Kysymys

ZTE käynnistyy uudelleen ja uudelleen

  • 8 kesäkuu 2012
  • 4 kommenttia
  • 1115 katselukerrat

??????ZTE blade 1 käynnistyy jatkuvasti uudelleen, eli onkohan tämä sitten boot loop, kun pin koodin saa kirjoitettua, ja työpöytä tulee näkyviin, mutta sitten käynnistyy taas. Ilman sim korttia tuntuu pysyvän päällä ja ohjelmat toimii. Anteeksi jos ei ole termit aivan hallussa, mutta puhelin on rootattu, mutta romia ei ole vaihdettu, eli perus käyttis on koneessa.

 Ongelma tuli sen jälkeen, kun olin päivittänyt useamman ohjelman ja muistin vähyyden vuoksi poistin Opera mobilen ja asensin tilalle Opera minin. En tiedä onko asioilla mitään yhteyttä. Koitin jo laittaa tehdas asetuksetkin pitämällä volume nappia painettuna alas käynnistyksen yhteydessä, mutta ruudulle tuli vain FTM valkoisessa neliössä, eikä se siitä edennyt. Kiitos jo etukäteen.?

4 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Juu, ei se tehdasasetuksien palautus onnistu siellä recovery-tilassa, jos ei ole asentanut jotain custom recoverya (ClockWorkMod). Tehdasasetuksien palautus löytyy kyllä Androidin omasta asetukset valikosta. Olisiko ollut jossain Turvallisuus-valikon alla.

Jos luurissa todella on vielä Eclair (Android 2.1), niin suosittelisin kyllä päivittämään uudenpaan versioon ihan jo pelkästään turvallisuus syistä - käyttömukavuuden paranemisesta puhumattakaan. Esim tässä hyvä gingerbread (Android 2.3) ROM, joka pohjautuu viralliseen ZTE:n julkaisuun.

http://www.modaco.com/topic/350875-romgen2-swedish-snow-rls7-android-235/
Muistaakseni tuli Titaniumin kanssa jotain ongelmia, eli en saanut otettua backup:ia, joten päivittäminen jäi tekemättä. 
Titanium ei saa pääkäyttäjäoikeuksia tai jotain sinne päin. Superuserin binääripaketin päivittäminen ei nähtävästi onnistu.?
Nyt on uusi käyttis. Kiitos. Sain tiedot talteen MyBackup rootilla ja puhelin näyttää toimivan.

Osallistu keskusteluun