kuitenkin E71-vaihtoehtoa, eli valoisuuden tunnistin olisi päällä, mutta kirkkautta voisi silti säätää, eli kuinka kirkas se skaala olisi jolla liikutaan. Nyt Blade hämärässä valoisuuden tunnistuksella laittaa omaan makuuni ehkä hieman liiankin hämäräksi näytön.

Näköjään vaikka asettaisi manuaalisesti näytön kirkkauden, nappuloiden taustavalo menee silti automaattitunnistuksella, mikä on hyvä juttu.

Osallistu keskusteluun