Kysymys

Saunalahden iPhoneiden hinnat kivikaudelta?

  • 14 joulukuu 2012
  • 1 kommentti
  • 1195 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
  • Entinen OmaYhteisön jäsen
  • 14255 kommenttia
Hei Palstalaiset.

Yksi Messenger-kaveri haluaa iPhone 5:n ja hänellä on toisen operaattorin puheliittymä. Hän vaihtaisi Saunalahteen saman tien, mutta iPhonet ovat kalliita. Jopa Soneran Tele Finlandilla iPhone on halvempi. Autoin häntä kuitenkin jo niin paljon, että asiaan tuli selvyys.

Liittymäksi hänelle DC-verkossakin toimiva Reilu 3G ja samalla tulee puhetta ja sms/mms:iä ja vaikkei hän käytäkään muuta kuin dataa, voi huoletta käytätä kun atrvetta ilmenee. iPhonen taas hän ostaa Tele Finlandilta kotiinkuljetuksella. Näin hinnaksi muodostuu tämä:

Tele Finlandin n. 3 €/kk halvempi vs. Saunalahden 28,65 €/kk

Tele Finlandin asiakaspalvelija Satu kertoo, että SIM-lukitusta ei enää uusissa laitteissa ole, ei edes iPhoneissa.

"Moikka Terppa! iPhone-puhelimiin on vastikään tullut muutos koskien lukitusta. Varmasti tästä johtuen olet löytänyt asiasta ristiriitaistakin tietoa. Aiemmin niissä oli verkkolukitus Soneran verkkoon niin, että ne toimivat sopimuskautensa ajan vain Soneran ja Tele Finlandin sim-korteilla. Nykyisin tätä lukitusta ei enää iPhone-laitteissa ole, kuten ei muissakaan kauttamme hankituissa puhelimissa. Saat tilattua itsellesi mieleisen puhelimen kätevästi verkkokauppamme kautta ilman toimituskuluja. Puhelimien toimitusaika on keskimäärin noin viikon verran."

Nyt vain kysymys olisi saako tuohon Telen halvinta 67 sentin liittymää. Joissain sivuilla näyttää, että liittymä alkaen 3,99 euroa. Joka ei voi pitää paikkansa sillä kuka ottaisi puhelimeen 3,99 euron liittymän. Mikäli tämä on totta, niin hinnat tasaantuvat Saunalahden kanssa... DNA:n laitteissa SIM-lukko.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

1 kommentti

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Myöskään DNA:lla ei ole lukitusta luureissa.