iPhone 6s ja 6s Plus: Virallinen tiedotus- ja odotusketjuNäytä ensimmäinen kirjoitus

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

528 kommenttia

Onks kukaan saanut vielä 6s plussia (128gt)? Ite tilasin 3.10 ja viiiiieläkin odottelen hopeista omenaani 😃 alko sen verran sekoilee tää vanha 5s ku päivitin ios9 tähän et huh heijaa 😃
Pitänee perua tilaus ja hakea muualta jos ei tämän viikon aikana lähetetä.. 128gb 6 plus gold tilattu jo 2.10 00.30 aikoihin. Turhauttaa.
Käyttäjätaso 1
Eilen lähetetty 6splus 64gb gold haettu tunti sit postista ja pakko sanoa tykkään ja isosti.
6s plus jopa *
Tässähän alkaa oikeesti kyllästymään odotteluun. Soitin asiakaspalveluun ja tein uuden tilauksen normiversiosta plussaan, kun sieltä luvattiin et se ois jopa jo tällä viikolla perillä! Mutta tuskimpa on ???? rupee jo ihan naurrattaan tää toiminta.. 
Lähellä on. Parhaillaan Postin lajittelukeskuksessa. Eiköhän tuo huomenna ole hypisteltävänä. Tilasin siis Plussan 128Gt hopeisena. Tilauksen tein 2.10 klo 0.47.
Jotenkin niin outo juttu mitä itsekkin tavannut työni puolesta. Aspa kertoi että elisa oli saanut 1/3 luvatuista laitteista. Eli tämä ei ole mitenkään elisan päässä oleva ongelma. Painavat pitkää päivää että pystyvät purkaa jonoa. Enkä ole elisalla töissä mutta omistan maalaisjärjen.. vaikea lähettää laitetta mitä ei ole!
Fack! ????Sieltähän se ilmoitus tuli että kapula postissa !! Ois pitäny heittää tänne viesti aiemmin ????
Käyttäjätaso 2
Mulla on tilattu myös 128Gt plussa hopeisena. Tilaus meni sisään 02.10 klo 06:46. Tekstari postituksesta tuli eilen klo 20 aikoihin ja tänään näyttäisi olevan Itellan lajittelukeskuksessa. Kun katsoo edellisen kirjoittajan tilausaikaa, niin tästä voimme päätellä, että kuluneena vuorokautena Saunalahti on saanut isohkon erän ko. mallia, kun jonossa on päästy jo ihan tunteja eteenpäin. Vähän kyllä hymyilyttää tämä Saunalahden touhu. Kaveri tilasi tänään Soneralta saman mallin klo 14 ja klo 16 soitettiin, että laitteen voi hakea Kampin liikkeestä. Sonera hoiti siis saman homman kahdessa tunnissa, mitä Saunalahti on veivannut lähes tuloksettomasti yli kaksi viikkoa. Pitäisiköhän tätä Saunalahden "ennakkotilausta" ruveta kutsumaan jälkitilaukseksi? Mainoslause voisi olla: "Kun jälkitilaat Saunalahdelta puhelimesi ennakkoon, niin varmistut siitä, että saat puhelimesi kaikkien muiden jälkeen!" ????
Ja nyt lähti postiin.. Hah!
Pitäisköhän itekki sitten käydä vaan soneralla...:-S
Saas nähdä monta viikkoa vielä joutuu odottamaan.. 5.10 tilasin 128gb plussan kultaisena.
Musta tuntuu että mä oottelen vielä ainaki viikon, jos ei parikin vaikka mun 6s plus 128gt silver on tilattu 3.10 klo 15. Ku jos nyt lähtee noita 2.10 päivän tilauksia vasta.. No toivon että lähtee pian tulemaan 🙂!
Itse tilasin 6S 64GB:n rose goldina 05.10.2015 14:36, eli varmaankin lähemmäs menee tuota viikkoa 45 mikä tuolla ilmoitetaan. Toivottavasti ei ainakaan odotusaika pitene, täällä yritän pärjäillä jäätyilevällä kännykällä sen aikaa. Ajankuluksi olen katsonut kaiken maailman iPhone 6S videoita tuolta tubemaailmasta, onko kellään sattumalta mitään muita keinoja tähän kärsimättömyyden helpottamiseen?
Nää jotka hehkuttaa saavansa puhelimensa/saaneensa tekstareita tms. vois kertoo milloin itse ovat tilauksensa tehneet niin pystyis seuraamaan jonoa.

Itse kävin myymälässä 7.10 tekemässä tilauksen. Tuntuu, että tuleekohan sitä koskaan... Kai ne Soneran luurit toimii ihan yhtä hyvin Elisan liittymällä kuin Elisan kautta tilatut? Ettei oo mitään operaattoriblokkia niissä? Vois hyvinkin kiinnostaa tiedustella niitten perään.... Oma 4s on nimittäin piinallinen käyttää kun jo kertaalleen vaihdettu akku vetelee viimeisiään.
ei pitäis olla mitään blokkia. Ite tilasin Elisalta vaikka on soneran liittymä.
Mä tilasin iPhone 6s plus 64gt rosegoldin 2.10 klo. 21:37
2.10. 12:47 6S Plus Rosegold 64GB on mun tilausaika ja tekstari lähetystunnuksesta tuli maanantaina illalla joskus 20:00 maissa. Ja nyt oli näköjään jo lajiteltu mun kotipaikkakunnalla lähetys eli tänään tulee illalla sitten uus iPhone!
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Nyt vasta ketjun bongasin, mutta jos joku näitä vaikka tilastoi, niin tähtiharmaa 64 Gt:n 6S oli noudettavissa heti julkaisupäivänään paikallisen marketin pakettiautomaatista. Tilauksen tein 2. lokakuuta joskus puolenpäivän maissa.
Ei näy kyllä loppua odotukselle. Varmaan venyy 6S 64Gt Rosegoldin odotus todella pitkäksi. Tilattu 3.10. 1:11, hyöty ennakkotilauksesta täysi nolla.
Tuleeko puhelimia elisalle joka pv?
Käyttäjätaso 1
Hyvä kysymys... Tuntuu että maanantaina ja eilen tapahtui taas paljon mutta muuten on ollut kovin hiljaista. Eli onko niin että Elisa saa lähetyksen maanantaisin? Silloin tuo taulukko on ihan turha päivittää maanantaisin, keskiviikko päivitys palvelisi kaikkia paljon paremmin. Mites on Norris?
Moro... Vertailin just tota listaa viime maanantain (19.10) ja edellisen (12.10) kohdalla ton tilaamani 6s 128gb space grayn osalta ja siinä näyttää, että olis menty jonossa taaksepäin..!! Vai onkohan kyseessä kirjoitusvirhe ylläpidolta...?!

Hämmentävää...
Kysyin samaa pari sivua taaksepäin, siellä on myös vastaus
...no niinpä olikin, kiitoksia! 🙂