Vastattu

apple iphone 6 sekoilee

  • 13 huhtikuu 2015
  • 3 kommenttia
  • 4029 katselukerrat

parisen kuukautta sitten ostin elisa verkkokaupasta puhelimen jossa on viime aikoina alkanut esiintyä seuraavika vikoja:

syö akkua - vaikka kaikki akkua kuluttavat toiminnot on otettu pois päältä eikä puhelinta juurikaan käytä..alussa akku kesti jopa 4 päivää nyt ei kestä kuin päivän.

bannerit ei toimi: messenger viesti tulee niin bannereita ei enää näy 5min kuluttua kun viestejä ei ole edes lukenut tai aukaissut näppäin lukitusta

tekstiviesti ilmoittaa kaksi kertaa viestin saapuneen merkkiäänellä vaikka viestejä ei tullut kuin yksi

puhelin ei ole vaurioutunut millään lailla näiden kuukausien aikana.

laitteen päivitykset on myöskin ajan tasalla
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Ammattilainen 13 huhtikuu 2015, 20:48

Tuo kaksi kertaa tuleva äänimerkki viestin tullessa ei ainakaan ole välttämättä vika. Voi olla, että sinulla on Asetukset -> ilmoitukset-> viestit  valittuna viimeisessä "toista ilmoituksia"-kohdassa valinta "kerran". Silloin tulee toinen äänimerkki, jos viestiä ei ole vähään aikaan luettu.Ja tuolta samasta paikasta voi tarkistaa, onko valittuna, että messengerin ja viestien ilmoitukset yleensä näkyvät lukitulla näytöllä.Ja lisäyksenä vielä tuohon akunkestoon liittyen. Kannattaa kokeilla ns. nappibuuttia, eli pidä kymmenen sekuntia homenäppäintä ja virtanappia pohjassa niin kauan, että omena tulee ruutuun näkyviin. Itselläni oli vanhassa 4S:ssä päivityksen jälkeen semmoinen ominaisuus, että aina, kun teki jotain latauksesta oton jälkeen, lähti prosentti per toiminnon käynnistys akusta virtaa. Siis sähköpostin käynnistys vei prosentin, sitten Facebookiin ja taas meni prosentti heti jne.. Kun teki tuon nappibuutin, virta alkoi kulumaan normaalisti.
Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Tuo kaksi kertaa tuleva äänimerkki viestin tullessa ei ainakaan ole välttämättä vika. Voi olla, että sinulla on Asetukset -> ilmoitukset-> viestit  valittuna viimeisessä "toista ilmoituksia"-kohdassa valinta "kerran". Silloin tulee toinen äänimerkki, jos viestiä ei ole vähään aikaan luettu.

Ja tuolta samasta paikasta voi tarkistaa, onko valittuna, että messengerin ja viestien ilmoitukset yleensä näkyvät lukitulla näytöllä.

Ja lisäyksenä vielä tuohon akunkestoon liittyen. Kannattaa kokeilla ns. nappibuuttia, eli pidä kymmenen sekuntia homenäppäintä ja virtanappia pohjassa niin kauan, että omena tulee ruutuun näkyviin. Itselläni oli vanhassa 4S:ssä päivityksen jälkeen semmoinen ominaisuus, että aina, kun teki jotain latauksesta oton jälkeen, lähti prosentti per toiminnon käynnistys akusta virtaa. Siis sähköpostin käynnistys vei prosentin, sitten Facebookiin ja taas meni prosentti heti jne.. Kun teki tuon nappibuutin, virta alkoi kulumaan normaalisti.
ahaa näimmä tullu oman värkkäämisen kautta oma kämmi tuon äänimerkki asetuksen suhteen..kiitos avusta 

tuota banneri ongelmaa en vielä ole saanut kuntoon kun nimittäin se ilmoitukset lukitulla näytöllä on päällä mutta silti viestit häviää 5min kuluttua näytöstä.

hyvin toimi tuo nappibuutti kiitos myös siitä ikinä tiennykkää että moinen ominaisuus löytyy puhelimesta

unohtu mainita sellainenkin ongelma että messenger ääniä ei saa enää vaihdettua..voiko johtua itse sovelluksesta vai puhelimesta?
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Jarzka22 kirjoitti:
unohtu mainita sellainenkin ongelma että messenger ääniä ei saa enää vaihdettua..voiko johtua itse sovelluksesta vai puhelimesta?

Sovelluksesta.

Jos tarkoitat siis Facebook Messengeria niin siinä ei viestiääniä saa vaihdettua.