Vastattu

Ipad2 lataa vuorokauden

  • 23 syyskuu 2016
  • 5 kommenttia
  • 1013 katselukerrat

Onks vikaa vai mitä, koska padi lataa vuorokauden, jotta tulee aukku täyteen. On päivitetty aina yms. mutta nyt alkaa jo palaa hermo, kuluu kyllä nopsaan muttei lataa nopsaan. Ollut alusta asti(vajaan vuoden) tällainen.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Piampi 23 syyskuu 2016, 23:06

Asetuksista pystyt nopeasti ja helposti katsomaan mikä kuluttaa akkua minkäkin verran. Sieltä monesti löytyy kohtia, joihin kiinnittää huomiota ja tarvittaessa muuttaa. Tämä akun nopeaan kulumiseen neuvoksi, mutta myös jos laite koko ajan päivittää ja käy kierroksilla, niin toki silloin latauskin hidastuu.Mikäli lataus tuntuu normaalia hitaammalta, niin ensimmäisenä tietenkin kannattaa kokeilla toista laturia. Käytä vain Applen omia latureita. Kokeile myös latausta laite lentotilassa -nopeutuuko lataus silloin mainittavasti?Laitteen palauttaminen varmuuskopioista, eli hard reset, kannattaa vielä kokeilla, jos ei aiemmin mainituista löytynyt apua. Jos mikään näistä ei kuitenkaan auta millään tapaa, niin onhan tuon ikäisellä laitteella vielä takuutakin jäljellä..
Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Asetuksista pystyt nopeasti ja helposti katsomaan mikä kuluttaa akkua minkäkin verran. Sieltä monesti löytyy kohtia, joihin kiinnittää huomiota ja tarvittaessa muuttaa. Tämä akun nopeaan kulumiseen neuvoksi, mutta myös jos laite koko ajan päivittää ja käy kierroksilla, niin toki silloin latauskin hidastuu.

Mikäli lataus tuntuu normaalia hitaammalta, niin ensimmäisenä tietenkin kannattaa kokeilla toista laturia. Käytä vain Applen omia latureita. Kokeile myös latausta laite lentotilassa -nopeutuuko lataus silloin mainittavasti?

Laitteen palauttaminen varmuuskopioista, eli hard reset, kannattaa vielä kokeilla, jos ei aiemmin mainituista löytynyt apua. Jos mikään näistä ei kuitenkaan auta millään tapaa, niin onhan tuon ikäisellä laitteella vielä takuutakin jäljellä..
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Pakko kysyä tarkentavana kysymyksenä: onko kyseessä iPad 2 (eli vuonna 2011 julkaistu malli) vai huomattavasti uudempi iPad Air 2?

Tuo iPad 2 on tosiaan jo viitisen vuotta vanha laite, ja jos se on aktiivisella käytöllä ollut, voi siinä olla akku jo menettänyt parhaan teränsä.
Air versio on. Lataa myös hitaasti vaikka on kokonaan pois päältä koko laite. Illalla laitan lataukseen ja aamulla on täydet akut. Illalla jo tyhjänä normaali käytöllä. Lähinnä koulussa tai Angry birdsiä pelaan.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Illalla laitan lataukseen ja aamulla on täydet akut. Illalla jo tyhjänä normaali käytöllä. Lähinnä koulussa tai Angry birdsiä pelaan.

Käy katsomassa Asetukset - Akku, että mikä kuluttaa akkua eniten. Sieltä todennäköisesti saat ainakin muutaman vinkin, että mitä kannattaa asetuksista muuttaa, jotta akkukesto olisi parempi.

Myös sitä toista laturia kannattaa kokeilla..
Onkos sulla se alkuperäinen laturi? Jos olet ostanut jonkun muun, niin saatta ladata hitaammin..