Vastattu

sim kortti sisään ja pois

  • 2 November 2015
  • 6 kommenttia
  • 8798 katselukerrat

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Kukahan sadistinen turvenuija on keksinyt nää paikat jonne niiku pitäs laittaa sim-kortti. Pois niitä ei saa kirveelläkään. Ja kun sain paikalleen erääseen vempeleeseen jonka hankin Elisalta ei toimi. Pois pitäs ottaa pois ja yrittää uudestaan vaan ei onnaa ei.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi wesson 4 November 2015, 07:50

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

6 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +3
Voi ei, ikävä kuulla että kortin poistaminen ja takaisin laittaminen on osoittautunut hankalaksi. Jos tarvitset jelppiä, käy ihmeessä jossakin myymälöistämme, myyjät auttavat mielellään 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Sait viestiisi paljon tekstiä, muttet oikeastaan lainkaan tietoa. Näin ollen nyt seuraa pelkkiä olettamuksia;

Oletan sinulla olevan iPhone tai iPad tässä kyseessä. Oli se kumpi vain, niin tekniikka SIM-kortin laittamiseen paikoilleen on sama kummassakin. Ja tämä kyseinen tekniikkhan on helpoin mahdollinen. Ei kai sitä tuon helpommaksi enää voisi tehdäkään. Mitään ei pidä purkaa, siirtää tai työnnellä tieltä pois.

Sen kun Applen sinulle toimittamalla "pinnillä" painat siitä (yhdestä ja ainoasta) reiästä, niin telakka tulee ulos. Asetat SIM-kortin telakkaan, ja laitat telakan takaisin paikoilleen. Se oli siinä.

Jos taas sinun pitää ottaa SIM-kortti pois laitteesta, niin se onnistuu täsmälleen samoilla ohjeilla. Erona tietenkin se, että sillä kertaa otat kortin telakasta pois, etkä laita sitä telakkaan, kuten yllämainittu. Jos tämä nyt jäi epäselväksi.

Joudut aika kovasti ja väkivalloin runnomaan sitä telakkaa sinne laitteeseen, jotta sen onnistuisit hajoittamaan.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
iPhone. Jaa siis telakkako se on. Se lensi siinä jonnekin. Arvelin ei tarvita. Löytyi se sitten. jaa sitä olis tarvinnut. Ei sitä vaan missään kerrottu. Nyt s ekortti on siellä. Ei oo telakkaa apuna. Ei löydy pinsettejä. Auttasko nuppineula??
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
wesson kirjoitti:
iPhone. Jaa siis telakkako se on. Se lensi siinä jonnekin. Arvelin ei tarvita. Löytyi se sitten. jaa sitä olis tarvinnut. Ei sitä vaan missään kerrottu. Nyt s ekortti on siellä. Ei oo telakkaa apuna. Ei löydy pinsettejä. Auttasko nuppineula??

Mä en ole nyt ihan varma siitä, että pelleiletkö vain, vai oletko kenties tosissasi. Siltä varalta, että olet tosissasi (mitä tosin kovin epäilen), niin kokeilepa vielä vaikka pinseteillä. On parempi koettaa se kortti nyt vaan nätisti saada sieltä ulos itse, koska mitä todennäköisimmin olet jo laitteen takuun mennyt pilaamaan tunkemalla korttia sinne sisuksiin. Toki huolto auttaa, mutta itse sen lystin sitten myös maksat.

SIM-kortti asetetaan sille telakalle, kuten kaikissa ohjeissa neuvotaan. Myös siinä itse telakassakin on vielä kuva, jonka mukaisesti kortti tulee siihen asettaa paikoilleen.

Et voi käyttää iPhonea tai iPadia laisinkaan liittymän kanssa, jos sinulla ei ole se telakka paikoillaan. Korttia ei siis ole mahdollista asettaa ilman sitä.

Koska Applen laitteet eivät selvästikään ole sinulle entuudestaan tuttuja, niin suosittelen tutustumaan laitteen käyttöohjeisiin alkuun pääsemiseksi. Kaikissa ohjekirjasissa on heti ensimmäiseksi ohjeet kuinka laittaa SIM-kortti laitteeseen oikein, eli lue ainakin se ensimmäinen sivu.

EDIT: Nimimerkistäsi tulikin jokin pieni ja kumma etiäinen heti viestisi luettuani. Tarkemmin asiaa kaivettuani ei ainakaan tarvitse enää miettiä, että oletko näiden juttujesi kanssa ihan tosissasi vai et.

Hupinsa kullakin..
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Asia on hoidettu j akortti on paikoillaan. Vai hupinsa kullakin. Kun sitä telakka airrottaa siitä pikkiriikkisestä reiästä ja jos ei varo se lentää ties minne. Sain paikoilleen. Toimii.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Kun joku kysyy vastaukset voi antaa täysin asiallisesti ilman mitään typeriä kommentteja. Hyvästi.