Vastattu

S-posti ei skrollaa iPadissa

  • 31 maaliskuu 2018
  • 7 kommenttia
  • 949 katselukerrat

  • Uusi OmaYhteisön jäsen
  • 5 kommenttia
Moikka! 
Mikä on iPad asetuksissa vikana, kun avattuani s-postin, ei postia voi lukea kokonaan, koska näyttö ei skrollaa ylhäältä alas sormikomennolla?
Kahdesta padista uudempi ei toimi oikein, vanhempi toimii, kuten pitääkin. Olen katsonut molempien s-postiasetuksia ja ne näyttävät olevan samat. Ja molemmissa on viimeisin Applen käyttöjärjestelmä. Erona on se, että vanhassa luettelo kolumnin ”Uusi Viesti” näkyy kokonaan ja uudessa vain kolme ylimmäistä. Kävin juuri ulkomailla ja siellä ei ollut suojattua nettiyhteyttä, mutta vanha padi toimi sielläkin hyvin.....! Ja kansioasetuksissa 4 ylimmäistä ovat harmaanvihreänä osiossa ”Näytetään”, muut voi kytkeä päälle tai pois. Ja nämä asetukset samat molemmissa padeissa. Joten miten korjata asia?
Kiitokset etukäteen vastauksestanne!!
J T
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Jaakop 7 toukokuu 2018, 13:09

Tähän liittyen on tulossa korjaavat päivitykset tällä viikolla ja ensiviikolla.:)
Katso alkuperäinen viesti

7 kommenttia

Moikka!
Oliko kellään vinkkiä, miten saan iPadin ( 10.5 pro, jossa uusin IOS 11.3) näytön skrollaamaan, kun avaan s-postini? Katsoin asetuksia, enkä sieltä löytänyt apua ongelmaan. Padi toimi normaalisti vielä viime viikolla, mutta nyt ei toimi. Muilla sivustoilla skrollaus toimii. Samoin vanhassa ( gen 4) iPadissa, jossa sen viimeisin käyttis ( 10.3.3)......!?

Joten, jos kellä on käynyt samanlainen ongelma, niin kuinka olette sen ratkaisseet?

Kiitoksin mahdollisesta avustanne!!

J
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Lukuisilla Applen mobiililaitteiden käyttäjillä on ollut viimeaikoina erilaisia ongelmia juurikin Elisan sähköpostin kanssa. Mikä tämän aiheuttaa, on vielä ilmeisesti epäselvää. Sama pätee korjausaikatauluun.
Kiitos! Että en itse ole välttämättä kokeillessani s-postin asetuksia (lähinnä kansiot - osa niistä voin ikäänkuin ”poistaa tai deaktivoda” muuttamalla kosketuksella kyseisen kansion vihreä ”nappi” harmaaksi - ja takaisin päinvastaisella toimenpiteellä) muutellessani tai testatessani erilaisia vaihtoehtoja/näkumiä.
Kuitenkin vanha iPad toimii Elisan postilaatikkonäkymässä kuten ennenkin, uudempi padi taasen ei. Ja juurikin uudempaan tuli toissapäivänä applen ios päivitys ..... en tiedä onko sillä vaikutusta asiaan lainkaan.
Mielestäni tämän postilaatikon uudistaminen ei ole ollut onnistunut. kuinka esimerkiksi poistan kaikki roskakorissa olevat postit kerralla?
MacBookilla homma toimii, kuten ennen ja sitä en halua uusia tähän versioon. Vanhalla systeemillä pystyin merkkaamaan positettavan postin tähtimerkillä ja poistamaan ainoastaan tähdellä merkityt postit.

Jotta on hieman keskeneräisenä tämä postilaatikon uudistus annettu käyttäjille. Monesti toki on pieniä (tai suuria!) ongelmia uudistuksissa, mutta näin paljon en ole aikaisemmissa Elisan julkaisuissa havainnut. Harmillista ja ehkäpä eivät pysty edes auttamaan Elisan liikkeissä, joissa on asiantuntija paikalla. En aio soittaa asiasta näille hieman hinnakkaille guruille, vaan odotan, että Elisa korjaa asian. Saisivat tiedottaa käyttäjille, joilla esim. Jokin Applen käyttis, että ovat havainneet vian/viat ja korjaavat sitä parasta aikaa. Ja ehkä jokin vinkki heiltä käyttäjille, mikä voisi toimia väliaikaisena apuna, jos mahdollista ....

J T
Niin ja vielä - Elisan myymälässä käydessäni kaveri sanoi, että miksen käytä Applen omaa mailohjelmaa kaikkeen s-postien selailuun.No enpä vaan ole käyttänyt, vaikka johonkin sitä käytän, mutta pääsääntöisesti käytän kuitenkin Elisan s-postia.

Saattaa olla, että pitäisi laittaa Applen oma mail pääasialliseksi s-postilaatikoksi.
Toivottavasti Elisa reagoisi tähän näköjään moniakin käyttäjiä askarruttavaan ongelmaan ja antaisi jonkinlaisen vastauksen, jotta he pitäisivät asiakkaansa ajantasalla ja tietoisina siitä, että asialle tehdään korjaus!!
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Kiitos huomiosta tuon toimivuuden osalta ja tarkoista tiedoista 🙂 Laitoin tuosta viestiä eteenpäin jotta tuota tutkitaan vähän meidän päästämme. Voi toki olla että tuon uudemman tabletin päivitys on muuttanut jotain mikä on samalla rikkonut tuon skrollauksen, mutta tutkitaan mikä on tilanne 🙂
Moikka!
Sama jatkuu edelleen! Ja onko s-postien poistamisessa - siis koko roskis jokin kikka? Se onnistuu tietokoneella , mutta ei iPadilla.
Ja huomasin, että nyt postini ovat tulleet jokusen päivän iPadin mail ohjelmaan ja sen kautta skrollaus toimii hyvin.
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
Tähän liittyen on tulossa korjaavat päivitykset tällä viikolla ja ensiviikolla.:)

Osallistu keskusteluun