Sivujen vaihto lakkasi toimimasta IPadissa ja kirjoja ei voi lukea ollenkaan

  • 21 lokakuu 2018
  • 10 kommenttia
  • 1903 katselukerrat

Yritin jatkaa kirjan lukemista, mutta sivua ei saanut enää vaihdettua. Se vaihtaa vain edellisen sivun kanssa edestakaisin. Sama tapahtuu kaikilla kirjoilla. Sovelluksen poistaminen ja kirjojen uudelleen lataaminen ei auta.
Samsung S7 EDGE puhelimella vastaavasti sama kirja toimii. Näyttää siltä, että Elisalla on tullut bugi IPad sovellukseen.
Nyt Elisa kirja on käyttökelvoton, koska IPadilla ei voi lukea kirjoja. Puhelimella ei jaksa lukea kirjoja.

10 kommenttia

Käyttäjätaso 2
Hei Ipe34!

Tervetuloa OmaYhteisöön! :)

Harmi kuulla, ettei Elisa Kirja toimi kunnolla enään iPadilla 😕 Onko iPadissä uusin ohjelmistoversio myös ladattuna?
Uusin ios on ladattu , ios 12.0.1
Käyttäjätaso 2
Uusin ios on ladattu , ios 12.0.1

Alkoiko nämä ongelmat esimerkiksi tuon ohjelmistopäivityksen yhteydessä vai ihan yhtäkkiä? Laitatko meille kirja-tunnuksesi esimerkiksi Facebookin yksärin kautta, niin päästään selvittämään tuota tarkemmin? Yhteystiedot löytyy täältä.
Ongelmat alkoivat yhtä-äkkiä kesken kirjan. Edellisenä päivänä kirja vaihtoi vielä sivua mutta seuraavana päivänä se ei enää toiminut. Muistaakseni en juuri tuossa välissä päivittänyt IOSsia.
Vika korjaantui, kun tein uudestaan uloskirjautumisen, sovelluksen poiston, IPadin boottauksen, sovelluksen asennuksen ja kirjautumisen.
Ensimmäisellä kerralla tuo toimenpide ei auttanut, mutta toinen yritys korjasi ongelman.
Nyt se sama vika palasi ja kirjoja ei voi lukea. Pitää vissiin lopettaa Elisa kirjojen osto kun sovellus ei toimi.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Saman huomasin itsekin. Käytössä ipad pro 12.9” viimeisimmällä iosilla. Tekee juurikin tuota samojen sivujen vaihtoa.
latasin eilen illalla ios 12.1 päivityksen ja sen jälkeen kirjat alkoi taas toimimaan. Eli en tehny muuta kuin tuon päivityksen. On tämä kyllä aivan ihmeellistä Elisa kirja sovellukselta.
Nyt se Elisa kirja vasta tempu teki. Sivujen vaihto lakkasi taas toimimasta. Kirjauduin ulos, poistin sovelluksen, asensin ja kirjauduin sisään. Sen jälkeen huomasin että kyseinen kirja oli hävinnyt kirjahyllystä. Tämä on jo liian paksua. Pitää alkaa ostamaan oikeita kirjoja.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Eipä tuolta minkään kirjan pitäisi kokonaan poistua, sillä nämä ovat käyttäjätiliin sidottuja eikä laitteeseen. Kävitkö http://kirja.elisa.fi/ kautta tarkistamassa vielä tuon kirjan olemassaoloa?
No, kirja tuli takaisin kirjahyllyyn kun käynnisti uudelleen IPadin. Nyt olen joutunut jo 4 kertaa poistamaan sovelluksen tuon ongelman takia. Tähän pitää saada korjaus. Vähän väliä menee rikki

Osallistu keskusteluun