Vastattu

Iphone 6s viat näytön vaihdon jälkeen

  • 8 helmikuu 2018
  • 2 kommenttia
  • 1698 katselukerrat

Vaihdoin iphone 6s näyttöni juuri. Näytön otin käyttämäyttömästä Iphone 6s:stä, otin koko paketin eli näytön, kameran, lcd:n, sensorit sekä kotipainikkeen. Olen aikaisemmin vaihtanut pelkän näytön ja osaan vaihe vaiheelta vaihtaa sen. Tässä vaihdossa ei siis tarvinnut irroittaa kuin 3 johtoa ja liittää ne minun puhelimeeni.

Uuden näytön myötä, etukamera, etustereo(puheluissa ei kuule toista) sekä sormenjälkitunnistin ei toimi. vaihe vaiheelta olen purkanut ja koonnut näytön takaisin puhelimeen, ilman tulosta. Pystyykö joku viisaampi auttamaan minua?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Samppa221 8 helmikuu 2018, 16:18

Ainakin tuo TouchID-kotinappi on laite kohtainen. Eli jos vaihdat toisen kotinapin se toimii vain nappina eikä lue sormea.
Katso alkuperäinen viesti

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Miksi lähdit vaihtamaan näyttöä ja tuota koko pakettia itse? En epäile taitojasi, mutta tausta kiinnostaa. Menikö vanha näyttö rikki pudotuksesta, kolhusta tai kosteudesta? Mikäli näin on, on puhelimen emolevy tms. voinut vaurioitua, minkä takia "uudet" komponentit eivät toimi oikein tai ollenkaan.

On toki mahdollista, että tuolla on myös joku muu fyysinen vaurio, joka estää noiden komponenttien toiminnan. Pelkästään (osittain) murtunut johto voi riittää.

Ammattilainen / huoltoliike tuohon varmaan parhaiten pystyy jotain sanomaan. Tosin korjauskustannukset huollossa saattavat olla jopa puolet uuden vastaavan puhelimen hinnasta.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +4
Ainakin tuo TouchID-kotinappi on laite kohtainen. Eli jos vaihdat toisen kotinapin se toimii vain nappina eikä lue sormea.

Osallistu keskusteluun