Vastattu

puhelin hajos

  • 26 maaliskuu 2016
  • 3 kommenttia
  • 567 katselukerrat

Hei, minulla on iphone6 jonka ostin elsian myymälästä, ostin samalla siihen takuun. Maksan 7e kuussa.
Nyt puheline näyttö hajos, ja olen ulkomailla(melbourissa) aianakin vuoden. Kuinka saan korattua puhelmieni täältä?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Piampi 26 maaliskuu 2016, 02:16

Puhelimeen tulee (lähes) aina 24kk:n takuu, takuuta ei siis voi erikseen ostaa. Takuu kattaa ainoastaan tuotteen valmistusvirheet, eli ei huolimattomasta käytöstä aiheutuneita vikoja, kuten näytön rikkoutumista.Sinä olet ilmeisestikin ostanut puhelimellesi SquareTrade-palvelun tarjoaman ylimääräisen vakuutuksen. Mikäli näin on, niin sinun tulisi tällöin tehdä ensimmäiseksi vahinkoilmoitus SquareTraden sivujen kautta. Tuolla heidän sivuillaan ainakin kerrotaan, että "vakuutus on voimassa maailmanlaajuisesti. Tosin seuraavassa kohdassa sitten korvaavaa laitetta luvataan toimittaa enää vain Euroopassa.. Asia selvinnee, kun olet sinne yhteydessä.Myös koti- ja matkavakuutuksesi ehtoihin kannattaa tutustua.
Katso alkuperäinen viesti

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Puhelimeen tulee (lähes) aina 24kk:n takuu, takuuta ei siis voi erikseen ostaa. Takuu kattaa ainoastaan tuotteen valmistusvirheet, eli ei huolimattomasta käytöstä aiheutuneita vikoja, kuten näytön rikkoutumista.

Sinä olet ilmeisestikin ostanut puhelimellesi SquareTrade-palvelun tarjoaman ylimääräisen vakuutuksen. Mikäli näin on, niin sinun tulisi tällöin tehdä ensimmäiseksi vahinkoilmoitus SquareTraden sivujen kautta. Tuolla heidän sivuillaan ainakin kerrotaan, että "vakuutus on voimassa maailmanlaajuisesti. Tosin seuraavassa kohdassa sitten korvaavaa laitetta luvataan toimittaa enää vain Euroopassa.. Asia selvinnee, kun olet sinne yhteydessä.

Myös koti- ja matkavakuutuksesi ehtoihin kannattaa tutustua.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Siirretty oikealle alueelle Elisan häiriötiedotteista. 🙂
The screen has an IC chip that could be damaged. In particular, check the top left and right corners of the screen. Any sign of damage indicates that the part is defective and must be replaced by a new one.

edit: linkit poistettu

Osallistu keskusteluun