Kysymys

ZTE:n hyötysovellukset - nämä on ja näitä toivoisinNäytä ensimmäinen kirjoitus

237 kommenttia


Marketissa on sovellus nimeltä http://autoresponder.swierczynski.net/ ' TARGET='_blank, jolla voi torpata saapuvan puhelun ja lähettää sms:n torpattuun numeroon. Viestin voi tilanteen mukaan valita ja siitä saa muokata sellaisen kuin haluaa.


Toi ei ole oikein sopiva softa omiin tarkoituksiini, kosa tuo estää KAIKKI tulevat puhelut. Tarvitsen sellaisen jossa on myös blacklist ominaisuus, eli vain tietyt numerot blockataan.
Käyttäjätaso 1


Marketissa on sovellus nimeltä http://autoresponder.swierczynski.net/ ' TARGET='_blank, jolla voi torpata saapuvan puhelun ja lähettää sms:n torpattuun numeroon. Viestin voi tilanteen mukaan valita ja siitä saa muokata sellaisen kuin haluaa.


Toi ei ole oikein sopiva softa omiin tarkoituksiini, kosa tuo estää KAIKKI tulevat puhelut. Tarvitsen sellaisen jossa on myös blacklist ominaisuus, eli vain tietyt numerot blockataan.


CyanogenModissa on blacklist ominaisuus. asetukset->puheluasetukset->blacklist.

CyanogenModissa on blacklist ominaisuus. asetukset->puheluasetukset->blacklist.


Haussa olisi nyt kutenkin ihan softa, kuten esim. DroidBlock jota itse tällä hetkellä käytän, mutta sellainen joka on varmuudella todettu ZTE:llä toimivaksi. Noita blacklist softiahan on todella paljon,  mutta tosiaan niiden toimivuus eri luureissa on vähän niin ja näin.

Ja nimenomaan sellainen softa jossa on mahdollisuus myös estää kaikkien muiden paitsi contacts listalla olevien numerojen läpi pääseminen! Ainakin maksullisia tuollaisia olen löytänyt, mutta onko tiedossa mitään ilmaista vastaavaa? Luulisi löytyvän...]
Käytin ennen CallerInfoon siirtymistä Enidroidia, jossa on valmiina ylläpidettyjä estolistoja, mutta muistaakseni sai myös itse syötettyä
suodatettavia numeroita.
http://www.datahitsaus.com/enidroid
^ Muuten hyvä, mutta softassa tulisi olla mahdollisuus blokata kaikki ns. 'private' puhelut - eli sellaiset joissa ei näy numeroa alkuunkaan, kuten myös sellaiset joiden numero näkyy mutta jotka eivät ole luurin contacts listassa.

Muutamia tuollaisia softia olen kokeillut, mutta alkaa vähän tuntua että ei ole olemassakaan sellaista joka aivan täysin ajaisi tarpeeni. Eli esim. jos soitan numeroon 0100 0110 (Nordea saldo) niin nämä kyseiset softat sitten blokkaavat myös tästä "tuntemattomasta" numerosta tulevan saldotekstiviestin. Sama homma esim. HSL:n matkalippua tilatessa, numeroon 16355 tekstiviesti A1 mutta jos tuollainen softa on päällä niin sepä ei annakaan ottaa vastaan sitä matkalippuviestiä joka tuolta paluuviestinä tulisi 🙂
Moi,

Android 2.1 käyttis

Minulla esim sovellukset: ampparit (kerää yhteen monia uutisaiheita monilta lehdiltä ja voi personoida), yle areena, boox tv (tv kanavia reaaliajassa yms), barnacle wifi tether (wifi hotspot, toimii hienosti vaatii roottauksen, käytin roottaamiseen superuser sovellusta, oli helppo), alarmdroid (hyvä herätyskello sovellus), spotify, fancy widget (kiva silmäkarkki kello kautta sää widget), allcallrecorder (toimii hyvin, nauhoittaa kaikki puhelut ja kuuluu kummankin osapuolen äänet), zedge (soittoäänien lataus ja muuta kivaa), tuneinradio (striiminä paikallisradioita ja nettiradioita, ei tarvii kuulokkeita, vaan kuuluu myös kaiuttimesta, syö melkoisesti akkua). Tässä muutamia ja täytyy sanoa että ainakin pysyy loistavasti ajan hermolla jos haluaa uutisointia ja telkkua seurata. Kysyisin tässä että mitä voisin vielä saada/haluta lisää jos päivitän 2.2 käyttikseen, kun tuntuu et tuolla 2.1:llä melkeen kaikki mitä etsii ja tulee mieleen niin pelittää.

Ihmettelenkin koko ajan että miten näin halvalla puhelimella voikin näin paljon tehdä. Tosin kyllä pientä tahmailua on esim tekstiviestien kirjoituksessa. Käytän Handcent sms sovellusta, mikä viehättää visuaalisesti kun kustomoi sitä hieman.
Kellään tiedossa equalisaattoria tai pelkkää volumen säätö ohjelmaa, jolla saisi säädettyä median voimakkuuttta vielä pienemmälle kuin androidin omalla säädöllä.

Meinaa senheisereillä olla vähän turhan kovat nuo äänet pienimmälläkin voimakkuudella. Monia marketin sovelluksia jo kokeilin, mutta mikään ei tuota tunnu osaavan tehdä.
Monissa tapauksissa on päinvastoin. Luureille ei tahdo löytyä bladesta riittävästi potkua. MixZing Basicissa on eq ja siinä on gainin (äänen voimakkuus) säätö. Toimii.
Poweramp osaa myös saman homman hoitaa. Mutta tarvis ihan irrallisen sovelluksen, joka pyörisi taustalla ja hoitaisi kaikkien äänien hiljentämisen. Äänet siis turhan isot kaikkialla youtubessa, radiossa yms.

Cm7:hän löytyy valmiina tuollainen säätö, mutta jostakin kun saisi myös stirfry vastaavan.
Esim. Tällä tavalla videot ja kuvat ja musiikki stremattuna Android laitteille 3G verkkoon. Siis
jos kaipaa kotona PC:llä olevien videoiden, kuvien tai musiikin katselu/kuuntelua/jakelua Androideille:

Kokeilkaapa Qiss Median softia. PC:lle asennettava Qloud Server vääntää ja kääntää suht kevyesti videot
(myös irrallisine tekstityksineen) Wifi-kotiverkkoon ja 3G verkkoon kodin ulkopuolelle.
Kuville diashow, täyden resoluution zoomaus. Musiikille näkyvät levynkannet (jos mp3:een laitettu) ja toisinaan jopa sanoituksetkin.

PC:lle Qloud server XP, VISTA,WINDOWS 7: lle. Sillä asetetaan jaettavat kansiot, käyttäjätunnukset ja salasanat.

Puhelimen softassa (Qloud Media/Music/..) tekstitys, DVD-ääniraita, bitrate: 3G, Wifi-kotona/muualla vaihtoehtoja.
DVD-tason kuvan välitys vie tehoja vain! 2 % 6-ytimisellä AMD:llä. 2G Hz Pentium saattaa olla rajoilla. HD kotivideotkin lentää
nyt luuriin ja tuttujen katseltaviksi.

Onko muita näin näppäriä marketissa?

CyanogenModissa on blacklist ominaisuus. asetukset->puheluasetukset->blacklist.


Joka on muuten vähän herkän vaarallinen kun puhelun aikana voi blokata toisen kun painaa pitkään suljenappia. Ja jos ei huomaa "Caller is blocked" pop-uppia niin henkilö on sitten mustalla listalla.

Näin kävi itselleni kahden tärkeän henkilön kohdalla kunnes sain sähköpostia toiselta että miksi puhelimeni on ollut tavoittamattomissa kahden viikon ajan....
Varoituksena, että Finnair Plus calculatorissa on airpush-tekniikkaa käyttävä mainostussysteemi. Eli yläpalkkiin tulee mainoksia "muistutuksina".

Airpushin saa selville airpush-detectorilla:
https://market.android.com/details?id=com.brosmike.airpushdetector&hl=fi

Osallistu keskusteluun