Vastattu

iphone 7 plus maanantaikappale?

  • 10 marraskuu 2016
  • 8 kommenttia
  • 625 katselukerrat

Heippa vaan.

Ikinä en ole iphonea omistanut ja jo kaduttaa android luurin jälkeen tähän siirtyminen 😞 Mulla oli kai odotukset liian korkealla. Mutta sen sanon että sony xperia z3:n kanssa ei tarvinu kertaakaan tämmösten asioiden kanssa takuta!

No sitten ite asiaan. Onko tää kuinka normaalia vai pitäskö mun vaan heittää tuo huoltoon...
Välillä sitä huvittaa ilmottaa uusista whatsapp viesteistä, välillä ei. Viestit jää jumiin johonkin ja sitten vasta kun avaan watsin, ylhäällä lukee "yhdistetään" ja sitten vasta tulee kaikki viestit 😠 Näin ei siis ole joka kerta, mutta mikä on että se menettää yhteyden tollee ja tarvii sen sovelluksen käynnistyksen että "herää"??? :? Välillä yhteys katoaa kirjottelunkin aikana ja kaikki muuttuu harmaaksi, ei pysty tehdä mitään ennenkun se on taas yhteydessä. Ja siis sillon kun tuo tapahtuu niin ihan on hyvä yhteys.
Välillä luuri muutenki väittää etten ole internetyhteydessä vaikka samaan aikaan niitä kuuluvuuspalkkeja on iloinen rivi ja 3G näkyvis.

Sitten se saattaa yhtäkkiä näyttää pelkkää valkosta ruutua ja mihinkään ei reagoi. Kun yrittää Siriä huutaa apuun niin sekin vaan vilahtaa ruudussa... pitää pakottaa sammuksiin, odottelu että se ite sais koottua ittensä, ei auta. :S

Ja ennenku joku kysyy niin kyllä, on kaikki päivitettynä ajantasalle!
Kokeilin nollata ensin verkkoasetukset, ongelma ei poistunu,
Seuraavaksi nollasin koko luurin, ongelma on ja pysyy.

Onko mulla joku maanantaikappale??? 😠
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Terho74 19 marraskuu 2016, 16:21

Semmoisen yleissäännön voisin antaa, että vaikka puhelin ostettu Elisalta, huolto toimii valtuutetun Apple huollon kautta. Heti kun selkeää vikaa tai valmistusvirhettä ilmenee viedä puhelin Apple huoltoon. PS. en ole töissä Apple huollossa.
Katso alkuperäinen viesti

8 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
Moikka Miyune ja tervetuloa Palstalle!

Kuullostaapa harmilliselta.. Uusi luuri on kuitenkin aina kovasti odotettu ja iso investointi 😕 Ovatko muut sovellukset toimineet ihan normaalisti? Oletko vielä testannut uudelleenasentaa Whatsapp -sovellusta? Toimiko sama liittymä edellisessä Sonyn puhelimessa normaalisti?
Heippa!
Nyt mulle on selvinnyt että kyse ei ole pelkästään whatsapp sovelluksesta vaan yhteys menee silloin kaikista 😞 Selaimella ei pääse, store sanoo että ei ole yhteydessä.. facebook sovellus sanoo ei internetyhteyttä... Hullua, kun sitten samaan aikaan yhteys on muka poissa ja testaan oma elisa sovelluksella nopeutta niin antaa hyvät, yleensä ~13mbps :S Ja niinkun alotukseen sanoinkin, kuuluvuuspalkit on ja 3g näkyvissä aina kun yhteyttä muka ei ole :? Ongelma poistuu usein itsekseen hetken odottelulla mutta välillä joutuu käynnistää luuri uusiksi taikka nollata verkkoasetukset ennenkun luuri hoksaa että ompas se yhteys sittenki. Tosi turhauttavaa... en haluaisi joutua huoltoon lähettää kun muuten kyllä tykkään :(
Mulla oli 4g liittymä aiemmin sonylla mutta vaihdoin sen 3g:hen samalla kun tämä iphone tuli. Voiko johtua siitä?
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
Voi siis olla, että alueellasi on esim. 3G-verkko ruuhkautunut ja se aiheuttaa pätkimistä. Jos sinulla on se vanha luuri tallella, kannattaa siinä käyttää sim-kortti (tai jossain muussa puhelimessa) ja testata, että onko sen kanssa samoja ongelmia. Siinä selviää että onko liittymässä itsessään vikaa, vai sitten ihan puhelimessa.
Suosittelen että viet iPhonen suoraan valtuutettuun Mac huoltoon. Uusi malli, joten maanantaikappale hyvin todennäköisesti.
Semmoisen yleissäännön voisin antaa, että vaikka puhelin ostettu Elisalta, huolto toimii valtuutetun Apple huollon kautta. Heti kun selkeää vikaa tai valmistusvirhettä ilmenee viedä puhelin Apple huoltoon. PS. en ole töissä Apple huollossa.
Ylläpito voi tähän laittaa kommenttia jos muu toimintatapa parempi.
Heippa vaan.
Nyt on testailtu. Ensin olin meidän wifissä niin et mobiilidata pois ja silti menetti yhteyden. Ja nyt oon testannu edelliseen puhelimeen laittaa kortin, eikä kertaakaan tätä ongelmaa tapahtunut. Mies testasi myös omaa korttia iphoneen ja sama tapahtui hänelle että yhteys katosi yhtäkkiä. Voi vitalis mua ei yhtään huvittais huoltoon viedä mutta kaippa se on sitte pakko, hermot menee tän kans 😞
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Tosiaan niinkuin Terho74 avuliaasti kertoi niin valtuutettu Mac-huolto tai Elisan myymälä on oikea paikka 🙂

Osallistu keskusteluun