Vastattu

iPhone 4 S + Erikoispainos-Prepaid

  • 8 huhtikuu 2012
  • 4 kommenttia
  • 5571 katselukerrat

Käyttäjätaso 4
Toimiiko tuollaisessa yhdistelmässä tethering?

Ja toimiiko vakaasti?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Norris 10 huhtikuu 2012, 14:00

Tethering toimii iPhone 4S:sä myös Saunalahti Erikoispainos Prepaid -liittymällä 🙂 Jaettu yhteys on kuitenkaan tuskin häiriötön.Huomioi myös suunnitelmissasi, että varaamme oikeuden tarvittaessa rajoittaa käyttöä yhteyden jakamisen osalta. Rajoittaminen takaa meille mahdollisuuden varmistaa palvelun laatu ja toimivuus kaikille käyttäjille. Erikoispainos Prepaid -liittymiin sovelletaan Elisan yleisiä toimitusehtoja, näiden toimitusehtojen mukaan liittymän yhteyden jakaminen on kiellettyä.
Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Tethering toimii iPhone 4S:sä myös Saunalahti Erikoispainos Prepaid -liittymällä 🙂 Jaettu yhteys on kuitenkaan tuskin häiriötön.

Huomioi myös suunnitelmissasi, että varaamme oikeuden tarvittaessa rajoittaa käyttöä yhteyden jakamisen osalta. Rajoittaminen takaa meille mahdollisuuden varmistaa palvelun laatu ja toimivuus kaikille käyttäjille. Erikoispainos Prepaid -liittymiin sovelletaan Elisan yleisiä toimitusehtoja, näiden toimitusehtojen mukaan liittymän yhteyden jakaminen on kiellettyä.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Operaattori ei voi kieltää palvleun käytön lainmukaisiin käyttötarkoituksiin. Yhteysen jakaminen omaan käyttöön tetheringiä käyttäen ei siis riko mitään lakeja eikä näin ollen ole kiellettävissä operaattorin toimista. Kiellolla ei ole lain vaatimaa perustetta, joten kieltoa ei tarvitse noudattaa.

Tethering toimii täysin normaalisti, kunhan verkko antaa myöten. Siinähän jaetaan mobiiliverkon saatavilla oleva kapasiteetti liittymänopeuden mukaan maksimissaan viidelle.
Käyttäjätaso 4
Tarkoitus ei olisi jakaa yhteyttä muille kuin itselleni.

Hankkisin 4 S:n ja Prepaid-Erikoispainoksen omaan käyttöön kotiin lähinnä iPadin korvikkeeksi. Satunnaisesti tulisi kyseeseen käyttö läppärin varayhteytenä esim. mökillä. Tällöin se vastaisi lähinnä SL prepaid -mokkulan käyttämistä.

Vaikea uskoa, että Saunalahdella olisi intressiä estää tällaista käyttöä maksavilta asiakkailta. 4S hinta Elisalla on alkaen 619 euroa ja yhteydestäkin pitää maksaa 66 senttiä/päivä.

Yhteyden jakaminen kolmansille osapuolille saati siitä korvauksen vastaanottaminen on luonnollisesti asia ihan erikseen. Ja siitähän ei ole tosiaan kysymys.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
hpguru kirjoitti:
Operaattori ei voi kieltää palvleun käytön lainmukaisiin käyttötarkoituksiin. Yhteysen jakaminen omaan käyttöön tetheringiä käyttäen ei siis riko mitään lakeja eikä näin ollen ole kiellettävissä operaattorin toimista. Kiellolla ei ole lain vaatimaa perustetta, joten kieltoa ei tarvitse noudattaa.

Kyllä voi, sillä jokainen, joka käyttää Saunalahden liittymää, on hyväksynyt Saunalahden sopimusehdot. Nämä ehdot ovat juridisesti päteviä ja ne sitovat lain tavoin molempia osapuolia. Jos pacta sunt servanda -periaate ei ole sinulle tuttu, suosittelen, että etsit jostain Mika Hemmon kirjoittaman Sopimusoikeuden oppikirjan (tai saman kirjoittajan kirjat Sopimusoikeus 1-3) ja tutustut sen avulla tähän periaatteeseen. Tuota kirjaa saa ainakin kirjakaupoista ja kirjastoista.