Kysymys

4S:n akun kesto

  • 4 heinäkuu 2013
  • 2 kommenttia
  • 2620 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
  • Tietotoimisto
  • 1000 kommenttia
Luuri 3n vuoden osamaksulla, joista 2 alkaa olla täynnä.

Viime aikoina akku ei enää tunnu kestävän koko päivää.

Muistaakseni Apple vaihtaa akun alle 2 vuotta vanhaan luuriin, jos luuria ei ole käytettä asiattomasti ja akun kapasiteetti on riittävästi heikentynyt.

Mites Sauniksen kautta hankituissa?

Oisko vaikka Elisa Studiossa mahdollista tarkistuttaa akun tila odottaessa?

(Löytynee varmaan luurin logeista...?)

2 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Enpä tuosta tiedä miten Apple noiden akkujen kanssa suhtautuu, mutta selviää varmaan Applen valtuutetusta huollosta kysymällä. Elisa Shopitistahan huollettava laite toimitetaan valtuutellu huoltofirmalle, joten Shopitissa mitään testejä tai "pikahuoltoja" ei tehdä.

Applen matkapuhelimet huoltaa Optima Service 🙂
Käyttäjätaso 7
Furiosity,

jos et tiedä miten Apple suhtautuu akkuihin, mutta asia kuitenkin kiinnostaa, niin kannattaa mennä Applen sivuille asiaan tutustumaan. Lisäksi on olemassa vielä keskustelupalstoja, joissa tämän tyyppisiä asioita käsitellään. Ellunpalstastakin voisi tulla tällainen joskus.

Elisa Studiossa on ainakin ennen ollut enemmän tietotaitoa kuin keskiverto elisaShopitititissa.

Mutta jos akun kuntoa ei osata luurin myyjän toimesta tarkistaa, niin sittenhän homma pitää hoitaa hitaan ja hankalan yritys-ja-erehdys-metodin kautta.

Sen ehkä kuitenkin tiedät, että koska luuri on teidän (3. osapuolen) myymä, niin Apple ei suoraan anna mitään tukea ja veikkaisin, että koska en ole luuria Optimalta ostanut, heilläkin on parempaa tekemistä kun hoitaa toisten takuuvelvotteita...

Osallistu keskusteluun