iPhone 8, iPhone 8 Plus ja iPhone X -mallien saatavuus ja toimituksetNäytä ensimmäinen kirjoitus

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

824 kommenttia

Käyttäjätaso 1
Tänään tuli seurantakoodi 10:11 tilattuun 256SG!
Elisan Yrityspuolelta 31.10. tilattu 256 silver X on postin seurannan mukaan tänään toimitettu työpaikalle. En ole saanut mitään seurantanumeroa, tai tietoa Elisalta, mutta olen rekisteröitynyt postin iPhone appiin ja siellä näkyi paketin seurannassa paketti. Eli kannattaa muidenkin käydä sieltä kurkkaamassa.
Tulihan se sieltä vihdoin. Muuten ihan kiva mutta näytössä näyttää olevan valmiiksi naarmuja...
Vihdoinkin säin se postista. Ei mitään viesti tule Elisalta, tiesin vaan kun katson lähetysseuranta postin sivussa. Noh, whatever, puhelin on loistava, ennäkkötilaus kokemus ja odotus huonoa. Olisi okei jos Elisa ilmoita asikaille millainen tilalla heidän tilaus oli.
Mee omaelisa ja sitten paina tilaus kohdalla. Se pitäisi nähdä siellä, paitsi jos on saunalahti, sitten se näyttää viesti joka lukee paina tästä ja se ohjautuu sua omasaunalahteen sivu ja samalla tavalla tilauksen kohdalla löytyy tarkka tietoa.Pitäisi juu, mutta mulla se ei toimi. Eikä saanut Elisan tyyppikään sitä pelaamaan, kun sinne siitä soitin ja hän kokeili sitä. Eikä se toimi edelleenkään.Hirmuisen sekavaa on aina ollut tää Elisan homma. Mä olen yritysasiakas, mutta sitten en kuitenkaan ole. Kysyin syytä siihen joskus, sain vastauksen jota en ymmärrä vieläkään. Ja nyt tää ennakkotilaus sekoilu vielä tähän päätteeksi. Alkaa kyllä usko loppua tän puljun kanssa.
Täysin sama tilanne - olen siis yritysasiakas, mutta olenkin kuluttajapuolella. Minulla on lisäksi Elisan yksityisasiakas-, yritysasiakas-, että Saunalahden yksityisasiakas- ja yritysasiakastilit ja näitä ei asiakaspalvelun mukaan voi yhdistää, mutta joitain tietoja Elisa on taasen yhdistänyt automaattisesti. Sanoisin, että sellainen Elisaunalahtisillisalaatti että parinkymmenen vuoden asiakkuuden jälkeen helpointa olisi varmaan vaan vaihtaa koko operaattoria.Ja mitä X:ään tulee, minulla on mailissa tilausvahvistus, mutta tilaus ei näy missään näistä edellä mainituista asiakastileistäni, eli Elisa on varmaan taas perustanut uuden tilin tilaustani varten. Ei kyllä ole vielä laskukaan tullut joten puhelin ei taida olla matkalla. 😞
Mee omaelisa ja sitten paina tilaus kohdalla. Se pitäisi nähdä siellä, paitsi jos on saunalahti, sitten se näyttää viesti joka lukee paina tästä ja se ohjautuu sua omasaunalahteen sivu ja samalla tavalla tilauksen kohdalla löytyy tarkka tietoa.Pitäisi juu, mutta mulla se ei toimi. Eikä saanut Elisan tyyppikään sitä pelaamaan, kun sinne siitä soitin ja hän kokeili sitä. Eikä se toimi edelleenkään.Hirmuisen sekavaa on aina ollut tää Elisan homma. Mä olen yritysasiakas, mutta sitten en kuitenkaan ole. Kysyin syytä siihen joskus, sain vastauksen jota en ymmärrä vieläkään. Ja nyt tää ennakkotilaus sekoilu vielä tähän päätteeksi. Alkaa kyllä usko loppua tän puljun kanssa.
Täysin sama tilanne - olen siis yritysasiakas, mutta olenkin kuluttajapuolella. Minulla on lisäksi Elisan yksityisasiakas-, yritysasiakas-, että Saunalahden yksityisasiakas- ja yritysasiakastilit ja näitä ei asiakaspalvelun mukaan voi yhdistää, mutta joitain tietoja Elisa on taasen yhdistänyt automaattisesti. Sanoisin, että sellainen Elisaunalahtisillisalaatti että parinkymmenen vuoden asiakkuuden jälkeen helpointa olisi varmaan vaan vaihtaa koko operaattoria.Ja mitä X:ään tulee, minulla on mailissa tilausvahvistus, mutta tilaus ei näy missään näistä edellä mainituista asiakastileistäni, eli Elisa on varmaan taas perustanut uuden tilin tilaustani varten. Ei kyllä ole vielä laskukaan tullut joten puhelin ei taida olla matkalla. :(
Mulla oli sama homma noiden tunnusten kanssa, nyt niitä taitaa olla enää vaan yhdet, mutta kahteen paikkaan, eikä se toinen tosiaan toimi.Mun puhelin pitäisi kuitenkin olla tänään klo 1800 noudettavissa postista. Sellaista seurantatunnus ainakin kertoo.
Käyttäjätaso 1
Hauska kuulla kohtalotovereiden tarinoita. Itselläni tuo tunnusongelma ratkesi vain siirtämällä sekä yksityis- että yritysasiakkuudet kaikki suosiolla henkilötunnuksen alle yksityispuolelle.Puhelimeni hain jo viikko sitten Gigantista hyllystä, kun Elisa ei saanut aikaiseksi toimittaa.
Semmosta vaan että elisa lähetti mulle tänään tämmösen viestin... liitteenä

Enkä todellakaan ole tilannut mitään tuollasta
Käyttäjätaso 1
Semmosta vaan että elisa lähetti mulle tänään tämmösen viestin... liitteenä

Enkä todellakaan ole tilannut mitään tuollasta


Voisiko joku olla laittanut tilaukselleen vahingossa sinun puhelinnumeron? En olisi huolissani, jos tuommoista tilausta ei löydy tilausten seurannasta Omien sivujen kautta.
Käyttäjätaso 1
Elisa voisi kommunikoida paremmin sen, että laitetta ei voi noutaa Matkahuollon muista pisteistä kuin siitä mihin sen on tilannut. Puhelin on jo kaupungin terminaalissa ja huomenna liikkuu noutopisteeseen, yritin käydä hakemassa terminaalista mutta olisin tarvinnut noutopisteen vaihtoluvan kirjallisena Elisalta. Noh, Elisan aspa ei tälläisestä tiennytkään ja sanoi että noudon pitäisi onnistua.Pitkien selvitysten jälkeen selvisi että Elisan aspa ei ollut ajan tasalla ja puhelimen voi noutaa vasta huomenna. Tämänkin voisi välttää laittamalla lähetykseen tämän vaihtoluvan merkinnän oletuksena tai tiedottamalla asiasta paremmin, sekä sisäisesti että ulospäin.
Semmosta vaan että elisa lähetti mulle tänään tämmösen viestin... liitteenä

Enkä todellakaan ole tilannut mitään tuollasta
Sama viesti tuli mulle, nyt menee jo hauskaks jos tää liittyy jotenki tähän iPhone X viivästymiseen 😃 Eilen tosin sain viestin että laite postitettaisiin tällä viikolla
Käyttäjätaso 1
tänään sain luurin käteen saa pistää vaimolle pukinkonttiin :D

kiitos elisalle että kerkesi enen joulua
voisiko tilannetta päivittää
Käyttäjätaso 1
Telian puolelle tuli eilen hyvin varastoon isolla muistilla varustetuttuja kymppejä. Toimittavat parhaillaan 13.11 ja 14.11 tehtyjä tilauksia niiden osalta. Ilmeisesti Apple saa pikkuhiljaa toimitettua myös niitä paremmin eteenpäin. Toivotaan, että Elisa saa niitä myös pikkuhiljaa.
Tässä tuorein tilannepäivitys henkilöasiakkaiden iPhone X -ennakkotilausten etenemisestä 🙂 iPhone X 64GB, Space Gray -mallia lukuunottamatta, arviomme on että pääsemme jatkamaan toimituksia kaikkien muiden iPhone X -mallien osalta tämän viikon loppuun mennessä. Päivitämme uuden mallikohtaisen arvion Palstalle noin kerran viikossa.Alustavien Applelta saamiemme arvioiden perusteella pääsemme jatkamaan iPhone X -ennakkotilausten toimituksia seuraavasti:iPhone X 64GB, Space Gray
 • Mallin toimitukset jatkuvat arviolta viikolla 48. Toimitamme viikolla 48 ennakkotilauksia, jotka on tilattu 27.10.2017 noin klo 13.43 mennessä.
 • Uusille tilauksille toimitusaika on arviolta 5-6 viikkoa.iPhone X 64GB, Silver
 • Kaikki ennen 3.11. tehdyt ennakkotilaukset saadaan toimitettua asiakkaille viikon 47 loppuun mennessä.
 • Asiakkaat, jotka saavat tilaamansa iPhone X 64 GB Silver –puhelimen viikon 47 loppuun mennessä, ovat saaneet tästä SMS-vahvistuksen maanantaina  20.11.
 • Uusille tilauksille toimitusaika on arviolta muutamasta päivästä muutamaan viikkoon.iPhone X 256GB, Space Gray
 • Toimitamme viikolla 47 ennakkotilauksia, jotka on tilattu 27.10.2017 noin klo 11.23 mennessä. Viikolla 48 arviomme on, että pääsemme toimittamaan ennakkotilauksia, jotka on tilattu 27.10.2017 noin klo 14.40 mennessä.
 • Asiakkaat, jotka saavat tilaamansa iPhone X 256 GB Space Gray –puhelimen viikon 47 loppuun mennessä, ovat saaneet tästä SMS-vahvistuksen maanantaina 20.11.
 • Uusille tilauksille toimitusaika on arviolta 5-6 viikkoa.iPhone X 256GB, Silver
 • Toimitamme viikolla 47 ennakkotilauksia, jotka on tilattu 2.11.2017 noin klo 13.16 mennessä.
 • Asiakkaat, jotka saavat tilaamansa iPhone X 256 GB Silver –puhelimen viikon 47 loppuun mennessä, ovat saaneet tästä SMS-vahvistuksen maanantaina 20.11.
 • Uusille tilauksille toimitusaika on arviolta 5-6 viikkoa.Tulet myös saamaan erillisen SMS-viestin meiltä juuri sinun tilauksesi toimitusajasta.
voisko tä toimitus tilanne päivittää
"Hei, lähetämme tilaamasi iPhone X -puhelimen tämän viikon loppuun mennessä. Saat vielä erillisen tekstiviestin, kun voimme vahvistaa tarkemman toimituspäivän. T. Elisa."

Viesti tuli maanantaina ehtiikö puhelin tulla ennen viikonloppua

Puhelin tilattu 28.10 klo 19.40 64 SG

VOIKO TILANNETTA PÄIVITTÄÄ KUTEN LUVATTIIN
maailman parasta palvelua!
eikös tätä palstaa pitänyt päivittää kerran viikkoon? eipä ole tllä viikolla näkynyt päivitystä. mikäköhän on tilanne???
Voisiko palstan ylläpitäjä päivittää ennatilausten tilanteen?27.10. klo 15.19 SG 64GB
Elisan tiedotteessa henkilöasiakkaiden liiketoimintajohtaja Jan Virkki toteaa, että ”iPhone X:n saatavuushaasteet ovat alkaneet helpottua, mikä osaltaan kasvattaa myös kiinnostusta laitetta kohtaan. Kaikki myynnin aloituspäivänä tilatut laitteet on nyt toimitettu, mutta toistaiseksi voi mennä vielä aikaa ennen kuin iPhone X on suoraan hyllystä myytävää tavaraa”.Onko tosiaan näin, että kaikki aloituspäivän tilaukset on toimitettu? En ole saanut vielä seurantakoodia.
Tämähän tämä ongelma on ettei tiedotus toimi selkeästi , aiemmin jo ilmoitin että varasto on ilmeisen hidas jos puhelimeni odottaa toimitusta kuukauden .. pitäisi lukea että odottaa että puhelin tulee varastoon.

Jos dhl;llä näkee suurin piirtein missä kohtaa maailmaa ollaan menossa niin elisalla ei ole harmainta aavistusta missä laitteet on. Mielestäni viestintä voisi edes olla kohdallaan.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Ennakkotilausten toimituksissa aletaan olla tosiaan loppusuoralla. 🙂 Varmistan vielä viimeisimmän tiedon ennen varsinaisen viikoittaisen tilannepäivityksen julkaisemista tänne Palstalle. Näillä näkymin saamme kuitenkin ensi viikon aikana toimitettua asiakkaille loputkin ennakkotilaukset, eli ennen 3.11. tehdyt tilaukset. Kaikkia vielä toimitusta odottavia ennakkotilauksia ei siis vielä tällä viikolla ole asiakkaille lähetetty.Pyrin päivittämään tuon tarkemman mallikohtaisen tiedon tänne Palstalle mahdollisuuksien mukaan vielä tänään perjantaina.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Alamme olemaan loppusuoralla iPhone X -ennakkotilausten toimituksissa 🙂 Sekä 64GB että 256GB Silver-mallien osalta on tällä viikolla toimitettu viimeisetkin ennakkotilaukset. Mikäli Applelta saamamme toimitusarviot pitävät paikkansa, niin myös Space Gray -mallien osalta loput ennakkotilauksista päästään toimittamaan asiakkaille ensi viikon aikana.Uusien tilausten osalta toimitusajat vaihtelevat vielä mallikohtaisesti muutamista päivistä useampaan viikkoon. Mikäli yksittäistä mallia löytyy meiltä suoraan varastolta muutaman päivän toimitusajalla, niin näet tämän tiedon suoraan verkkokaupasta mallin saatavuustietokohdasta.iPhone X 64GB, Space Gray
 • Mallin toimitukset jatkuvat arviolta viikolla 49, jolloin saamme näillä näkymin loput ennakkotilauksista toimitettua asiakkaille.iPhone X 64GB, Silver

 • Kaikki ennakkotilaukset on toimitettu asiakkaille.iPhone X 256GB, Space Gray

 • Mallin toimitukset jatkuvat arviolta viikolla 49, jolloin saamme näillä näkymin loput ennakkotilauksista toimitettua asiakkaille.iPhone X 256GB, Silver

 • Kaikki ennakkotilaukset on toimitettu asiakkaille. Viimeisimmät ennakkotilaajat saivat tilauksen toimituksesta henkilökohtaisen SMS-vahvistusviestin perjantaina 1.12.
Käyttäjätaso 1
Yksi 12.11 tilattu iPhone X 256GB, Space Gray vapautettu jonosta jollekkin toiselle, eli tilaus peruttu. Sattui viikonloppuna ohimennen käydessä Powerissa hyllyt notkumaan näitä ja otettiin vaimon kanssa kummallekkin. Dna:n sopparilla sai.
Tilasin IPhone X 64gb silverin 27.11. Onko moni aikaisemmin tilannut vielä ilman kyseistä laitetta?