Kysymys

iPhone 4S, iOS 7 ja virhevastuu

  • 15 huhtikuu 2014
  • 1 kommentti
  • 3736 katselukerrat

  • Uusi OmaYhteisön jäsen
  • 0 kommenttia
 Hei,

 

Ostin keväällä 2012 Applen iPhone 4S -puhelimen Saunalahden 24kk kytkykaupalla.

 

Kaikki toimi erinomaisesti kunnes päivitin puhelimen käyttöjärjestelmän iOS 7 -versioon viime syksynä. Puhelimessa alkoi ilmetä rasittava ominaisuus: jokainen tuleva puhelu katkeaa kahden hälytyskerran jälkeen. Jos en ehdi vastaamaan puheluun kahden sekunnin aikana, hälytys katkeaa enkä pysty vastaamaan puheluun enää. Vastaanottajan päässä linja kuitenkin "aukeaa" ja linjan päästä kuuluu pelkkää hiljaisuutta. 

 

Ajattelin että tämä on vain ohimenevä iOS 7-bugi, mikä tulisi korjaantumaan seuraavassa päivityksessä. Odotin seuraavaan päivitykseen eikä ongelma korjaantunut. Nyt päivitin puhelimeen ison iOS 7.1 -päivityksen, resetoin puhelimen tehdasasetuksille ja latasin tiedot takaisin puhelimeen mutta ongelma ei vain ota poistuakseen.

 

Tämä käyttiksen virhe aiheuttaa minulle päänsärkyä joka päivä ja olen missannut monia tärkeitä puheluita. En tiedä miten tämä vaikuttaa omaan puhelinlaskuuni, olen kuitenkin missannut ison määrän puheluita ja joutunut soittamaan jokaiselle ihmiselle takaisin ja selittämään puhelimen vikaominaisuutta. 

 

Haluaisin puhelimeni taas kuntoon. Valmistajan takuu on varmaan mennyt jo umpeen mutta koska puhelin on muuten lähes uudenveroisessa kunnossa, ja olen luultavasti jo kokeillut kaikki temput ja vinkit mitä saatavilla, haluaisin tietää että onko tämä ongelma virhevastuun piirissä? Ja jos on, mitä vaihtoehtoja minulla on asian korjaamiseksi?

 

 

 

1 kommentti

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Moi ilari,

ja tervetuloa Palstalle! Kuulostaa todella harmilliselta ongelmalta tuo saapuvien puheluiden katkeaminen 😞 iPhone matkapuhelinten takuuaika on 12 kuukautta. Voit kuitenkin käydä näyttämässä puhelintasi lähimmässä Elisan myymälässä. Siellä varmastikin osataan kommentoida asiaa tarkemmin 🙂 lähimmän myymälän löydät osoitteesta www.elisa.fi/myymalat.

Osallistu keskusteluun