iPhone 6s ja 6s Plus: Virallinen tiedotus- ja odotusketju

  • 29 September 2015
  • 528 kommenttia
  • 42231 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

528 kommenttia

Siis kuukausi pitää odottaa. Voihan nyt...... Jos olisitte saaneet asiat verkkoon kun piti, tältä ois vältytty.... Olen vihainen, kiitos ja hei.
eikä, oikeesti, et minun phoneni tulee vasta marraskuun alussa...:smileyhuh: iphone 6s 64gt hopea.

Jotenki luulis et kun vkloppuna tilasi niin olisin sen kyllä ehtinyt saada aikasemmin...

Noh ei auta kun odottaa..
Mä tilasin 6s 64gb rose goldin klo 1.05 ja olin myöhässä... Vaikka olivat alle tunnin olleet tilattavissa.
Käyttäjätaso 2
Micxxu @ Niinhän siinä kävi :)
Ja mitkähän on kpl määrältään ensinmäiset?...1000kpl esim vai...
Käyttäjätaso 2
Eipä auttanut että yritin raivokkaasti saada tilausta läpi heti klo 0.01  . Mutta kun siellä ei aluksi ollut yhtään ainoata 6S plussaa , tai muutakaan 6S puhelinta. Sitten tuli sivulle VAIN 6S Plus Gold 128Gb ja niinpä ostin sen.Tilaus meni läpi klo. 00.26

Luulin että sitä on sillä hetkellä varmasti tulossa. Mutta eipä :(

Eli tämä teidän tilaus/osto rumba meni kyllä aikalailla puihin.

Hieman on pettynyt olo vaikka ei tämä nyt mikään elämän ja kuoleman kysymys olekaan :smileyazn:
Käyttäjätaso 1
Ee auta itku markkinoilla..
Montakohan iphone 6s 16gb gold puhelinta on lähetetty. Sain tilausvahvistuksen 00.49 ja en ollut ensimmäisten joukossa? Moni tämän jälkeen esim. 64gb puhelimen tilannut on saanut jo seurantatunnuksen.
Jippii,  6S 64 hopeisena lähetetty. Kiitos!! 😃
Vilkuri : Kyllä ihan tekstarilla on tullut postin seurantakoodi.
Eli onko joidenkin luurit jo oikeasti lähetetty vai onko porukka vain saanut ilmoituksen, että posti on vastaanottanut ilmoituksen lähtevästä paketista tjsp. ? Itse sain lähetystunnuksen jo aamulla, mutta olen hieman skeptinen sen suhteen että minulla olisi laite jo huomenna kädessä. 
Tilasin noin 00.50 puhelimeni  Iphone 6s 64gb ruusukulta ja sain aamulla about 11 aikaan postin seurantatunnuksen :))

Jeee!

Kyllä mulla ainakin on vahva luotto siihen että se on huomenna noudettavissa. Niin se oli viime vuonnakin jo heti aamusta haettavissa vaikka to iltapäivällä vasta lähti postin matkaan.
Samuel10 Kyllä posti vasta ihan iltapäivästä lähtee normaalisti eikä kesken päivän.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Postilla on yrityksille ihan omat noutoajat.
Käyttäjätaso 1
Jeps, näyttää siis siltä että se 01:30 oli auttamatta liian myöhään että olisi tähän ensimmäisten erään ehtinyt. Harmillista, olisi viikonloppuna voinut vielä rauhassa ajan kanssa leikkiä laitteella :smileyundecided:
Eli suomentakaahan nyt, tuo oma.saunalahdessa oleva tieto että "laite odottaa postitusta" tarkoittaa tässä tapauksessa sitä että se ei ole tulossa nyt ensimmäisten joukossa?
Käyttäjätaso 1
Mikäli et saa tekstiviestiä lähestystunnuksen kanssa, niin tuote ei ole toimituksessa.
Miten voi olla että tilannetaulukossa 6s 128GB Space Grayn kohdalla toimitusaika-arvio vko 44, vaikka sain aamulla jo lähetystunnuksen ko. malliin? Enkö nyt muka kuitenkaan ole saamassa sitä huomenna tai edes ensi viikolla?
Katsokaa postin seurannasta tilanne tietoja. Omalla kohdalla S6 plus Gold seuranta status muuttui 15:55, "lähetys on lajiteltu" postin logistiikka keskuksessa. Tämän laitteen toimitusarvio elisan taulukossa oli vk. 42, eli ens viikkoa. Nyt kuitenkin paketti on lajittelukeskuksessa niin pieni toive huomisen osalle elää...
Itse tilasin iPhone 6s Plus 128 Gt Ruusukulta ja tilausaika oli  02.10.2015 00:21. Eipä sitten ole tullut seurantakoodia, joten tähän lähtöön en päässyt mukaan näköjään. 😞
Käyttäjätaso 1
Kiitokset vielä Elisan aspalle tuosta sivun 11 taulukosta. Selvensi huomattavasti tuota milloin laitetta auttaa odotella. En oo muilla operaattoreilla törmännyt vastaavaan avoimuuteen näiden suhteen. :smileyazn:
Käyttäjätaso 2
Joka vuosi sama juttu sohlataan ja sössitään perin yksinkertainen asia. Vedotaan ettei tiedetä mitä Apple toimittaa ja milloin. Yksinkertainen neuvo teille sinne: Älkää myykö mitään ennen kuin on jotain mitä myydä! Ahneutta toi tollanen asiakkaitten kalastelu tyhjillä lupauksilla.
Katsos vaan, meikäläisenkin puhelin on jo lajiteltu alle tunti sitten. Näillä tiedoin siis uskaltaisin vielä odotella puhelinta huomiselle. Eli ei liene ihan täysin uskomista tuon tilannekatsauksen toimitusarvioihinkaan?
Käyttäjätaso 2
Tekoäly ei varmaan oo niin pitkällä, että tuote odottaa postitusta? Kyllä se niin on, että asiakas odottaa tuotetta. Voisitte poistaa ton tuoteen, joka odottaa postitusta.
6s plus 64Gt space grey tilattu 2.10. 00.48 ja 6s 64Gt rose gold 00.51 molemmat lähetysten seurannan mukaan lajiteltu eli huomenna saa omput käsiin :)