Kysymys

Oman puh.luettelon talletus? Säilyykö luettelo SIM kortissa jos iphone tyhjennetään?

 • 16 helmikuu 2016
 • 5 kommenttia
 • 726 katselukerrat

Ostotilanteessa tuli vääriä osoitteita ja tunnuslukuja jotka unohtui. Apple tuen avulla sain uuden tunnuslukuni mutta kun ei toimi. Puhelin antaa alkuperäisiä VIRHEELLISIÄ käyttiksiä?

iPhone tarjoaa nyt vääriä mail-osoitteita jolloin salasanat ei tietenkään kelpaa. Ei pääse käyttämään "älypuhelinta" mihinkään.

Kallista iPhonea nyt käytetty lähes vuoden verran mutta VAIN puhelimena. Lisäherkkuihin ei pääse.

Olihan selvä postaus?

t/ 74v

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
 • ? Jos yhteystiedot on tallennettu SIM-kortin muistiin, niin voit huoletta tyhjentää iPhonen. 🙂 Tämän voi yleensä osoitekirjan asetuksista (ainakin itselläni, vaikkakin minulla käytössä Android- puhelin)

  Toivottavasti tästä nyt jotain jeesiä oli, en oikein nyt suoraan sanottuna muusta saanut kiinni. Kysy ihmeessä,  jos jokin vielä jäi mietityttämään. :) 
 • Kiitos.

  Olen siis yrittänyt käyttää kallista ÄLY-puhelinta vasta nyt vuoden kuluttua ja salasana ei täsmää virheellisten tunnusten takia.

  Tyhjennän iphonen ja "nakkisormillani" yritän osua oikein jotta tunnus on oikea. Salasanat on nyt hitsattu kaaliin, paperille ja tikulle.

  Muutahan kun puhelinluettelo ei ole koneessa jolloin tyhjennys koskee vain tunnuksia mitä laite tarjoaa automaattisesti kysyessään salasanaa.

  t/74v. 
  Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +3
  iPhone ei tallenna yhteystietoja SIM-kortille, joten kaikki sinun puhelimeen tallentamasi yhteystiedot ovat puhelimen muistissa.

  Minulle jäi nyt hieman epäselväksi, että mikä se ongelma tarkalleen ottaen nyt on? Onko sinulla väärän henkilön sähköpostit siellä, vai kuinka? Sähköpostitilit voi poistaa menemällä 'Asetukset' - 'Postit, yhteystiedot ja kalenterit' - sieltä sitten vain poistat kokonaan kaikki tilit, joita et puhelimessasi halua pitää, ja sieltä samasta paikkaa myös lisäät sitten oman sähköpostitilisi.

  Vai tarkoititko, että olet ostanut käytetyn iPhonen, johon edellinen omistaja on unohtunut kirjautuneeksi iCloud-tilillään? Mikäli tästä on kyse, niin silloin sinun pitäisi saada yhteys tuohon puhelimen entiseen omistajaan, jotta hän voi sieltä uloskirjautua. iPhonesta jää tosiaan suurin osa kaikista puhelimen ominaisuuksista käyttämättä, jos et ole kirjautunut puhelimeen omalla iCloud-/AppleID-tililläsi. Ja siis kukaan muu ei voi kirjautua tuolta tililtä ulos puhelimessasi,  paitsi sen tilin omistaja. Tai ainakin siihen tarvitsee tietää siis tuon tilin salasana.. 
  Phoneen oli alunalkaen syötetty kirjoitusvirheitä jolloin tunnus+salasana eivät täsmänneet. laite tarjosi aina väärää tunnusta.

  Nyt ym tietojen perusteella tyhjäsin koko (sanankos) homman ja tulin uutena käyttäjänä OIKEILLA tiedoilla. Tosin icloudissa on vielä poikkeava, s-postin näköinen osoite mutta sen nyt muistan ja salasanan tottakait.

  Puhelinluettelo kopioitui helposti SIM-kortilta. Ja sehän oli kysymyksenikin.

  Sähköposti ei vielä toimi, kysyy jotain IMAPPIA? Sen selvitän viellä ellei joku neuvo rautalankaa vääntäen. Mihin se imap syötetään? eikös se ole aina kun GOOGLE= G-mail valitaan? Puhelimessa ei (vielä)ole laajakaistaa mutta on WiFi yhteys modeemiin. 

  t/74v.
  Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +3
  Pavel kirjoitti:Sähköposti ei vielä toimi, kysyy jotain IMAPPIA? Sen selvitän viellä ellei joku neuvo rautalankaa vääntäen. Mihin se imap syötetään? eikös se ole aina kun GOOGLE= G-mail valitaan? Puhelimessa ei (vielä)ole laajakaistaa mutta on WiFi yhteys modeemiin. 

  t/74v.

  Sähköpostitili asetetaan, muokataan ja poistetaan sieltä Asetukset - 'Posti, yhteystiedot ja kalenteri'

  Mene siis sieltä poistamaan väärä tili, tai tili jolle on merkattu väärät tiedot. Sen jälkeen luot sähköpostitilin uudestaan niiden ohjeiden mukaan, jotka sinun sähköpostisi palveluntarjoaja on antanut. Sähköpostitilille annettavat tiedot riippuvat siis täysin siitä, missä se sinun sähköpostisi on. Gmaililla tulee eri tiedot, kuin vaikka Elisan tai Outlookin sähköpostille.

  Osallistu keskusteluun