Vastattu

Iphone 6Näytä ensimmäinen kirjoitus

670 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Moi,

näistä vahvistuksista mitä hiukan lupailin, niin tarkoituksena on että voisimme vahvistaa kaikille tilaajille jotta saavatko toimituksen ensimmäisessä aallossa vai jääkö tilaus odottamaan seuraavaa erää.

Tämä siis haluttaan tehdä jotta voimme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla, vahvistukset on tarkoitus lähettää ensisijaisesti tekstiviestillä ilmoittamaanne yhteysnumeroon.

Pyritään saamaan nämä vahvistukset ilmoille pikaisesti.

- Max
Käyttäjätaso 2
Mistäs tuon tilauksessa ilmoitetun yhteysnumeron voi tarkistaa? Itsellänikin on useampia puhelinnumeroita.
Käyttäjätaso 2
Mistäs tuon tilauksessa ilmoitetun yhteysnumeron voi tarkistaa? Itsellänikin on useampia puhelinnumeroita.

Olettaisin että käytätte Omasaunalahti -sivujen  vas. reunassa näkyvän YLeiset - Yhteystiedot-kohdan tietoja. Niissä on muuten hyödyllisiä säätömahdollisuuksia (esim. puhelinmarkkinointisoitot voi estää yms):
Itseäkin hieman kiinostaisi saanko puhelimen ensimmäisten joukossa.

iPhone 6 Plus 128 Gt Avaruusharmaa 19.09.2014 00:23
Käyttäjätaso 4
Nyt sitten vaan odotellaan tekstarin tuloa. Sen verran kun on lueskellut näitä palstoja, harva on maininnut tilanneensa samaa versiota (6+, 64, gold). 

Taitaa tuo 18 eri version (koko 2 * väri 3 * tallennustila 3) tulo jakaa tilauksia aika lailla.
Käyttäjätaso 5
Mitä olen muualta lukenut niin Suomeen on saatu tähän alkuun lähes pelkästään 16GB iPhone 6+, suurempia ei kai ole kuin muutama.

Tietysti hyvällä onnella osuu kohdalle joku noista muutamasta puhelista.
hep. täältä ilmoittautuu ainakin yksi 6+ 64gb kultaisen tilaaja. 00.13 oli tilattuna.
Mikähän mahtaa olla Elisan pikapuolin, siis missä ajassa nuo tekstiviestit tulevat.

Tilausjärjestelmän mukaan tilaamani laite odottaa postitusta. Eikö teksti ole hieman harhaanjohtava? Eikö siinä voisi lukea esim. odottaa laitetta, tai odottaa seuraavaa erää?

Olen tästä antanut palautetta jo aiempien julkaisujen yhteydessä.

Oman tilaukseni jätin vasta 19.9 klo 07:58 ja tilauksessa siis iPhone 6 plus silver.
Käyttäjätaso 2
Jotensakkin aavistelen, että se ilmoitus mikä sieltä tulee on torstaina 25.9 kun pistävät viestiä niille jotka ovat onnistuneet sen itselleen ensimmäisten joukossa saamaan ja laitteet lähtevät postiin. Sitä ennen ei vaarmaan kuulu mitään...:)
Toivottavasti viestiä tulee ennen perjantai aamua, ettei tarvii lähteä varmistelemaan kauppojen jonoihin 🙂 Ite tilasin ennakkoyönä 00:19 iP 6 / 64GB ja täten oletan, että se luvattu vko 40 pitää kutinsa.
Mitenköhän teille saisi ilmoitettua mihin numeroon tuon viestin voisi lähettää, että se perille saakka tulee? Minun sopimukseen on nimittäin liitetty numero joka ei ole enää edes käytössä ja saunalahti on ollut tästä tietoinen koko ajan.
Käyttäjätaso 2
soteka kirjoitti:
Mitenköhän teille saisi ilmoitettua mihin numeroon tuon viestin voisi lähettää, että se perille saakka tulee? Minun sopimukseen on nimittäin liitetty numero joka ei ole enää edes käytössä ja saunalahti on ollut tästä tietoinen koko ajan.

No olisko se se oma.saunalahti -> yleiset -> yhteystiedot -> muokkaa yhteystietoja..  Tai soittamalla aspaan.:)
Käyttäjätaso 1
Kysyin vielä Elisan liikkeestä, missä järjestyksessä laitteet toimitetaan. En tiedä oliko hänen oma mielipide, mutta sanoi että ennakkotilaajille laitteet toimitetaan ensi kädessä, ja jos jää laitteita yli niin ne myydään myymälässä pe-aamusta lähtien. Vähän vaan epäilen että väittämä pitäisi paikkansa. Luulisi kuitenkin että olisi olemassa edes jonkinlainen kiintiö myymälässä myytäviin laitteisiin, joihin ei ennakkotilaaja pääse käsiksi muutoin kuin marssimalla itsekin liikkeeseen. Olisi hirmu huonoa mainosta liikkeille, jos yhtään laitetta ei voisi sieltä kotiin saman tien kiikuttaa julkaisupäivänä. Tiedä häntä.
Ennakkoon tilanneille puhelimia aletaan postittaa huomenna torstaina, joten onnekkaimmille on tiedossa intensiivistä puhelimen räpläystä viikonlopun ratoksi 🙂. Jonkinlainen kiintiö lienee olemassa myymälöistä saataville puhelimille, mutta suurin osa tulee saamaan omansa netissä tehdyn (ennakko)varauksen perusteella. Korjatkaa toki, Saunalahden porukka jos olen väärässä.
Itse kävin Jyväskylän elisa shopitissa ja sanoivat juuri että verkossa ennakkotilatut lähtevät ensin ja ne mitkä jäävät yli, toimitetaan shopitteihin..
Käyttäjätaso 2
Voisiko joku palstalainen nyt oikeasti vastata siihen, tuleeko jotain viestiä siitä, että saa puhelimen ensimmäisestä erästä? Ja jos tulee, niin milloin? Ja mikäli ei tule, niin mistä saa lisätietoa tuleeko puhelin viikon vai kuukauden päästä? Shopiteissa puhutaan mitä sattuu, ja asiakaspalvelu huutaa et voi kuule kun ei oo mitään hajua.
Voi kuule, tässä toteutuu ihan sama, mikä aiemminkin kaikkien operaattoreiden kanssa, kun julkaistaan laite, jota "myydään ennakkoon". Kukaan ei tiedä mistään mitään. Varmin tapa saada tieto tuleeko luuri vai ei on odottaa maanantaihin.
Käyttäjätaso 2
en ***** odota
Ei oo vaihtoehtoo, kuin odottaa, jos ne jotka tietää ei anna tietoo ja muut ei vaan tiedä.
Käyttäjätaso 4
Kaukana on näissä odotuskeskusteluissa neljän vuoden takainen MegaDesire ruljanssi.

Vilkaisinko väärin, että koko iOS ketjussa on parisen tuhatta viestiä, kun tässä https:///t5/Android/HTC-MegaDesire-toimitukset/m-p/103625/highlight/true#M796 MegaDesire ketjussa on yli 6000 viestiä. "Olinhan siellä minäkin..."
No nyt on ilmestynyt puhelimien kohdalle Saunalahden sivuille maininta kaikkien versioiden osalta, ettei myymälässä ole toistaiseksi saatavuutta.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Tonppa79 ennätti ensin 🙂 Kuten sanottua, toimitamme tosiaan laitteet tilausjärjestyksessä ja tällä kertaa myymälöihimme ei toimiteta laitteita ennen kuin ennakkotilaajat ovat saaneet omansa. Saatavuus vaihtelee väri- ja mallikohtaisesti sekä muistimäärän mukaan, laitteita siis myös vapautuu myymälämyyntiin myöhemmin tämän mukaisesti :)

Lisätietoa tässä ketjussa luvatuista ilmoituksista (saatko puhelimesi ensimmäisestä erästä vai et) kerromme pian!
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Toimitamme kaikki verkkokaupastamme ennakkotilatut uudet iPhonet ennen kuin toimitamme laitteita myymälöihin. Puhelimet toimitetaan
tilausjärjestyksessä, mutta mallikohtainen saatavuus vaihtelee.

Uusia iPhoneja 23.9. klo 14 mennessä ennakkotilanneet saavat tänään 24.9. klo 17 jälkeen tekstiviestillä tiedon, saavatko he puhelimet heti ensimmäisestä erästä eli perjantaihin mennessä 🙂 Laitteiden saatavuus on rajoitettu, joten valitettavasti kaikille ennakkotilanneille ei uutta iPhonea heti ensimmäisestä erästä riittänyt.

Mikäli saat viestin "Lähetämme sinulle puhelimesi seuraavien toimituserien saapuessa.", tarkoittaa se sitä ettet valitettavasti saa puhelinta vielä tämän viikon perjantaihin mennessä. Päivitämme kuitenkin Palstalle lisätietoa seuraavien erien saapumisesta, seuraa siis tilannetta täällä :)

//Edit: Lisätty viestin lähetysaika, klo 17.
No nyt kuumottelee viestiä odotellessa????
Tämä on kuin Eurojackpotin arvontaa odottelis... toivottavasti ei tule taas 0+1 oikein tässäkin arvonnassa

Osallistu keskusteluun