Vastattu

I message viesteistä laskua

  • 1 August 2018
  • 2 kommenttia
  • 3140 katselukerrat

  • Tulokas
  • 1 kommentti
Viimeisimmässä laskussani oli laskutettu I Message viestejä Isoon-Britanniaan 31 kpl. Nämä ovat ilmeisesti I Phonen itsensä lähettämiä aktivointiviestejä, joita se on alkanut lähetellä viimeisimmän päivityksen jälkeen. Asetuksissa olen ottanut I Messagen pois käytöstä. Puhlimeen tulee kyllä ajoittain aina ilmoitus, että operaattori saattaa laskuttaa i messageista ja tähän ilmoitukseen voi vastata ok tai kumoa eli pakko jotain laittaa. Ilmeisesti lasku kertyy tästä kun vastaat tähän ok, vaikka itse et mitään varsinaista viestiä lähetä.Eli kysymys, miten tämän saa estettyä? jos siis jo asetuksissa on i message pois käytöstä?Kyseessä I phone 5.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi LeonM 1 August 2018, 12:57

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Tuollainen aktivointiviesti Iso-Britanniaan muodostuu aina, kun aktivoit uudestaan laitteellasi tunnuksen Facetime- tai iMessage-palveluun tai jos muutat yhteystietojasi. Applen palvelimelle lähtee käyttäjälle näkymätön viesti em. toimenpiteistä ts. kun vastaan kuvaamissasi tilanteissa valitset ok. Kannattaa joko pysyä kirjautuneena tai olla sieltä jatkuvasti pois, eikä hyppiä edestakaisin. ;)Liittyykö tapaukseesi Multi-SIM-lisäpalvelu, SIM-kortin-, liittymänumerosi tai tunnuksen vaihtuminen?OT: Ite onnistuin iPhone SE:lläni generoimaan viime vuonna seitsemän viestiä, kun en tajunnut tehdä tekstiviestin siirtoa MultiSIM 2:en, joka oli iPhonen sisällä. Näkymättömät aktivointiviestit menivät pääkortille, joka ei ole Applen tuote.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Tulee mieleen myös Facetime. Kokeile ottaa sekin pois päältä, muistaakseni sekin hyödyntää tuota iMessage hommaa. Jos käytössäsi on myös muita Applen laitteita kuten iPad tai tietokone niin ota niidenkin asetuksista tuo iMessage/Facetime ainakin pois, etteivät yritä aktivoida sitä puhelinliittymäsi kautta.Edit: Hieman myöhässä. Oli jäänyt välilehteen tämä viesti auki 😃