Kysymys

Ipad Wi-fi 128gb bluetooth ongelma

  • 26 elokuu 2018
  • 2 kommenttia
  • 2164 katselukerrat

En ole varma lähtikö äskeinen viesti kun vain katosi kesken kirjoitukseni. Mutta varmuuden vuoksi yritän uudestaan. Eli ongelmani on ettei juuri hankkimani tabletti Ipad 2018 218 gb ei löydä bluetooth laitteita. Bluetooth kuuloketta eikä kaiutinta ollenkaan, Yamahan bluetooth vahvistimen vain pätkittäin. Tabletti etsii eikä löydä vaikka haettava laite on vieressä ja tietysti virta päällä.

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hei.

Virran päällä pitäminen ei vielä riitä Bluetooth-laitteen yhdistämiseksi, esim. kuulokkeet, vaikkapa tietokoneeseen tai puhelimeen tai tablettiin - tai johonkin Bluetoothia tukevaan laitteeseen. Laitteen on oltava, esim. kuulokkeiden, paritustilassa. Tämä yleensä tapahtuu käyttäen NFC:ää tai painamalla kuulokkeiden/kaiuttimien Bluetooth/Onoff-nappulaa tavallista pidempään kunnes vilkkuu. Tarvittaessa pientä apua saa myös laitteiden käyttöohjeista.

Nyt soi Degos & Re-Done - Strike As Thunder (Radio Edit).

Mukavaa pian alkavaa syksyä!
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Kyllä minun Samsung osaa näyttää kaikki bluetooth -yhteydellä varustetut laitteet, vaikka ne eivät olisi paritustilassa. Vaatimuksena tosin on se, että kyseisissä laitteissa on bluetooth päällä.

Osallistu keskusteluun