iPhone 7 ja 7 Plus: Virallinen tiedotus- ja odotusketjuNäytä ensimmäinen kirjoitus
Tämä keskustelu on suljettu, eikä sitä voi kommentoida.

2333 kommenttia

Juuri tuli seurantatunnus 7+ 128 jetblack tilattu 15.10.16
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Peilimustassa iPhone 7 Plus 128GB -mallissa saamme tällä/ensi viikolla purettua suurimman osan jonosta. Mikäli Applelta saamamme arviot pitävät paikkansa, niin jonoon ei tämän jälkeen tässä mallissa jää enää kuin muutamia kymmeniä asiakkaita, joille toivottavasti saamme myös laitteet pian matkaan.

Peilimusta iPhone 7 Plus 256 GB -mallia saamme arvioiden mukaan joitakin kymmeniä laitteita joka viikko. Jonoa on kuitenkin tässä mallissa vielä sen verran paljon, että koko nykyisen jonon purkaminen tulee kestämään useampia viikkoja.

Muita iPhone 7 ja iPhone 7 Plus -malleja löytyy hyvin verkkokaupastamme. Suuressa osassa malleista toimitusajat ovat verkkokaupan normaali 1-2 päivää, joten uuden iPhonen saa tilattua kyllä vielä hyvin jouluksi pukinkonttiin 😉

Hei!

Tilasin iphone 7 plus -puhelimen, puhelin on postin "hellässä huomassa" eikä tietoa milloin se irtoaa sieltä. Normaalisti olisi jo saapunut mutta posti levittelee käsiään ja täällä ollaan tulisilla hiilillä. Postin slogan oli aikanaan keltainen kuljetus mutta kyllä kultainen keljutus on osuvampi.

Joku voisi kyllä Elisankin puolelta lähestyä postia toimitusten varmuudesta.

Kauniisti sanottuna verenpaine on koholla ja harmittaa!
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Aivan varmasti turhauttaa 😞

Postilla on nyt ollut melkoisesti toimitusvaikeuksia aikalailla black fridaysta alkaen. Taitaa verkkokauppojen tilaukset käydä aika kuumina näin joulun alla. Toivottavasti saat laitteesi pian!
Mites tuon mustan 7 plus 32gb:n kanssa? Kuvassa lukee että haastavaa mutta tuossa yhdessä viestissä ett pitäisi löytyä, ja varasto tyhjänä kun valitsee verkkokaupassa? Onko siihen millainen jono ja kuinka nopeasti sen saisi?
Kunniamerkki +3
iPhone 7 plus 32Gb:n kanssa on tilanne se, että ei olla saatu varmistettua maahantuojalta sitä, milloin tulee lisää. Jonotilanteesta en myöskään tässä osaa sanoa, toimitellaan sitä mukaa, kun saadaan niitä varastolle. 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Kuten viime viikolla lupailimme, niin iPhone 7 Plus 128GB peilimustan mallin jonoa olemme saaneet nyt hyvin purettua. Jonossa on vielä pieni määrä tilauksia, emmekä vielä ole saaneet Applelta vahvistusta, milloin pääsemme jatkamaan mallin toimituksia.

Peilimustassa 7 Plus 256 GB -mallissa tilanne on kutakuinkin sama kuin viime viikollakin. Mallista tulee viikoittain pieniä eriä meille, mutta jonoa on vielä sen verran, että koko jonon purkaminen tulee vielä kestämään useita viikkoja.

Alla tarkempaa mallikohtaista tilannepäivitystä. Ja valtaosaa malleistahan löytyy jo verkkokaupastamme normaalilla 1-2 päivän toimitusajalla :)

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Näin joulun alla olemme viimein päässeet siihen tilanteeseen, että lähes kaikki vanhemmat iPhone 7 ja iPhone 7 Plus –mallien jonoissa olleet tilaukset on saatu toimitettua asiakkaille.

Peilimustissa 128GB ja 256GB iPhone 7 Plus -malleissa on vielä pieni määrä tällaisia vanhempia tilauksia jonossa, mutta nämäkin jonot saadaan pikku hiljaa purettua tulevien viikkojen aikana, kuten olemme täällä viime viikkoina viestitelleetkin.

iPhone 7 ja iPhone 7 Plus –puhelimien saatavuustiedot löydät näppärästi suoraan verkkokaupasta mallin omista tiedoista. Suurin osa malleista on tilattavissa verkkokaupan normaalilla 1-2 päivän toimitusajalla. Mikäli sinua kiinnostavaa mallia kuitenkaan ei ole juuri nyt varastossamme, niin tilaus jää toimitusjonoon ja toimitamme puhelimen sinulle heti kun saamme lisää laitteita.

Tässä vaiheessa on kuitenkin aika pistää tämä keskusteluketju niin sanotusti pakettiin ja kiittää kaikkia keskusteluun osallistuneita 🙂