iPhone 11 Pro ongelmat

  • 31 lokakuu 2019
  • 2 kommenttia
  • 1373 katselukerrat

11 Pro:ssa on perustavaa laatua oleva Bluetooth-vika. Bluetooth-yhteys ei pysy päällä autossa, kokeiltu kolmessa eri ajoneuvossa. Oma autoni on uusi, samoin työkaverini auto, vaimoni auto on muutaman vuoden vanha ja täysin sama vika myös siellä istuessa. IOS 13.2 päivitetty, vaikka siinä päivityksessä ei ole mitään em. vikaan liittyvää korjausta. Apple support antanut kaksi kertaa nyt parin pvän aikana ohjeita, edelleenkin tuo vika on ja pysyy. On todella raivostuttavaa yrittää hoitaa puheluita ajaessa, kun bluetooth tippuu kyydistä ja sitten taas palaa hetken kuluttua, vain hukkuakseen taas uudelleen. Ainoa keino säästyä kirosanoilta tämän laitteen kanssa on ottaa bluetooth pois päältä aina autoon istuessa ja puhua puhelut sitten kännykkä kourassa ja rikkoa samalla lakia.

Yritetään vielä huomenna yhden kerran Apple tuen kanssa, sitten palautan laitteen Elisa Shoppiin jos vikaa ei saada korjattua. Samoin tulen perumaan myös vaimoni puhelimen tilauksen, hänen ruusukullan väristä 11 Pro:ta on nyt odoteltu pari viikkoa. Lähes 1400€ puhelin ja tuollaisia vikoja… Voi Applea.


2 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +4

Onko tuo bluetooth ongelma juuri handsfree-puheluissa vai ylipäätään bluetoothissa? Omassa 11 Prossa ei ole tullut kahdessa autossa vastaan tuollaista ongelmaa (2015 BMW ja 2018 VW).

Ongelma on bluetoothissa. Puhelut ei pysy, äänikirjat ei pysy, mikään bluetooth app ei pysy…

Applen sivuilla keskustelupalstalla on useita em. vian omaavia.

 

Meillä nyt kokeiltu 2018 Toyota, 2016 Volvo, 2019 Audi… kaikissa sama ongelma.

Osallistu keskusteluun