puhelimen tilaus

  • 29 syyskuu 2017
  • 1 kommentti
  • 378 katselukerrat

Tilasin 26.9 päivä puhelimen, josta sain tilausvahvistuksen. Tilauksen seurannassa lukee kuitenkin vieläkin että tilaamasi laite odottaa postitusta, vaikka luvattiin 1-2 arkipäivän lähetystä. Puhelinhan on varmaan loppu varastosta, mutta outoa että tuotteen voi tilata vaikka se on loppu?

1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Elisan verkkokaupasta voi tilata tuotteen, joka on väliaikaisesti loppu varastosta. Ainakin hetkellisesti.. Ikävä kyllä.

Todellinen toimitusaikataulu riippuu täysin tuotteen saatavuudesta. Jos tuote on jo tilaushetkellä loppu varastosta, pitäisi asiakkaan ymmärtää se, ettei tuotetta voida toimittaa parissa arkipäivässä. Mikäli asiakas luulee, että varastosta loppunut tuote toimitaan hänelle 1-2 arkipäivässä, ei tästä voi syyttää myyjä. Etenkään niissä tilanteissa kun myyjä kertoo sivuillaan tuotteen saatavuustilanteen.

Tilanteissa, joissa tuote on väliaikaisesti loppu, tapahtuu toimitus heti kun tuotetta saadaan myyjän varastoon. Kaikki riippuu siis siitä, kuinka nopeasti tukkuri pystyy toimittamaan tavaraa Elisalle. Mikäli tuote on pysyvästi loppu, palauttaa jälleenmyyjä asiakkaalle tuotteen myyntihinnan. Tällaisia tilanteita voivat olla jotkin speciaalierät, joita myydään vain tietty kappalemäärä.

Osallistu keskusteluun