iphone 12pro

  • 4 November 2020
  • 1 kommentti
  • 946 katselukerrat

Voiko olla mahdollista ettei kukaan tiedä tai voi kertoa kuinka usein puhelimia Elisa saa viikottain ( 2,4,6 vai 10????) mitä väri/muistikokoja tulee enemmän, minkä saatavuus huonoa…. tämä hiton epätietoisuus  syö ihmistä. Itse pääsin tekemään tilauksen vasta 16.10 klo 19 ( 12pro 256 silver) saaden keskiviikosta toiseen viestiä ettemme vieläkään voi toimittaa päläpälä ja seuraava viesti saapuu taas viikon päästä. Huomannut että Elisalla oli ollut teknisiä ongelmia heti tuolloin 16.10 tilauksien kanssa. Mistä tiedän olenko toimituslistalla sillä paikalla kuin pitäisi???? Kukaanhan ei Elisalta kerro mitään. Epätietoisuutta ja uuden viestin odottelua, siitä Elisa tehty

 


Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +12

Hei @Lennu67 

ja tervetuloa OmaYhteisöön!

Julkaisemme tietoja laitetoimitusten etenemisestä tässä ketjussa. Julkisesti emme voi valitettavasti kommentoida tilausmääriä tahi meille saapuvien laitteen määriä. Tuossa ketjussa kerromme tilanteen mallikohtaisesti - Pro-mallien osalta saatavuustilanne on valitettavasti hyvin haastava. 

Mikäli on tarpeen, voimme tarkistaa sinun tilauksesi tilanteen erikseen. Tallenna asiakasnumerosi profiilitietoihin, niin voin tutkia.

Suljen tämän ketjun nyt, jatketaan keskustelua tuolla pääketjussa.